demro.st 435 Napisano Maj 31, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan ll moto skup Red Field Rumenka Petak 04 05 jun PartyFucktor Krizni Stab Baswing Subota G O F muzicka skola Zona Katastrofe S T R AH OD L E T NJ A Videom bim defile dorucak rucak igre u kampu prva nagrada prase i turbo dizel Ulaz u kamp 250 din po motoru pesaci 150 za najhrabrije skakanje sa mosta i jos puno lepih iznenadjenja. kamp je na kanalu pored mosta preko puta carde Zvonce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jun 9, 2010 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam 5-og namestio jednu turu kroz Vojvodinu i usput sam svratio do Rumenke.Moram ih pohvaliti na gostomprimstvu i opuštenoj atmosferi koja je vladala tamo. P.S. Više mi nije jasno zašto se na forumu ne promovišu kao nekad skupovi,da li vas mrzi ili šta??? Da napomenem taj dan je bio i skup u Kucuri gde takodje imam samo reči hvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Jun 9, 2010 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan kao nekad??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 9, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam 5-og namestio jednu turu kroz Vojvodinu i usput sam svratio do Rumenke.Moram ih pohvaliti na gostomprimstvu i opuštenoj atmosferi koja je vladala tamo. P.S. Više mi nije jasno zašto se na forumu ne promovišu kao nekad skupovi,da li vas mrzi ili šta??? Da napomenem taj dan je bio i skup u Kucuri gde takodje imam samo reči hvale. Promocija skupa zavisi samo od organizatora skupa. Forum je otvoren za sve... potrebno je samo 2 minuta, otvoriti temu, napisati malo podataka,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jun 9, 2010 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan kao nekad??? U smislu da posle otvaranja nove teme o jednom skupu bude više komentara i gomila slika. Primetio sam u poslednje vreme da neki moto skupovi ni "ne stignu" na forum pa sam zbog toga to napomenuo,ali to je samo neko moje mišljenje :-\ Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 9, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Inace na ovaj skup sam nameravao da idem... pogotovo zato sto je dosta mojih prijatelja bilo tamo. Ali pripreme za reli i priprema motora je oduzela ceo dan (a i vise) i prosto sam bio previse umoran da mrdnem iz kreveta Dogodine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...