drugsef 137 Napisano Maj 17, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Dobio sam od majstor Suse iz Kraljeva cetiri stel srafa za klackalice za moj Moto guzzi v35c ali nemam navrtke. Navrtke su M6 kao na renou 4,5,9,11 ako neko zna gde mogu da kupim nove mnogo bi mi znacilo jer sam sve do sada radio tako sto sam stavljao novo. Ako neko ima da proda ili jos bolje pokloni cetiri navrtke ja sam zainteresovan. Pozdrav iz Jagodine Rade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 17, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan novo???to novo oces,i jos da ti neko pokloni...pa coece... ??? ??? ??? ???to ni nema N0VO samo polovno i to da ti proda neko,to je jako sitan navoj znam i jebeno je naci malo,ako saznam javljam ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 18, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan m6? normalan navoj,? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 20, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne varam ja sam ili m6 ili m8 nisam siguran menjao na mojim brezonima na cilindru tako da pogledaj za tomosa. I meni su rekli da je to retko i da potrazim na otpadu. Ovo sto sam ja uzimao je bilo duzine kao dve matice jedna na drugoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nema tomos nigde takav navoj. Drugsef jel znas tacan korak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 20, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Moguce al meni nije odg obican m6 sraf toliko znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan m7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 20, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da odg za kljuc al navoji su drugaciji to sam zapamtio namucilo me je nalazenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Maj 20, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Ja proverio u nekoliko radnji sa srafovskom robom i nista, uzaludna radnja. Ostaje mi da proverim po prodavnicama koje imaju delova za renoi 4 ili na njihovom forumu. bbrrrmmmmmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 20, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Ipak proveri ti i medju tomos delovima nikad se ne zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6646 Napisano Maj 20, 2010 Drug član, 3050 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su ti srafovi malo drugacije obradjeni nego obicni, tj, da su cementirani ili tako nesto... Ako se stavi obican sraf, izbice mu lozu, koliko ja znam. Zato, samo i jedino bi trebalo staviti sraf koji je predvidjen bas za stelovanje ventila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Maj 21, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Da budemo nacisto ne trazim ni od koga nista na poklon ionako sam maltene sve sto mi je trebalo kupio hvala dobrim ljudima i prijateljima na sitnicama koje su mi poklonili i ja bi isto tako postupio. Srafovi su standardni navoj m6x1 navrtke m6 ok10 takodje, Ne pasuju od Renoa jer su M7 ok 10. Cetiri srafa koliko meni treba ne kostaju trista dukata i samo sam se NASALIO sto se poklanjanja tice. Znam da su pojedini bajkeri siromasni i ako nekome treba moja pomoc sve cu uciniti da mu pomognem. To znaju svi koji su kontaktirali samnom. Pozdrav svima koji prate ovu temu. Rade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...