dejansd 2 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan na prodaju ZX 6-r .1998 Uradjen servis ,motor bez ulaganja cena 2200 evra fiksno razlog prodaje, odlazak u inostranstvo duzi period tel 064 064 81 96 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavalir 352 Napisano Maj 26, 2010 Never drive faster than your angel can fly, 108 postova Lokacija: Louisville KENTUCKY; EU Motocikl: Harley Davidson, cbr 1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Ovo nije 98. godište. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan volim tako pametne , koji su pametniji od proizvodjaca vidim da imas noviji model,koji je poceo da se proizvodi 98 raspitaj se pa onda pametuj, 98 ima dva modela jedan koji je prestao da se proizvodi i drugi koji je poceo mislim do 2000 to si mogao i na netu da procitas a ne da lupas gluposti,pa jos da ispadne kako prodajem ukraden ili motor koji je prepravljan.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Maj 26, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je F model, proizvodi se od 1994-1997!!! Ako je uvezen iz Nemacke, ovi kod nas pisu da je godiste, datum kada je prvi put registovan u Nemackoj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
V.G. 6 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kawa model F? :-\ Zar to postoji???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Dejane, obrati paznju na bocne oklope, pogotovu na gornji otvor za vazduh: 1995-96: http://www.motorcyclespecs.co.za/model/kawasaki/kawasaki_zx6r%2095.htm 1997-98 http://www.motorcyclespecs.co.za/model/kawasaki/kawasaki_zx6r%2098.htm Ne verujem da ovde ima zlobnih komentara, kao sto rece HAVARISAN-i, pisu datum prve registracije. Mislim da je tako i kod nas. Motor je u svakom slucaju lep, tako da u svakom slucaju godinu-dve razlike mislim da ne bi trebalo da cini prepreku kupcu da se odluci za njega. Srecna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je F model, proizvodi se od 1994-1997!!! Ako je uvezen iz Nemacke, ovi kod nas pisu da je godiste, datum kada je prvi put registovan u Nemackoj. jeste uvezen iz nemacke. i u svim papirima pise 98 u svakom slucaju hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Maj 26, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Kawa model F? :-\ Zar to postoji???? Ovo je F model. Vidi se po broju rama ZX600F..., pre njega ima ZX600E to je noviji model ZZR-a od 93 pa mladji,a pre njega stariji model ZZR-a ZX600D itd..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Maj 26, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan @dejansd Nema na cemu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavalir 352 Napisano Maj 26, 2010 Never drive faster than your angel can fly, 108 postova Lokacija: Louisville KENTUCKY; EU Motocikl: Harley Davidson, cbr 1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan ...i meni kažeš da se raspitam... :o i da lupam gluposti...prodaješ a ne znaš koje ti je motor godište. :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Maj 26, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan SLO ne ofuj coveku oglas ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2696 Napisano Maj 26, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan SLO ne ofuj coveku oglas ??? Nije svejedno, i treba da se zna! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Maj 26, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan jel nije najbrze i najlogicnije resenje da se pogleda na bilo kom delu na motoru,na svemu ima mesec i godina proizvodnje(retrovizori,rucke,sediste,papucice,plastike...),inace,retko koji motor iz uvoza da je tacno godiste koje jeste,bas zbog datuma prve registracije(tako je i sa motorima iz italije) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Maj 26, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto ja znam je da je motor u jako, jako dobrom stanju i da ga vredi pogledati. Cena je i vise nego korektna, a to da li je '97 ili '98 godiste je manje vise nebitna stvar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Maj 27, 2010 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Deki ne nerviraj se zbog komentara, oni koji komentarisu po forumima ne kupuju, tako da to ne treba da te brine. Onaj ko bude dosao da pogleda motor kupice ga, motor je u odlicnom stanju i znam da ni tebi nije drago sto ga prodajes ( secam se radosti kad je kupljen ) . Da sam pri parama i ja bi ga ispazario, pa nek bude sedmi u kolekciji . Pozdrav Darko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Maj 27, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Deki ne nerviraj se zbog komentara, oni koji komentarisu po forumima ne kupuju, tako da to ne treba da te brine. Onaj ko bude dosao da pogleda motor kupice ga, motor je u odlicnom stanju i znam da ni tebi nije drago sto ga prodajes ( secam se radosti kad je kupljen ) . Da sam pri parama i ja bi ga ispazario, pa nek bude sedmi u kolekciji . Pozdrav Darko ma nenerviram se..................opusteno :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan vidis mene interesuje motor ali ozbiljno , nemam sad vremena da mu ulazim u trag koje je god takav model, ali ako neko pokusava da prevari narod pogotovu ovde , treba ga banovati....bar ovde neka budu oglasi cisti ,stvarni(podaci)... interesuje me mootor , ali bih voleo ovo da se razjasni do kraja , jer ako ga ja sutra budem nekom prodavao lagacu druge, i stvarno nemam nameru da me neko pravi budalom , bar na ovakvim stvraima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan