pronto 6802 Napisano Maj 25, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Takmicenje je zaista vrlo interesantno,medjutim sve sam vise pobornik misljenja da ih je zaista previse. Naj kriticniji su start i prvi krugovi,gde se na istom komadu piste nadje i nekoliko pilota.Greska,cak i najmanja,vrlo cesto izaziva odustajanje bar jos jednog,ako ne i vise takmicara.Evo pogledajte De Angelisa,jes' da je u predjasnjim slucajevima malo kumovao i sam,ali od vrlo optimisticnih najava i rezultata,ostadose tri velike nule.I ne samo on punodobrih vozaca je odustajalo zbog gresaka drugih. Istina je da je i to deo trkanja,ali mislim da ce te se sloziti da je sa smanjenjem broja motorcikala na startu manja i verovatnoca da se sa nekim "sudarite".Jednostavno ima vise mesta.Za reakciju,za ispravljanje greske,za pobeci...Super su sprave,spektakl nece da izostane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 450 Napisano Maj 25, 2010 Zainteresovan, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Takmicenje je zaista vrlo interesantno,medjutim sve sam vise pobornik misljenja da ih je zaista previse. Naj kriticniji su start i prvi krugovi,gde se na istom komadu piste nadje i nekoliko pilota.Greska,cak i najmanja,vrlo cesto izaziva odustajanje bar jos jednog,ako ne i vise takmicara.Evo pogledajte De Angelisa,jes' da je u predjasnjim slucajevima malo kumovao i sam,ali od vrlo optimisticnih najava i rezultata,ostadose tri velike nule.I ne samo on punodobrih vozaca je odustajalo zbog gresaka drugih. Istina je da je i to deo trkanja,ali mislim da ce te se sloziti da je sa smanjenjem broja motorcikala na startu manja i verovatnoca da se sa nekim "sudarite".Jednostavno ima vise mesta.Za reakciju,za ispravljanje greske,za pobeci...Super su sprave,spektakl nece da izostane. pa gde ćeš manje...sada ih je startovalo, mislim, 17 a 15 osvaja bodove...po meni bi čak i više vozača bilo dobro...e sad, jedino da se razrede malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Mislio je na moto2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 450 Napisano Maj 25, 2010 Zainteresovan, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Tu se već donekle i slažem...ali opet...ma dok njima ne smeta, ne smeta ni meni! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmr27 33 Napisano Maj 26, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan upravo je zato moto2 i zanimljiv!hajde da usporedimo koliko je u le manu borbi bilo u moto2,a koliko u motogp? u moto2 klanje za svako mesto,a u moto gp-vale kocio lorenza dok ovaj nije odmaglio i dovi i hayden prosli pedrosu kad mu je popustila koncentracija (ili guma-sta vec)!u svakom slucaju moj glas ide za moto2 ove sezone! jeste li gledali nekad AMA superbike?tamo zna da ih startuje 45 cak i do 50 vozaca na daytoni npr! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3338 Napisano Maj 26, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5471 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Spdz jel imaju gdje vremena od 250ica zadnje sezone? Dal su ovi moto2 i dalje sporiji po 2+ sec po krugu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5361 Napisano Maj 26, 2010 Integrisan, 13056 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Spdz jel imaju gdje vremena od 250ica zadnje sezone? Dal su ovi moto2 i dalje sporiji po 2+ sec po krugu? Ima sve što te interesuje na www.motogp.com pa nađeš results pa po sezoni i trkama imaju tabele. Le Mans 2009 Bautista pol pozicija sa 1:38:270 Le Mans 2010 Noyes pol oizicija sa 1:39:234 Za dlaku manje os sekunde sporiji na ovoj stazi. Tek će na kraju sezone da se vidi šta mogu 4T stvarno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Cvaja je cvaja i radost zivota. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...