Jump to content

Moto Zajednica

29.05. oko 22 udes u Zemunu

Recommended Posts

• U prolazu, 34 postova

Prolazio sam oko 22h  i na raskrsnici Glavne i Stevana Markovica udes belog pezoa i zuto-crni R. Na ulici leze momak i devojka oboje bez kaciga (nisam ih video ni u okolini). Ocevidci kazu da je decko obilazio preko pune a pezo je regularno skretao levo. Kazu da je kocio i digao ga na prednji i po razdaljni bih rekao ne previse brzo udario u auto. Nazalost oboje bez opreme, on samo rukavice valjda modni detalj.Oboje su bili svesni cak mi je momak rekao da je on pogresio. Devojka je odletela 2-3 metra dalje od njega i bila je izgleda u gorem stanju sa povredama glave. Ja kad sam stao vec je tu bila ekipa hitne pomoci. Ako ih neko zna nek napise kako su prosli.

btw prosla je hrpa motora niko nije ni pomislio da stane

mozda je malo konfuzno ali sam jos pod utiskom sry

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 88 postova

Prosao tuda oko 23h, uvidjaj je u toku... od okupljenih posmatraca i svedoka cuo sam manje-vise istu verziju koju je i kolega napisao...

Na zalost, puna linija, nedostatak opreme...dvoje ozbiljno povredjenih...

Neki kazu da je devojka udarila glavom u auto, neki da je pala na glavu... momak ima povredu ruke koja je jako krvarila (po lokvi koja je na asfaltu rekao bih da je u pitanju arterija)...

Prvu pomoc momku (podvezivanje ruke) pruzio je glumac Nenad Jezdic

Toliko od mene, cekamo nekoga sa vise informacija...

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

svaka cast Neshi Jezdi  :)  Mnogi ucesnici u saobracaju  nemaju pojma da po zakonu MORAJU da priteknu u pomoc. Ona kutija prve pomoci nije za sebe i za ukras, nego za druge bem ti narod. Ovi bi da gledaju kako neko umire i da imaju urnebesnu vest za facebook i komsiluk, oni  na VMA trljaju ruke , eto nama donatora....I ovi motoristi sto su prosli...hebe im se. Zure na cepi, a sutra ce na forumu da se grdno zabrinu. Ima ovde ljudi koji ne vode racuna ni o sebi ni o motoru. Znate li koliko njih samo ovde ne menja ulje? Pa kako da ocekujemo da priteknu nekom u pomoc i da se , nedaj Boze isprljaju

• Svrati ponekad, 446 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R

Prosao tuda oko 23h, uvidjaj je u toku... od okupljenih posmatraca i svedoka cuo sam manje-vise istu verziju koju je i kolega napisao...

Na zalost, puna linija, nedostatak opreme...dvoje ozbiljno povredjenih...

Neki kazu da je devojka udarila glavom u auto, neki da je pala na glavu... momak ima povredu ruke koja je jako krvarila (po lokvi koja je na asfaltu rekao bih da je u pitanju arterija)...

Prvu pomoc momku (podvezivanje ruke) pruzio je glumac Nenad Jezdic

Toliko od mene, cekamo nekoga sa vise informacija...

lepo od glumca sto je pruzio prvu pomoc

inace, podvezivanje kao prva pomoc kod krvarenja je prihvatljivo samo kod amputacija ekstremiteta i nemogucnosti zaustavljanja krvarenja drugim metodama

• Svrati ponekad, 168 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa

Glumac nije lekar , pa ipak stao, pomogao kolko znao , humanost na delu.

Svaka cast za Nenada Jezdica.

I mi anonimusi da se uledamo na njih ...a...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja