Zille-nbg 1117 Napisano Mart 6, 2011 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko zna sa kojom se kategorijom vozi kvad? Vidim da u novim kategorijama ima za lake cetvorocikle, ali ne pise nista za teske cetvorocikle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Mart 7, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa B1, B: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/29756-nove-kategorije-za-motocikle/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele 8 Napisano Mart 7, 2011 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da vjerujem da QUAD-ove registruju kao automobile u CG se registruju isto kao i motocikli preko 50 ccm, tacnije na "velike tablice" za motocikle, osim ovakvih atv-a... ....koji se registruje kao automobili!!! Kakva je ovo glupost jos ce i barke registrovati kao podmornice.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2079 Napisano Mart 10, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Opet problem oko registracije. Tacnije opet nije moguce registrovati ove malo jace quadove. Ovaj put je problem u onome sto je meni prvo zapalo za oko kada su postavili obrazsce za kategorije. Konkretni primeri can-am 800 i650. Spadaju u kategoriju teskih cetvorocikala koji su pored tezine ograniceni i sa snagom od 15kw. Problem je sto 800R ima 52kw, a 650 ima 41kw. Htedoh reci, jbm ti drzavu koja bi nesto htela,a ni sama ne zna kako i sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Mart 10, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan To je onio sto sam pitao jos na pocetku teme. Sad mi tek nista nije jasno. Ja sam mislio da si ti registrovao svog. Znaci nista za jace od 15KW? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2079 Napisano Mart 10, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bio na tehnickom pregledu on nesto sabirao i rekao da kosta toliko cela registracija. Drugar koji radi u supu uzeo da vidi i kaze u jbt, pa ovo ne moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 10, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Sta tacno "ne moze" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2079 Napisano Mart 10, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemoze da ga uvede ni u jednu predvidjenu kategoriju. Postoje laki cetvorocikli mase do 350kg i snage do 4kw (brzina 45km/h) i postoje teski cetvorocikli mase do 450kg, odnosno 550kg za teretna vozila, snage do 15 kw. Problem je sto vecina ATVova koji imaju preko 250ccm ne mogu da zadovolje oba kriterijuma. Cista smejurija. Ne znam samo stali su se uhvatili za tu masu i sa cim to treba da ima veze. A o snazi necu ni da komentarisem, 15kw pa toliko mi ima kosacica za livadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Mart 10, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Idiotizam, prijatelj mi rece da ce da radi atest da mu quad ima blokadu i smanjenu snagu, ali ja mislim da to nema sanse. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TamkE 5 Napisano Novembar 4, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Honda NSR 125 r Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam pratio taj motocikl i znam da je to Piaggio MP3 koji kupis nov u radnji sa papirima kao obican MAXI Skuter, i tako se registruje... Otvaram opet ovu temu jer sam u prolazu video decka koji vozi ovako nesto i to regularno registrovanog na nase tablice.. Jel moze neko da da neku informaciju kako je moguce registrovati trotockase, a cetvorotockase jos uvek ne?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha 22 Napisano Novembar 5, 2011 U prolazu, 44 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan Postoji i Piaggio MP3 LT koji ima veci razmak izmedju prednjih tockova i vecu ukupnu duzinu i registruje se kao tricikl, a vozi se sa "B" kategorijom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 7, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam pratio taj motocikl i znam da je to Piaggio MP3 koji kupis nov u radnji sa papirima kao obican MAXI Skuter, i tako se registruje... Pitanje je bilo pre vise od godinu dana. Sad se kvadovi normalno registruju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2079 Napisano Novembar 7, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 7, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moj registrovao u Mladenovcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2079 Napisano Novembar 7, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koji ATV je u pitanju i kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 7, 2011 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koji ATV je u pitanju i kako? Mislim da je "mali" ATV u pitanju i da za "velike" jos uvek nema resenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 8, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Kinez je u pitanju, 250cc. Daj mi posalji na pp sve podatke kvada pa mogu da proverim da li moze i tebi da se uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2079 Napisano Novembar 8, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Napisah ja gore lepo u cemu je problem. Prevelika snaga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NESKROMAN 327 Napisano Novembar 9, 2011 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Tale je svog registrovao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ne znam ime 3 Napisano Februar 20, 2012 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam video u oglasu da je neki lik registrovao hondu trx250ex na B kategoriju!A kad sam zvao za nekog kfx-a od 400ccm,kaze mi lik da za njega nema registracije,nego samo kao dobijas kupoprodajni ugovor?!Da li je doslo do resenja oko registracije?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2079 Napisano Februar 20, 2012 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja cuo da u BG moze. Kako sam razumeo registracija i tablice kao za auto, a osiguranje kao za motocikl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ne znam ime 3 Napisano Februar 20, 2012 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj lik ima novosadske tablice,reg.kao auto.jel zna neko kako se pokazao kfx 400 i ltz 400?da li se njima menja ulje na radne sate ili na predjene km? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Februar 21, 2012 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan KFX400 Odlicna masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ne znam ime 3 Napisano Februar 22, 2012 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bigneda jesi ga imao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Februar 27, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj lik ima novosadske tablice,reg.kao auto.jel zna neko kako se pokazao kfx 400 i ltz 400?da li se njima menja ulje na radne sate ili na predjene km? Ja imao ltz 400, nisam imao zamerke osim sto nije mogao da se registruje. Inace fabricki nema kilometar sat pa ne mozes da pratis kilometrazu u cilju zamene ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...