Guest diRRty Napisano Decembar 25, 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Osnovni podaci o HONDI GP # Overall Length: 2050mm ; Overall width: 600mm ; Overall height: 1130mm # Wheelbase: 1440mm # Road Clearance: 130mm # Weight: over 148kg # Engine: 4-stroke, DOHC 4 Value, V-5 # Displacement: 990cc # Max Power: over 240 PS # Frame Type: Twin-tube # Suspension: Front - Telescopic; Rear - New Unit Pro-link # Wheels: Front 17 inch; Rear 16.5 inch # Fuel Tank Capacity: 24 L Mislim da ovde nikome prevod nije potreban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Decembar 25, 2005 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zasto sam mislio da je prednji tocak 16,5 incha, a zadnji 17, tako da me to iznenadilo. Ugao izmedju cilindara im je 75,5 stepeni, a tri cilindra su prednja, dva zadnja. Imaju svoj razlog zasto, ali bi po meni ustedeli na duzini izduva kada bi bilo obrnuto. Evo ukratko novinarskih reci za taj motor: Even the TV commentators go on about how easy they are to ride nowadays. Well, excuse me, but that's bollocks. The RC211V is one noisy, evil mother f**cker. It's intimidating just to stand next to and, don't forget, it not only makes 100 horsepower more than a Blade but it's around 60 kg (130 lbs) lighter, too. All in all, enough to spit you off in a second if you're not careful; respect is due. U daljem tekstu su rekli da u cetvrtoj ubrzava kao CBR1000RR u prvoj, radeci power wheelie i burnout u isto vreme (u cetvrtoj :shock: ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Decembar 25, 2005 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan U daljem tekstu su rekli da u cetvrtoj ubrzava kao CBR1000RR u prvoj' date=' radeci power wheelie i burnout u isto vreme (u cetvrtoj :shock: ).[/quote'] Fuuuck! :shock: Strasno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Decembar 26, 2005 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan :? :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Decembar 26, 2005 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Uz malo truda lako napravis da ovako nesto LETI... :shock: :shock: :shock: :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 26, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan tri cilindra su prednja' date=' dva zadnja. Imaju svoj razlog zasto, ali bi po meni ustedeli na duzini izduva kada bi bilo obrnuto. :shock: ).[/quote'] Možda su ovako uštedeli na temperaturi??? :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Decembar 27, 2005 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo moguce Dexter, mada je vodeno hladjenje i cilindri su potpuno zaklonjeni hladnjakom. Kao sto rekoh, oni imaju svoj razlog. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 27, 2005 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan ... a kroz hladnjak prolazi vazduh pravo na... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Decembar 28, 2005 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan ... a kroz hladnjak prolazi vazduh pravo na... :wink: Da, ali tad vec vreo vazduh Ma znas da su se zaje... Trebali su mene da poslusaju kad sam im govorio, a ovako Yamaha im uze 2 titule. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1725 Napisano Septembar 3, 2014 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Svojevremeno im je Renault u F1 oteo nekoliko titula bas na foru neobicnog sistema za hladjenje motora. Sve dok ostali nisu provalili o cemu se radi, i sve dok nisu poceli da kopiraju dobitnu kombinaciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 827 Napisano Septembar 4, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Devet (9) godina od zadnjeg posta... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Septembar 4, 2014 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ne kontam sta cekaju sa proizvodnjom serijske verzije ove masine, to bi se prodavalo ko alva, Ducati je odavno izbacio Desmosedici.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Septembar 24, 2015 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...