deki 168 Napisano Avgust 7, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Pritiso poso od kog se zivi, motor mora malo da saceka Sto mi je ovo poznatooo Ima li kakvog napretka u tvom projektu,radi li se to?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Avgust 9, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan nema od toga nista ima da se nacekamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHABI 4 Napisano Avgust 9, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prodje avgust i odu gastarbajteri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Avgust 10, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan ce da vidimo i to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 21, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zelim da ti se mesam vec samo da iznesem neko moje vidjenje koje sam skalamagarcio u fotosopu da bih lakse objasnio ideju. HELLCAT,i meni je ta ideja u glavi! za bobera!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 21, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan šta je bilo dalje, taman sam se uživio. Znas kad ce on to napravi? :D :D Onomad! :D :D Kad bi se to camo pravilo, ih! Nije to samo hteti treba i znati. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobojko 8 Napisano Avgust 21, 2010 U prolazu, 98 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ovo se i neradi nabrzaka vec polako sa STRPLJENJEM i razumevanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHABI 4 Napisano Avgust 21, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan šta je bilo dalje, taman sam se uživio. Znas kad ce on to napravi? :D :D Onomad! :D :D Kad bi se to camo pravilo, ih! Nije to samo hteti treba i znati. :D Kao sto svi znamo ti si deda pun negativne energije :P :P Za ovu rabotu treba vremena a i ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? Trenutno nemam vremena a i razmisljanje mi nesto ne ide, pa te molim samo ne negativno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobojko 8 Napisano Avgust 22, 2010 U prolazu, 98 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam zakucao sa mojim. nemoj da se predajes samo napred bato. jedino sto neznam da uradim je elektrika ali i to sam probao pa zapalio instalaciju ali je sad ponovo radim JA i NIKO DRUGI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Avgust 22, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan ... ali je sad ponovo radim JA i NIKO DRUGI. Pa kako se slazete ??? ;D ;D ;D ;D ;D Sala, nemojte nikada odusatajati jer bi to znacilo da je dosadasnji trud uzaludan. Bolje je lose zavrsen posao nego nezavrsen posao,naravno sve u granicama..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 23, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan šta je bilo dalje, taman sam se uživio. Znas kad ce on to napravi? :D :D Onomad! :D :D Kad bi se to camo pravilo, ih! Nije to samo hteti treba i znati. :D Kao sto svi znamo ti si deda pun negativne energije :P :P Za ovu rabotu treba vremena a i ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? Trenutno nemam vremena a i razmisljanje mi nesto ne ide, pa te molim samo ne negativno! Heheheheh, Al' se primate, hehehehehee :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ... Heheheheh, Al' se primate, hehehehehee :D :D Vala bas ??? ??? :D Mihac ne bi bio Mihac kada ne bi malo "podbrckivao" ;D ;D Sabi, samo napred, kada se malo rascisti posao u radnji ideje ce same dolaziti, pa za sledecu sezonu da se vozimoooooo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobojko 8 Napisano Avgust 23, 2010 U prolazu, 98 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan Ma staro pravilo LAKSE SE NASMEJATI NEGO POMOCI uvek bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 23, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan ... Heheheheh, Al' se primate, hehehehehee :D :D Vala bas ??? ??? :D Mihac ne bi bio Mihac kada ne bi malo "podbrckivao" ;D ;D Sabi, samo napred, kada se malo rascisti posao u radnji ideje ce same dolaziti, pa za sledecu sezonu da se vozimoooooo... 'oce, 'oce kad nadodje Resava, tad ce i ideje. Nego opet maler, regulisano korito pa ni Resava ni ideje nemogu da se izlivaju. Hahahahahahaahaaaaaaaaaaaa. :D Mozda shure nesto da pripomogne sas neku ideju? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ^^^^^ Smiri se bre malo...ostavi coveka na miru :D ^^^^ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte po čoveku, nema smisla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Avgust 23, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte po čoveku, nema smisla... Sta mu radimo??Smo ga malko pozurujemo!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da Mihac jedva ceka da vidi kako ce sve ispisti, pa da se zatvori u radionicu i uzme u ruke brusilicu i aparat za varenje. E Mihac.... odmah smo te procitali.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHABI 4 Napisano Avgust 23, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Svilajnac Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da Mihac jedva ceka da vidi kako ce sve ispisti, pa da se zatvori u radionicu i uzme u ruke brusilicu i aparat za varenje. E Mihac.... odmah smo te procitali.... Ko, Mihac? Nema sanse! Matoro to ljudi, mrzi ga da mrdne :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 23, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ko pije Vijagru neka popije celu, polutka loše radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Avgust 23, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi Vujo.Naprotiv.Polovina je super-taman za podje...anje a i da dasku ne pokvasiš. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Avgust 24, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi Vujo.Naprotiv.Polovina je super-taman za podje...anje a i da dasku ne pokvasiš. ;D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ...e ova ti je odlicna!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobojko 8 Napisano Avgust 24, 2010 U prolazu, 98 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ha ha ;D kad je doslo do vijagre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano Avgust 24, 2010 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan E al' iz off-ovasmo ovu temu to je cudo jedno ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 24, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan E al' iz off-ovasmo ovu temu to je cudo jedno ;D ;D ;D ;D paaaaaaa,kada se nista ne desava! ljudima dosadno!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...