Šarba 1048 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto u naslovu pise, prodajem crne kozne Hein Gericke pantalone sa stitnicima na kolenima i ojacanjima na bokovima! Mogucnost povezivanja sa koznom jaknom rajsferslusom Jako su kvalitetne i malo nosene... Ja sam ih obukao jednom na 2h Presao sam na endurce a nisu mi bas za tu varijantu voznje pa eto... ;D Kupio sam ih kod Sinise(Grada) u Ruzveltovoj ulici... Vidi se po njima da su malo nosene i ne ostecene!!! Moguce je postaviti i slajdere. Ja sam dobio od Sinise i njih, tako da ih i ja poklanjam kupcu pantalona Broj pantalona 52. Ja imam 90kg, visok 189 i super mi stoje... Cena 50e ili 5.000 din 0642982371 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruce Lee 43 Napisano Maj 20, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako je 52 tebi dobro, kad je to moj broj???? Sto bre nisi malo nizi vec bi ti otisle pantalone! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 20, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako je 52 tebi dobro, kad je to moj broj???? Sto bre nisi malo nizi vec bi ti otisle pantalone! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Maj 21, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...