stari vujadin 12 Napisano April 12, 2007 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koliko zuchi u raspavi, a Jovanu niko da poveze? :shock: Ccc... Ja bih ali sam odvec star za tako nesto - prepusticu mladjima... Izvini Jovana! :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 47 Napisano April 12, 2007 Zainteresovan, 565 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam akciju' date=' mozda ne u potpunosti, ali meni je registracijaistekla pre tacno osam dana, tako da nazalost ne mogu da ucestvujem OSIM ako me neko ne primi kao suvozaca!! :?: :?: Primi me! :cry: [/quote'] Evo ja te primam kao drugog suvozaca, posto jednog vec imam, ali nadam se da ti nece biti problem :D.. S'obzirom da je danas pocelo prijavljivanje, ima li neko da je to ucinio u Ljurmontovoj? bilo bi lepo da nas malo informishe o detaljima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano April 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nije mi jasna ta vasa prica ono prijavljivanje, brojevi, divljaci, neregistrovani, iz drugih gradova itd itd daj organizujte se sami i samo prijavite nesto kao motoskup sto se prijavljuje napravite voznju kroz grad kao prosle godine voznja sa ade Huje( mk speed) gde je bio skup pa u grad i nazad stim sto krenete sa Usca kroz grad i nazad gde sami odredite. Mislim da vam treba murija kao pratnja a ne da vas voda tamo vamo i drzi predavanja. U kojoj to molim vas zemlji na svetu ima!?!? majke ti!!! pozdrav p.s. Voleo bih da se organizuje u BGD stvarno pravi skup kako i dolikuje Prestonici samo da ne bude pretvoren u biznis kao u NS. Mislim da nas iz "provincije" treba da docekate kao i mi vas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano April 13, 2007 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam ja juce, nista posebno, na 2. ulaz kod portira, zapise ti podatke iz vozacke i saobracajne i da ti nalepnicu sa brojem (ja sam 003 ako me neko vidi slobodno nek se javi...). Sve ukupno 5 min. Mislim da bi trebalo da se ode jer u krajnjoj liniji ovo je za nasu beneficiju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
navigator 15 Napisano April 13, 2007 U prolazu, 55 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ljudi jel je planirano da se forumasi negde skupe pa da krenu na defile....solo recimo???? edit: sad sam se vratio iz ljermontove.... 14 ljudi prijavljeno nadam se da ce doci puno ljudi.... i prijaviti se na uscu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Giuliano 4 Napisano April 13, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Toronto, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam razocaran brojem prijavljenih... Samo 14??? Nadam se da je ovo samo rezultat cinjeninice da ljude mrzi da idu da se prijavljuju, kao sto i mene mrzi. Nelogicna ta ideja sa prijavljivanjem. Miliciji zelim sve najbolje u organizaciji i da im skup uspe. Ja cu direktno da idem na Usce i da broj uzmem tamo. Ako mi Rista dozvoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano April 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam razocaran brojem prijavljenih... Samo 14??? Nadam se da je ovo samo rezultat cinjeninice da ljude mrzi da idu da se prijavljuju' date=' kao sto i mene mrzi. Nelogicna ta ideja sa prijavljivanjem. Miliciji zelim sve najbolje u organizaciji i da im skup uspe. Ja cu direktno da idem na Usce i da broj uzmem tamo. Ako mi Rista dozvoli [/quote'] Nesto skripi u drzavi Danskoj. reko vam ja nije to to kako je zamisljeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano April 13, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam ja juce' date=' nista posebno, na 2. ulaz kod portira, zapise ti podatke iz vozacke i saobracajne i da ti nalepnicu sa brojem (ja sam 003 ako me neko vidi slobodno nek se javi...). Sve ukupno 5 min.Mislim da bi trebalo da se ode jer u krajnjoj liniji ovo je za nasu beneficiju...[/quote'] kakva benificija, ovo mi je nejasno!?!?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8878 Napisano April 13, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3216 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan i kako cujem na vestima, bice zatvoren terazijski tunel preko vikenda, pa bice krkljanac u saobracaju!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano April 13, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam uzeo broj...019, pa ako me neko vidi, nek se javi! Bas se malo ljudi prijavilo... P.S. evo kako izgleda broj: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa71 0 Napisano April 13, 2007 U prolazu, 16 postova Lokacija: B.Kosa,BGD Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa organizovanim davanjem krvi.Ja uzeo br.004 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano April 13, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Strahinjica Bana .. na ekskluzivnim mestima.. Andrejp .. sa swim bih se slozio osim sa owim .. Ti si se bar naputowao .. Znash shta je prawa stwar u ewropskim gradowima .. I ja sam se sam uwerio u to .. U owom selu nema ekskluziwe .. swe je isforsirano i izfolirano .. mislim da je to sushtina pljuwanja a ne lepi lokali i dobre ribe ..narawno to je samo moje subjektiwno mishljenje i swe je to na kraju wrlo indiwidualna stwar .. sorry za off .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 13, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Rekli su mi da sam punoletan... 018 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rista 3 Napisano April 13, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Blok 38 LatN44°48'57.18 LonE20°24'17.19 Motocikl: Honda XL600V Transalp 1987. Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi Rista dozvoli NARAFSKI bre G-man! Ja cu da masem sa tOrtoara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano April 13, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Andrejp .. sa swim bih se slozio osim sa owim .. Ti si se bar naputowao .. Znash shta je prawa stwar u ewropskim gradowima .. I ja sam se sam uwerio u to .. U owom selu nema ekskluziwe .. swe je isforsirano i izfolirano .. mislim da je to sushtina pljuwanja a ne lepi lokali i dobre ribe ..narawno to je samo moje subjektiwno mishljenje i swe je to na kraju wrlo indiwidualna stwar Pa OK, reagovao sam emotivno pa sam mozda previse naglasio neke stvari... da se ne ponavljam, zivi i pusti druge da zive, tj. ne pljuj po drugima, to je moja poenta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 964 Napisano April 14, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Broj 19????? Bez obzira na sve...Cemu onolike price, flajeri, dogovori pregovori. SRAMOTA! SRAMOTA! SRAMOTA! Ja znam nazalost zasto ne mogu da idem ali velika vecina ljudi odavde...? Pa ovo je stvarno porazavajuce, nemam sta vise da dodam, i ne zelim da slusam bilo cije povike da treba da se ucini nesto po pitanju bezbednosti, a da isti nije bio na skupu, bez obzira kakav je, ko i kako ga organizuje ...... Sorry ako mi je reakcija malo preterana..... :shock: I meni bi bilo trulex da me vode kao "ovcu" ali pobogu pa u nasem interesu je........ Jedina ozbiljna zamerka je sto se panduri nisu prethodno sastali sa makar nekim grupama i klubovima i razradili taktiku, a ne ovako samoinicijativno bez dogovora sa nama. To mi je neki relikt komunizma i ne svidja mi se uopste. Ali nije razlog da se ne ode.... pa bice smesno videti 20 motora sutra.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano April 14, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Juce smo se ja i Meex prijavili... Ja sam 015 on 016... Prilazimo mi pandurima i kazemo da hocemo da se prijavimo a on nama kaze da nema vise brojeva, samo jedan... I pomislih bice gomila, kad ono ja dobih br 015 a sacekasno 5 minuta da mu neko donese jos brojeva... I Meex dobije 016... Izgleda da i oni znaju da nece biti puno ljudi... Ako se niko nije javio da poveze Jovanu, evo ja se dobrovljno javljam, mada mislim da je vec nasla prevoz... Pozz svima i vidimo se za 2 sata! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano April 14, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan A evo i slika iz Brankove ulice. Slike su smanjene kako bi i oni sa slabijom vezom mogli da ih vide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano April 14, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas na licu mesta uzeo broj, mada me je mrzelo da ga lepim bilo gde po motoru. Bilo je solidno ljudi u odnosu na ono sto sam ocekivao, ali definitivno je moglo jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cubra 27 Napisano April 14, 2007 U prolazu, 63 postova Lokacija: N.Bg-Zemun Motocikl: Honda ADV-350 , BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan sve u svemu nije lose moglo nas je biti mnogo mnogooo vise , bilo je dosta onih i bez broja ili ti nalepnice upoznao sam mog komsiju meex i njegovog drugara skaki-a sto je veoma lepo a mozemo se i bolje organizovati i druziti ja nisam slikao pa ocekujem od nekog od vas neke slike pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 47 Napisano April 14, 2007 Zainteresovan, 565 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Kako smo se Skaki i ja sokirali kada smo u petak popodne saznali da smo 15-i odnosno 16-i koji se prijavljuju?! :shock: :shock: ..nesam hteo da poverujem da ce prva ovakva akcija da dozivi propast, ali srecom na danasnji dan (dan voznje) prijavilo se jos 150 motorista tako da je bilo lepo videti nekih 200 (odprilike) motora kako u grupi defiluju kroz grad....Meni se dopalo i trebali bi cesce to da praktikujemo sa ili bez pratnje MUPa.. Malo je izostalo druzenje posle voznje, ali s'obzirom da je prvi put, bice prilike da se popravi...pozz za Cubru i Skakija sa kojima sam bio, a ove ostale nisam mogao da prepoznam, nazalost.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosi72 4 Napisano April 14, 2007 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Melburn, Australija Motocikl: Honda Hornet CB900F 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno i svaka cast ! Na fotografijama se vidi da iz Carice Milice njih 4 bi da se prikljuce koloni, ali izgleda da nisu uspeli. Sve u svemu cestitke za akciju ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano April 14, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se meni cinilo, ti iz Carice Milice su bili tu slucajno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosi72 4 Napisano April 14, 2007 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Melburn, Australija Motocikl: Honda Hornet CB900F 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se meni cinilo' date=' ti iz Carice Milice su bili tu slucajno.[/quote'] Moguce, ali koji motociklista na motoru ne bi pozeleo da se prikljuci grupi od 150 njih ? (em subota, em lepo vreme) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano April 14, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja bio ima me na jednoj slici chak... nie bilo loshe... bilo je dosta ljudi imam i ja neke slike.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...