nikvuksa 1688 Napisano Januar 22, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi je jasno i sve znam. Na CH oglasima za ovaj motor, nije ni bilo nosača ovih, niti zadnjeg kofera. Motor je na oglasima bio totalno go. Kasnije mi je rečeno da stiže kao sa bočnim nosačima i Yamaha Top case-om. Top case nisam hteo da uzimam, jer je jako mali prostor unutar kofera i nije mi se dopao uopšte, a nosači su ostali. A inače sam imao ponudu od prodavca i za bočne kofere, ali ne od ovog motora, rasparne boje i poluoštećene kofere, koje sam morao da farbam, i po ceni koja mi nije nikako odgovarala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Januar 22, 2018 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Onda je to neka druga prica, povlacim rec... Ako si imao priliku da vidis i oglas iz ch, to je vec privilegija. Odlicna kupovina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Januar 22, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan A jel ovaj kolega Denis sto uvozi ima neki oglas na PA ili KP, da vidim sta ima u ponudi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Januar 22, 2018 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Stavi lokaciju Vladimirci na PA i izacice ti njegova ponuda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Mart 3, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Mart 3, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano April 26, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano April 26, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Maj 3, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using TapatalkSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
staripocetnik 7 Napisano Mart 30, 2019 U prolazu, 23 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo imog ljubimca. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Mart 31, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Evo 3 slike od mene 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4764 Napisano Mart 31, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan On 4/26/2018 at 7:03 PM, Sachmo said: Sent from my iPhone using Tapatalk Vrh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Mart 31, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Mart 31, 2019 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my Huawei P20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 6, 2019 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sliku svog TDM-a jer nikad nisam ni imao TDM. Ali naiđoh na neke slike iz 2012. pa ajd da okačim. Na prvoj je kolega i njegov TDM a moj Transalp je prekoputa, bliže Bledskom jezeru. I isti motori na istoj turi ali ovaj put u Austriji na benzinskoj pumpi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 6, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 11.8.2014. at 22:21, Branko je napisao: Plavi za decake. Posto je prvobitna fotka nestala da obnovim. Moj EX TDM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1394 Napisano April 7, 2019 Drug član, 1937 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan On 3/31/2019 at 6:32 PM, Mare_FZ said: Sent from my Huawei P20 Pro using Tapatalk Mare kakav je ovo materijal za sediste? Vidjam po oglasima ovakva sedista pa me interesuje jel to neka navlaka ili je siveno sediste sa tim materijalom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano April 7, 2019 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je navlaka, mrežica... Mare kakav je ovo materijal za sediste? Vidjam po oglasima ovakva sedista pa me interesuje jel to neka navlaka ili je siveno sediste sa tim materijalom?Sent from my Huawei P20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1394 Napisano April 8, 2019 Drug član, 1937 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima da se kupi ovakva navlaka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aspi 36 Napisano April 26, 2019 U prolazu, 26 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx, Triumph Tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moj ljubimac. Frisko stigao sa komplet servisa i posle finog lickanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Novembar 21, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 591 Napisano Novembar 21, 2019 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 823 Napisano Novembar 21, 2019 MK Obrenovac, 555 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan I od mene jedna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ragusa 7 Napisano Februar 3, 2020 U prolazu, 7 postova Lokacija: Dubrovnik Motocikl: Tdm 900A Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene jedna od lani Žabljak-Durmitor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Budimir 76 Napisano Februar 6, 2020 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i moj... mislim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...