vidis mene interesuje motor ali ozbiljno , nemam sad vremena da mu ulazim u trag koje je god takav model, ali ako neko pokusava da prevari narod pogotovu ovde , treba ga banovati....bar ovde neka budu oglasi cisti ,stvarni(podaci)... interesuje me mootor , ali bih voleo ovo da se razjasni do kraja , jer ako ga ja sutra budem nekom prodavao lagacu druge, i stvarno nemam nameru da me neko pravi budalom , bar na ovakvim stvraima! da te stvarno interesuje nasao bi ti vremena da udjes u trag koji je model i godiste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan vidis mene interesuje motor ali ozbiljno , nemam sad vremena da mu ulazim u trag koje je god takav model, ali ako neko pokusava da prevari narod pogotovu ovde , treba ga banovati....bar ovde neka budu oglasi cisti ,stvarni(podaci)... interesuje me mootor , ali bih voleo ovo da se razjasni do kraja , jer ako ga ja sutra budem nekom prodavao lagacu druge, i stvarno nemam nameru da me neko pravi budalom , bar na ovakvim stvraima! da te stvarno interesuje nasao bi ti vremena da udjes u trag koji je model i godiste ;D thrue,thrue.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Maj 28, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan vidis mene interesuje motor ali ozbiljno , nemam sad vremena da mu ulazim u trag koje je god takav model, ali ako neko pokusava da prevari narod pogotovu ovde , treba ga banovati....bar ovde neka budu oglasi cisti ,stvarni(podaci)... interesuje me mootor , ali bih voleo ovo da se razjasni do kraja , jer ako ga ja sutra budem nekom prodavao lagacu druge, i stvarno nemam nameru da me neko pravi budalom , bar na ovakvim stvraima! da te stvarno interesuje nasao bi ti vremena da udjes u trag koji je model i godiste ;D thrue,thrue.. motor je sa svim papirima ,98 proveren i cist ajd da rezimiram ,ako vas neinteresuje motor nemojte da komentarisete. to je valjda neko postovanje.... 18 postova samo prepucavanja a da niko nije pitao bilo sta za motor, ako vam treba ulica i broj ,i to cu da vam napisem.... pa da pogledate motor,da vas neprave budalom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 28, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Elem chitam ove postove i moradoh se ukljuciti chisto iz potrebe da djecka "odbranim" od vasih ubjedjivanja u vezi godista ZX6R-a. Na`ime i ja sam skoro naletio i to kod drugara na Yamahu TDM 850 dotjeranu iz СH u cijim papirima ( CH papiri ) stoji da je prva registracija1998.god. sto ne mora biti da je to godiste,ali prilikom carinjenja kod nas se uzima prva registracija za godinu proizvodnje. Znaci model je stariji bar tri godine od onoga po papirima... ??? ??? ??? I onda krece prica zasto je to tako,a "upuceni" tvrde da zna doci do pogresno otpremljene posiljke iz Japana za Evropu,tj. ode za Ameriku ili na drugi kraj svijeta ( ko radi taj i grijesi ) pa dok se to ustanovi ( procedure ) roba stoji po lukama i skladistima cekajuci novi prevoz da se uputi na odrediste ili cak vrati u fabriku, pa opet uputi gdje je prvobitno trebalo i eto ti zakasnjenja od tri godine dok stigne roba (motori) do prvog kupca-vlasnika. Jest da je prica malo nevjerovatna i meni (jer mi imamo predstavu da je zapad nepogrijesiv),ali ima veze i sto kaze Djoka Balasevic, "ako lazu mene i ja lazem vas". ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan stvarno ne vidim razlog da neko komentarise moj tekst ili ti misao , niti mu ide iz dzepa ni u dzep (valjda) ,i da taj neko nema veze sa tim motorciklom , blizu sam sd-a docicu i pogledacu najverovatnije, elem, ja stvarno ne znam taj izgled ,model ili ti sta vec doticnog motora do kada se pravio , ali ne zelim da me neko laze , ako stvarno takav model ne postoji za 98 god onda je to "notorna" laz i treba bilo koga banovati za takav oglas(ko postavi) ako je takve podatke ostavio sa namerom, u suprotnom slucaju prodavac neka prihvati moje izvinjenje za ovakav tekst , mada mislim da me i on covek razume ... p.s nisi napisao predjenu kilometrazu, u svakom slucaju pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavalir 352 Napisano Maj 28, 2010 Never drive faster than your angel can fly, 108 postova Lokacija: Louisville KENTUCKY; EU Motocikl: Harley Davidson, cbr 1000 rr Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi komentar nije bio zlonameran. Napisao sam upravo zbog onih koji se ne razumeju.Nije stvar u godini gore ili dole, nego što je 98. potpuno nov model u odnosu na ovog, počevši od mašine pa dalje. Moj je 98. nov model, pa prvi put registrovan u trećem mesecu 98. Linkovi koje je dao LuckyVladano govore sve. A niko nije rekao da motor nije dobar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Maj 28, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Citam i ne mogu da verujem, upropastiste coveku oglas. > I ja sam upucen da se taj model pravi od 1994 do 1997 ali zar je bitno uopste u sta sam ja upucen i sta ja mislim kad necu da kupim motor? Na kraju krajeva, i ja imam auto koji se pravi do 6 meseca 1992 pa se vodi kao 1993. Pa sta? Imao sam musteriju koja vozi Hondu CBR 600 F2 koja se vodi kao 1999 a 1998 godiste krece F4. U razgovoru sa covekom kaze da je sve cisto i regularno i da je motor dobio na poklon od brata iz Svajcarske koji ga je tamo 1999 godine kupio u nekom salonu kao zaostali model. Pa mozda je tako i sa ovim motorom. Na kraju krajeva onog koga zaista interesuje ovaj motor nece praviti pitanje oko toga a sada pustite coveka da prodaje svoj motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...