RS 132 Napisano Maj 31, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Na kolima imam ovakav alarm, jako zgodna stvarcica, kada nesto pisti, pogledas pejdzer i vidis da nisi ti. E sada, lika koji mi je prodao alarm ne mogu da nadjem. Znam da kod Arakisa ima kineskih alarma, ali pogledao bih takodje i ove "brendirane", pa da se vidi razlika i sta je ciniti. Vidim da se povecao broj kradja motora, pa rekoh da ucinim moj teze kradljivim. Dajte predloge, ideje, ali sta je realno, jer nemam ko da mi donese iz Amerike i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Maj 31, 2010 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da tražiš ovako nešto: http://www.amselectronic.rs/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=35&Itemid=123 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Izbegavaj no name kineske alarme. Pejdzer alarm spy npr kosta 70 evra, a excalibur mislim da je 120.Spy je zivo njesra, imama ga na motoru nazalost, samo mi pravi probleme. Na skuteru sam imao excalibur sa pejdzerom i nije se zastucao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jun 3, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Izbegavaj no name kineske alarme. Pejdzer alarm spy npr kosta 70 evra, a excalibur mislim da je 120.Spy je zivo njesra, imama ga na motoru nazalost, samo mi pravi probleme. Na skuteru sam imao excalibur sa pejdzerom i nije se zastucao. Ima kod slavka Excalibur sa pejdzerom, on je oko 90Eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan jesi li zvao Marka??sta ti je on rekao? kod tog je 90 evra bez ugradnje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jun 4, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan jesi li zvao Marka??sta ti je on rekao? kod tog je 90 evra bez ugradnje? Marko mi trazio 250Eur sa ugradnjom, ako ti treba alarm, mogu ti poslati broj na PP da ne ispadne da reklamiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Izbegavaj no name kineske alarme. Pejdzer alarm spy npr kosta 70 evra, a excalibur mislim da je 120.Spy je zivo njesra, imama ga na motoru nazalost, samo mi pravi probleme. Na skuteru sam imao excalibur sa pejdzerom i nije se zastucao. Ima kod slavka Excalibur sa pejdzerom, on je oko 90Eur. 90 eura bez ugradnje? Posalji i meni pp sa brojem... Na kolima vec imam neke delove alarma, ali ne sve, tako sam ga kupio, ne znam da li bih mogao da uzmem samo to sto mi fali... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 4, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pitao sam samo dal je 90 eur samo alarm. Jbg Marko je skup, ali uradi posao perfektno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jun 5, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pitao sam samo dal je 90 eur samo alarm. Jbg Marko je skup, ali uradi posao perfektno... Jeste, alarm je 90 eur. Mislim da je varijanta sa pejdzerom bas interesantna, pogotovo za motore. Meni se na skuter niko i ne penje, a gledao sam kako se balavurdija penje po motorima, a velika steta se moze napraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jun 5, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma pitao sam samo dal je 90 eur samo alarm. Jbg Marko je skup, ali uradi posao perfektno... Jeste, alarm je 90 eur. Mislim da je varijanta sa pejdzerom bas interesantna, pogotovo za motore. Meni se na skuter niko i ne penje, a gledao sam kako se balavurdija penje po motorima, a velika steta se moze napraviti. Ako ne moze javno, dajte na pp broj telefona za excalibur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jun 5, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP Ja licno od te prodaje nemam nista, covek i ne zna da delim taj broj. Opet ne bih da se shvati pogresno, kao reklamiranje. Tako da eto, idemo preko PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Jun 5, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma stavi taj broj javno da ga svi vide. Nema razloga za piskaranje preko PP-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jun 5, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma stavi taj broj javno da ga svi vide. Nema razloga za piskaranje preko PP-a. Jednom ja decko prozvan zbog toga kroz komentar da se odrzavanje sajta placa i da se mogu oglasavati samo clanovi koji prodaju svoju opremu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 5, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliki je Excalibur, gledao sam ove slike i to nekako glomazno deluje? Ima li neko slike tog Exc, kako se pakuje u motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 5, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Interresantno , i mene interesuje .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jun 5, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije glomazan, ja doduse nisam razmisljao u tom pravcu jer vozim skuter, pa mi to nije vazno. Da bih proverio moram dosta da skidam sa kola, a opet mozemo nazvati coveka da ga pitamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na skuteru od 50ccm je bilo montirano ispod repa, dakle spolja.Sada na motoru je ispod sedista, tako da nije neka frka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironmaiden 2 Napisano Jun 6, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ova adresa? Tel-fax: 011-33-281-99 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jun 7, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ova adresa? Tel-fax: 011-33-281-99 Ne, to je tel-fax. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironmaiden 2 Napisano Jun 7, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ova adresa? Tel-fax: 011-33-281-99 Ne, to je tel-fax. ;D ;D ;D Kopirao sam sve sa sajta pa sam obrisao i ostavio tel a ostalo je ono da sam pitao za adresu u Borchi i sl. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Dobra tema Ja to gledam ovako,ako nema ima love da da 2-3000 evra i vise za svoj motor zasto bi mu bilo skupo da da i 150 evra za jedan dobar alarm ili GPS Tracker?Ako volim svoj motor i dao sam odrdjenu sumu za njega i ako mi je stalo da mi ga nemaknu pa zastiticu se kako treba i da mirno spavam. Za moj pojam dovoljan je Loc disck i GPS Tracker.Pa ko voli nek izvoli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Jun 7, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja jurim, gledam. Ja zam za varijantu ili ili. Ili kinez od 20eur ili da se ulozi konkretan novac za bezbetnost. Pregovaram sa ljudima, citam sta ko radi, sta je pametno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan ako je neko reshio da ti odnese motor .. odradice ga kombijem ... alarm i sve to obezbedjenje motora je dobro protiv ''amatera'' najbolje je ako mozesh ispred zgrade na zid postavish metalnu plochu koju zavarish na 3-4 armature koje nabijesh u zid zgrade .. i veeelika kajla na koju kachish svoj lanac ... pazi sve moze se obije ali ce se namuchi bash a kad vide tako .. smore se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Naravno moze da ga odnese kombijem ili... sta ja znam ;D Ali Traker mu J... kevu sa njim znas gde ti se trenutno nalazi motor Za mene je to jedna od najboljih kombinacija sa disck liockom koji ima alarm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan I gde na kraju ima taj gps tracker? Mada mislim da je ta varijanta za vecina preskupa...Bila je prica oko ubacivanja mobilnog telefona i povezivanja na akumulator da se puni stalno.Aktivira se drugar lokator pa mozhe priblizhno da se zna gde se nalazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...