maski 1033 Napisano Septembar 13, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan prvi (uvodni) post u ovoj temi objašnjava šta je panoramska fotografija i kako se do nje dolazi. fotografije pejzaža su isto lepe .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 7, 2014 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Није са вожње, било ми је мало досадно и монотоно, а лепо време. Покушај панораме са телефоном, немам профи апарат а и нисам неки залуђеник за уметничким сликама, сликам чисто за успомену. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Octobar 29, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Panorama HDR, zalazak u Hercegovini. how to take screenshots 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Novembar 24, 2014 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan panorama sela gde zivim: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Decembar 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Sa desna na levo Kosmaj,Bukulja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2533 Napisano Januar 5, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2623 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan vidikovac Holivud - Rudnik 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Januar 8, 2015 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Krupanj, Marinkova stena 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2533 Napisano Maj 6, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2623 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Šarganska osmica - stanica Vidikovac kod Zaovinskog jezera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Mart 23, 2016 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Dunavski kej Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Mart 24, 2016 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Key West 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8491 Napisano Mart 24, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3194 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Bio0 sam na prezerntaciji samsunga s7, da vidite tu panoramu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1893 Napisano Mart 24, 2016 Skuteras, 3693 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sa sankanja od pre dva tri dana. U pitanju je pogled sa samog vrha Golije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jun 19, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Ташмајдан синоћ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 19, 2016 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo od pre nedelju dana, Hong Kong 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jun 29, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Panorama Mostara. Vidi se planina Velež, rijeka Neretva, brda Fortica, Hum, mjesta, Vrapčići, Rudnik, Cim... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 29, 2016 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mina. Gornja fotogtrafija je odlicna!! Nemoj Bocca molim te mene da hvalish koja sam totalni amater i josh fotka telefonom napravljena, meni npr ova Mostarcheva panorama izuva koliko je dobra! Al u svakom sluchaju Hvala Bocca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 29, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mina. Gornja fotogtrafija je odlicna!! Nemoj Bocca molim te mene da hvalish koja sam totalni amater i josh fotka telefonom napravljena, meni npr ova Mostarcheva panorama izuva koliko je dobra! Al u svakom sluchaju Hvala Bocca! Ćuti i uživaj u njegovoj pohvali, jer je to toliko retko, kao kiša u Sahari A i jeste prelepa fotografija. A Željka mi je više muka da hvalim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 29, 2016 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mina. Gornja fotogtrafija je odlicna!! Nemoj Bocca molim te mene da hvalish koja sam totalni amater i josh fotka telefonom napravljena, meni npr ova Mostarcheva panorama izuva koliko je dobra! Al u svakom sluchaju Hvala Bocca! Ćuti i uživaj u njegovoj pohvali, jer je to toliko retko, kao kiša u Sahari A i jeste prelepa fotografija. A Željka mi je više muka da hvalim Hahahaha Meni Zeljkova fotka stoji na wallpaper vec koji mesec. Hvala Bocca! Trebalo bi nadam se da obidjem josh dva velika grada u narednih mesec dana (Kuala Lumpur i Peking) pa ako bude neka fotka bar polu vredna kachenja ovde, postavicu je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Jun 29, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ajde, iscekujemo!! Sumadinac bre, pomislice ljudi da sam slikovac Neće da pomisle, znaju te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 29, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan I must enter a post. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jul 23, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Centar Beograda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Jul 23, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan sa proslogodisnje voznje na Ostrvicu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jul 24, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Novi Sad. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Avgust 27, 2016 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Panorama Beograda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Avgust 29, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Jedna na brzaka sa TF. Koristio sam neki automatski online panorama maker...tak oda slike nisu bas najsrecnije spojene...ali mi je uzelo bukvalno 30 sekundi pa se nemam zivaca cimati. free upload image Inace koji program koristite za panorame? ima li nesto automatski da spoji slike...ili moram manuelno da uklapam u nekom foto editoru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...