CIZMA 1 Napisano April 4, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: kaludjerica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima!!!! Ovih dana po gradu kruzi prica o nekim momcima koji planiraju da na motorima obidju Svet.Pominje se rok od dva i po meseca.Da li neko od vas zna nesto o tome!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 4, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne. Mislim da je 2,5 meseca malo, osim ako ce voziti forsiranim tempom i videti od celog puta samo prugice po sredini asfalta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIZMA 1 Napisano April 4, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: kaludjerica Prijavi odgovor kao problematičan Ne. Mislim da je 2' date='5 meseca malo, osim ako ce voziti forsiranim tempom i videti od celog puta samo prugice po sredini asfalta [/quote']ko zna druze mozda su spremni momci,ali ipak puno je to kilometara!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano April 4, 2007 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Otvorio sam novu temu " Put oko sveta na R1" pa moze da vidite sta sve treba za jedno takvo putovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano April 4, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan i ja planiram put oko, recimo, pola evrope pa ne mogu sracunati manje od 5-6 meseci. Moze se naci po netu dosta putopisa o putu oko sveta i svi traju bar jednu godinu ili vise. Ili je patka, ili dezinformacija ili necija glupost. Za 2,5 meseca nece daleko stici pa cak i da gledaju linije po asfaltu 24 sata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIZMA 1 Napisano April 4, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: kaludjerica Prijavi odgovor kao problematičan ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIZMA 1 Napisano April 4, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: kaludjerica Prijavi odgovor kao problematičan pazi sta ja mislim to je nekih 20-30 hiljada kilometara plus trajekti,brodovi,avioni,zamor i ko zna sta jos.mislim da je ideja genijalna ali vreme trajanja /???????sa nekih 800 km dnevno,moguce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano April 4, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan nema tu drazi putovanja, mada opet se svasta moze izdesavati. Jeste li citali ,,put oko svjeta za 80 dana''? Mozda hoce da postave rekord najbrzeg obilaska planete po kopnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIZMA 1 Napisano April 4, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: kaludjerica Prijavi odgovor kao problematičan a zna li neko za koliko ona dvojica engleza na bmw obidjose svet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 5, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Sad se postavlja pitanje sta znaci obici svet? Da li treba obici sve kontinente ili samo napraviti krug, ili sta vec??? Oni Englezi, verovatno mislis na LWR, nisu pominjali da putuju oko sveta, nego samo putuju duzim putem u krug.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano April 5, 2007 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan a zna li neko za koliko ona dvojica engleza na bmw obidjose svet? Mislim da je bilo u pitanju 115 dana .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIZMA 1 Napisano April 5, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: kaludjerica Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav hitman.to je mnogo vise od onoga sto sam cuo za ove nase momke!...ali ko zna cudan smo mi narod.Cuo sam da su ti Englezi imali niz problema na putu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano April 5, 2007 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan Inace rekord najbrzeg puta oko svijeta na motociklima iznosi 21 dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIZMA 1 Napisano April 6, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: kaludjerica Prijavi odgovor kao problematičan kuda su druze oni to isli,da ne kazem leteli,za 21 dan.to mi zvuci nesta mnogo malo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Achilles 1 Napisano April 6, 2007 U prolazu, 50 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Da li je bilo ko iz Srbije napravio put oko sveta na motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 6, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je bilo ko iz Srbije napravio put oko sveta na motoru? Skoro da sam ja... al po lokalu :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano April 6, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Najbrze bi im bilo da sve spakuju u avion i tako odvozaju oko celog sveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano April 6, 2007 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan kuda su druze oni to isli' date='da ne kazem leteli,za 21 dan.to mi zvuci nesta mnogo malo?[/quote'] Po nekakvim Ginisovim pravilima: http://www.globebusters.com/rides/world/route.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano April 10, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan To su momci iz kluba ekstremnih sportova "soko" i siguran sam da ce uspeti. Nikola, bilo bi dobro da i nas pozovu, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIZMA 1 Napisano April 10, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: kaludjerica Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav sci tvoja informacija proverena.100% TACNA .PLANIRAJU DA KRENU KRAJEM JUNA IDU IH TROJICA BAJKERISTA I NEKA TV EKIPA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_M 39 Napisano April 10, 2007 Svrati ponekad, 195 postova Prijavi odgovor kao problematičan To su momci iz kluba ekstremnih sportova "soko" i siguran sam da ce uspeti. Nikola' date=' bilo bi dobro da i nas pozovu, zar ne?[/quote'] Zelim im sve najbolje! (takvi brzinski rekordi me ne interesiraju, proci ce oni svijet ali ce propustiti mnoge dobre stvari ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIZMA 1 Napisano April 10, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: kaludjerica Prijavi odgovor kao problematičan misljenja sam da forsiranom voznjom kroz ,recimo,Sibir nista nece izgubiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 10, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan misljenja sam da forsiranom voznjom kroz ' date='recimo,Sibir nista nece izgubiti.[/quote'] Auuuuu kakva greska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano April 11, 2007 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan To su momci iz kluba ekstremnih sportova "soko" i siguran sam da ce uspeti. Nikola, bilo bi dobro da i nas pozovu, zar ne? Tvoja informacija proverena.100% TACNA .PLANIRAJU DA KRENU KRAJEM JUNA IDU IH TROJICA BAJKERISTA I NEKA TV EKIPA. Hahaha, vi ste to duhoviti??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano April 11, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Nikola: Zelim im sve najbolje! (takvi brzinski rekordi me ne interesiraju, proci ce oni svijet ali ce propustiti mnoge dobre stvari ) Slazem se u potpunosti. Meni bi za takav put trebalo bar godinu dana (sta cu kad moram sve da vidim). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...