Jump to content

Moto Zajednica

Honda CBR 600 F1

Recommended Posts

• lone wolf, 526 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

Prodajem moje metalik crveno magare  :D  motor je 87' godište na satu piše da ima 52 000km.U mojem je vlasništvu dve godine za koliko je redovno i servisiran.Na motoru su stavljene nove pločice,nov akumulator i gomila sitnica,promenjeni su diskovim,ulje i filteri(pre 2000 km),ima DID lanac i lančanike,ne troši ulje,registrovan godinu dana.Prednja guma je ok a zadnja je je pred kraj(imam spremljenu jednu za zamenu i to je jedino što treba da se ulaže).

mob- 0628469507

DSC01588.jpg

DSC01587.jpg

DSC01586.jpg

DSC01583.jpg

DSC01593.jpg

DSC01582.jpg

DSC01306.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• lone wolf, 526 postova

Evo danas sam promenuo zadnju gumu i više bukvalno nema ništa od ulaganja.Oglas će biti aktivan još mesec dana i ako se ne proda do tada,voziću ga još koju godinu....  ;D

• lone wolf, 526 postova

Druže hvala na ponudi,ali nisam baš neki ljubitelj streetfight-ova.  ;)

Pozdrav!

• lone wolf, 526 postova

Naštelovani karburatori(by havarisan  :D ),promenjene svećice...Može i zamena za neki F ili enduro(Kawasaki KLE  :-* )

• lone wolf, 526 postova

Bio sam do Kosova i nazad zucno motor nije.Ljudi zar nikom ne treba pouzdan motor(garantujem narednih 10 000km neće bti ništa da se ulaže)  ???

• Drug član, 1137 postova

kako neko moze da garantuje za motor star 25 god

msm, uteras u crveno i on ce da prezivi 10K?

inace drugar ne moze da proda cbr 600 f 97 za te pare...

cisto informativno

a ovaj boka prelazi 10K mesecno, na 125tici... xaxaxa , pa gde ga vozis, 300 km dnevno, koliko si dao do sad, vrednost 5 tih 125tica za gorivo od pocetka sezone?

• lone wolf, 526 postova

@Boka

Druže ne vozim ja motor od juče i ja sam odvaljivao kilometraže sa mojom 125-om koja je imala 25 god tako da ne vidim u čemu je problem

@Sszgo

Kao prvo eto ja mogu.Kao drugo to nije jamaha pa da se bojiš da je zavrneš u crveno(da ne bi nešto izletelo iz motora  :D ) Baš bi voleo da vidim r1 sa 25 godina(tj. pitam se koliko bi generalki uradio do tada  ::) )Kao treće baš me briga što on prodaje taj motor za te pare,ja znam šta prodajem.

Sa ovim postom zvanično je i završena prodaja mog motora!

Pozdrav!

• lone wolf, 526 postova

Posto sam presao jos nekih 6000 km od kada sam postavio oglas...spuštam cenu motora...ponude slati na PP,može ZAMENA za auto!

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: TOMOS

e zbog ovakvih podjebavanja ljudi koji postavljaju oglase sam ja svoj zakljucao! Treba da vas je SRAMOTA STO ofujete coveku oglas (licno ga ne poznajem ) a definitivno se vidi da i nemate nameru da kupite motor .JADNO!

Prijatelju zelim ti da prodas motor po CENI  KOJU SI TI ODMERIO zajebi >:( ova dva pacijenta..........

• lone wolf, 526 postova

Srbenda onda se razumemo,i ja sam ovaj moj oglas već bio zaključavao...ali sam ga otključao misleći da se nešto promenilo...  :-\ Ali na ovom forumu nešto prodati/pokloniti teeeeškooo iako bi mi bilo draže da motor vozi neko sa foruma.A zašto je takva cena jednostavno toliko sam utrošio vremena,živaca i para da sam i sa ovom "početnom" cenom doosta u gubitku ali ajde ako vam je preterana cena što niko ne nazove da pita zbog čega je tako.

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Srbenda onda se razumemo,i ja sam ovaj moj oglas već bio zaključavao...ali sam ga otključao misleći da se nešto promenilo...  :-\ Ali na ovom forumu nešto prodati/pokloniti teeeeškooo iako bi mi bilo draže da motor vozi neko sa foruma.A zašto je takva cena jednostavno toliko sam utrošio vremena,živaca i para da sam i sa ovom "početnom" cenom doosta u gubitku ali ajde ako vam je preterana cena što niko ne nazove da pita zbog čega je tako.

izvini druze za poslednji off u tvom oglasu sto se mene tice. Ali koga je briga koliko je tebe nesto kostalo...nikog. Ja imam motor koji me je kostao preko 3000e(a kupio sam ga prosle godine u oktobru) i sad ga prodajem za 1400e. Stvari prodajes po trzisnoj ceni ili koliko vrede a ne onoliko koliko tebe kostaju. Da li bi neki motor koji te u extra kombinaciji izasao jako povoljno(lupam ako vredi 2500e a tebe u kombinaciji kosta 1300e), da li bi njega njega prodavao za 1300,normalno da ne vec bi trazio pravu cenu da zaradis nesto,e isto tako kad te nesto kosta mnogo vise onda opet moras da spustis i da puknes.

• lone wolf, 526 postova

Ma slobodno offujte temu vise me je apsolutno briga...nisam neki namćor  :D

A što se tiče ovog moja "roba" moja stvar...jednostavno kažem cena po dogovoru ako se nekom svidja ok neka nazove pa se možda i dogovorimo.Ako ne...ćaos!!!

• Svrati ponekad, 404 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900rr

izvini druze za poslednji off u tvom oglasu sto se mene tice. Ali koga je briga koliko je tebe nesto kostalo...nikog. Ja imam motor koji me je kostao preko 3000e(a kupio sam ga prosle godine u oktobru) i sad ga prodajem za 1400e. Stvari prodajes po trzisnoj ceni ili koliko vrede a ne onoliko koliko tebe kostaju. Da li bi neki motor koji te u extra kombinaciji izasao jako povoljno(lupam ako vredi 2500e a tebe u kombinaciji kosta 1300e), da li bi njega njega prodavao za 1300,normalno da ne vec bi trazio pravu cenu da zaradis nesto,e isto tako kad te nesto kosta mnogo vise onda opet moras da spustis i da puknes.

Ali koga briga sto si ti dao preko 3000e?  ???

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Ali koga briga sto si ti dao preko 3000e?  ???

pa narvno nikog...zato to i ne trazim za njega koliko ne vredi

• lone wolf, 526 postova

Ljudi gavrolini je u pravu...sada me je otkrio...kada se setim on je bio gledao je moj bike,bio ga je i provozao...i zna koliko ne vredi moj bike i kako sam ga ja vozio.A da ne bi otkrio sve "nedostatke" mog motora moracu da promenim cenu... ;)

Evo sada je 3000 evra  pa ko da MANJE! :D

• U prolazu, 53 postova
  • Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL

Motor vredi te pare,vidi se da je lep,njegova roba,njegova stvar....ja

bih sad namerno nabudzio cenu za jos 1000e  ;D uvek se nadje neko ko voli takav motor i ko hoce da da te pare za  njega...poz i srecno druze

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja