Palacinka 9 Napisano Maj 29, 2010 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prolazio sam oko 22h i na raskrsnici Glavne i Stevana Markovica udes belog pezoa i zuto-crni R. Na ulici leze momak i devojka oboje bez kaciga (nisam ih video ni u okolini). Ocevidci kazu da je decko obilazio preko pune a pezo je regularno skretao levo. Kazu da je kocio i digao ga na prednji i po razdaljni bih rekao ne previse brzo udario u auto. Nazalost oboje bez opreme, on samo rukavice valjda modni detalj.Oboje su bili svesni cak mi je momak rekao da je on pogresio. Devojka je odletela 2-3 metra dalje od njega i bila je izgleda u gorem stanju sa povredama glave. Ja kad sam stao vec je tu bila ekipa hitne pomoci. Ako ih neko zna nek napise kako su prosli. btw prosla je hrpa motora niko nije ni pomislio da stane mozda je malo konfuzno ali sam jos pod utiskom sry Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada#4 37 Napisano Maj 29, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: Zemun-nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Prosao tuda oko 23h, uvidjaj je u toku... od okupljenih posmatraca i svedoka cuo sam manje-vise istu verziju koju je i kolega napisao... Na zalost, puna linija, nedostatak opreme...dvoje ozbiljno povredjenih... Neki kazu da je devojka udarila glavom u auto, neki da je pala na glavu... momak ima povredu ruke koja je jako krvarila (po lokvi koja je na asfaltu rekao bih da je u pitanju arterija)... Prvu pomoc momku (podvezivanje ruke) pruzio je glumac Nenad Jezdic Toliko od mene, cekamo nekoga sa vise informacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 29, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, zarasce rane a ti druze Palacinka javi se ponekad! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 29, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast Neshi Jezdi Mnogi ucesnici u saobracaju nemaju pojma da po zakonu MORAJU da priteknu u pomoc. Ona kutija prve pomoci nije za sebe i za ukras, nego za druge bem ti narod. Ovi bi da gledaju kako neko umire i da imaju urnebesnu vest za facebook i komsiluk, oni na VMA trljaju ruke , eto nama donatora....I ovi motoristi sto su prosli...hebe im se. Zure na cepi, a sutra ce na forumu da se grdno zabrinu. Ima ovde ljudi koji ne vode racuna ni o sebi ni o motoru. Znate li koliko njih samo ovde ne menja ulje? Pa kako da ocekujemo da priteknu nekom u pomoc i da se , nedaj Boze isprljaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Prosao tuda oko 23h, uvidjaj je u toku... od okupljenih posmatraca i svedoka cuo sam manje-vise istu verziju koju je i kolega napisao... Na zalost, puna linija, nedostatak opreme...dvoje ozbiljno povredjenih... Neki kazu da je devojka udarila glavom u auto, neki da je pala na glavu... momak ima povredu ruke koja je jako krvarila (po lokvi koja je na asfaltu rekao bih da je u pitanju arterija)... Prvu pomoc momku (podvezivanje ruke) pruzio je glumac Nenad Jezdic Toliko od mene, cekamo nekoga sa vise informacija... lepo od glumca sto je pruzio prvu pomoc inace, podvezivanje kao prva pomoc kod krvarenja je prihvatljivo samo kod amputacija ekstremiteta i nemogucnosti zaustavljanja krvarenja drugim metodama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jun 2, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Glumac nije lekar , pa ipak stao, pomogao kolko znao , humanost na delu. Svaka cast za Nenada Jezdica. I mi anonimusi da se uledamo na njih ...a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...