pukovnik 48 Napisano Maj 17, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem korman drag ili od nekog oldtajmera , duzine 78-84 cm, niklovan,precnika 22mm.tel.063669871 N.Sad, ili na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Maj 19, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja od chopera, jel odgovara taj oblik..? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pukovnik 48 Napisano Maj 19, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne na zalost treba mi oblik drag kormana znaci da nije izdignut. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja od chopera, jel odgovara taj oblik..? A od kog copera je taj upravljac? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Maj 20, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nesto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze od SV-a fi 22 62cm shirina a evo i slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Maj 26, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem korman drag ili od nekog oldtajmera , duzine 78-84 cm, niklovan,precnika 22mm.tel.063669871 N.Sad, ili na pp. Za koji ti motor treba? Mozda ja budem imao jedan Hebo, jeste drag ali je za skutere. Skroz nov, neotpakovan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pukovnik 48 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 47 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Kupio hvala . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...