Pavel 72 Napisano Jun 1, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan jes vala ta terapija za strance a kako beše Španska kravata za domaće neprijatelje... ipak je rat... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jun 1, 2010 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Ma tako je... Na lomacu sa svima iz sat revije. Koji zli ljudi.. Sve nas mrze ??? Ajde svi iz protesta da od sutra vozimo bez opreme i tosamo u suprotnom smeru kao u Africi i Aziji. Kapiram ja da ti iz sata nisu bas ok. Ali.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Treba im poslati link ka ovom thread-u , nek se zamisle...opako je kad se 50 ljudi skupi i pljuje po tebi i onda te obavesti o tome neko...to jako utice cak i na tvrdokorne da se zamisle;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Na njih ne utiče ništa. Znam iz pouzdanih izvora... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Jun 1, 2010 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, da se u Francuskoj, Parizu ogreše ovako o motore, pito bi ih dal bi posle smeli i da pomisle a kamoli da urade ono što su uučinili. Uticaj se nađe uvek i te kako. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Na njih ne utiče ništa. Znam iz pouzdanih izvora... Nisam siguran, svako se zamisli...to su citaoci koje gube, izmedju ostalog, i ekonomija ima smisla;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan u grckoj ovako stalno voze dete napred, pa cale, pa dete, pa zena kaciga je retkost... ne kazem da je ok, ne kazem da sam saglasna sa tim, samo kazem da nije to kod nas nista novo i nevidjeno u svetu a sto se "revije" tice... sve vise podseca na "drz'te lopova" fazon Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Jun 1, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par nedelja, kupih dva tocka u potpunom neznanju, kakvo je djubre u pitanju, neverovatno, dok citas casopis o motorima, sve sto nisu Italijani napisali, ne da ne valja, nego imas cudan osecaj da je pisano preko qrca... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano Jun 2, 2010 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Hi, Hiiii ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jun 2, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan To da je revija 2 tocka djubre nevidjeno je odavno poznato , pa je i ne kupujem , samo moto puls . A mnogi se secaju nasilnicke scene sa spice emisije sat ,skripe guma , dima , okretanje pod rucnom ,pa ako to nije nasilnistvo neznam sta je? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Jun 2, 2010 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan I meni mnogo idu na K*, ne bi bilo lose da platimo onima iz one Paparazzo-potere da ga prate jedno 2-dana po gradu mislim tj. siguran sam da bi bilo dovoljno materijala da mu se oduzme vozacka i njemu i sinu, ilii jos bolje zakupimo par bilborda pa stavimo "UPOZORAVAMO" i ispod slika Mirka-Alvirka kako radi polukruzno preko pune ;D. Mnogo su bre ljigavi.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Jun 2, 2010 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Hehehehehe, odlicna ideja i pri tom mislim da ne bi puno kostala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 2, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I meni mnogo idu na K*, ne bi bilo lose da platimo onima iz one Paparazzo-potere da ga prate jedno 2-dana po gradu mislim tj. siguran sam da bi bilo dovoljno materijala da mu se oduzme vozacka i njemu i sinu, ilii jos bolje zakupimo par bilborda pa stavimo "UPOZORAVAMO" i ispod slika Mirka-Alvirka kako radi polukruzno preko pune ;D. Mnogo su bre ljigavi.... ovo je vrlo kreativna ideja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jun 3, 2010 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan I meni mnogo idu na K*, ne bi bilo lose da platimo onima iz one Paparazzo-potere da ga prate jedno 2-dana po gradu mislim tj. siguran sam da bi bilo dovoljno materijala da mu se oduzme vozacka i njemu i sinu, ilii jos bolje zakupimo par bilborda pa stavimo "UPOZORAVAMO" i ispod slika Mirka-Alvirka kako radi polukruzno preko pune ;D. Mnogo su bre ljigavi.... ovo je vrlo kreativna ideja Od koje nece biti nista. Svi samo mlate prznu slamu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan dobra je slama za mlacenje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Jun 3, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro `ajde, bilbordi su skupi, mada bi bilo mnooogo lepo, ali recimo trebalo bi njih(sat) i saobracajnu policiju, spamovati sa fotkama alvirovica i njihovih ameba u saobracaju... To ne kosta nista... Ili, radi boljeg efekta, tadicu, dacicu, tomi nikolicu, itd na mail, mozda se neko upeca... ;D 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jun 4, 2010 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan E ovo vec nije losa ideja. Ako neko i uspe slucajno da ih upec neka stavlja ovde fotke. Pa da ih sirimo dalje. I po ostalim forumima itd... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1643 Napisano Jun 4, 2010 -+-, 1006 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Bilbordi su mi prvo pali na pamet, ali verujem da kad bi poslali fotke nekim dnevnim novinama, sigurno bi objavili. Verujem da ih mnogi ne mirisu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jun 12, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Jun 12, 2010 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahaa, pa bilo je vreme i njemu neko da utera! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Jun 12, 2010 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=Rn12cpeG610 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Jun 12, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan hahaa konacno je i Mirko dolijao eto mu ga sad... nismo ni mi bezgresni ali nas napravi na karakondzule Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Jun 12, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan XAXAXAXAXA, sjajno, ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D, al` sto kaze Okanovic, i dalje znacajno doprinosi povecanju bezbednosti u saobracaju... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4226 Napisano Jun 12, 2010 Ne silazi, 6586 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je srpski autoput, vide se Fergusonci. Reakcija je tipična za naš mentalitet, što je pozicija višlja to je odgovornost manja. Svojim ponašanjem nas je okarekterisao ko zadnje ološe a sebi čak i daje za pravo da čini to što je uhvaćen, bez trunke savesti ili priznanja učinjenog. Strašno. Već sam rekao da je krajnje vreme da se neko pravno pozabavi njegovim pogrdnim i pogrešnim delanjem. Za ovakvo ponašanje i izjavu, zabranili bi mu u svetu da se bavi bilo čim iz oblasti saobraćaja, čak ne bi mogo ni besplatno na semaforu da deli svoje "novine". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Jun 12, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Ajd na koju foru da ga tuže? Pa vozilo koje ih snima - obilazi kolonu. Prvo ih brzo sustiže sa 190 za zatim obilazi sa 170. I koja sad brzina treba da piše u prijavi?? Ako je hteo da ih zahebe trebao je bar malo da vozili istom brzinom i da snimi brzinomer. E onda dolazi još i priča o tačnosti brzinomera koji greši do 10% u plusu. Idealno bi bilo da je snimio brzinu sa GPSa. Džaba radosti kad je snimak sudski neupotrebljiv. Ali za novine je sasvim dobar i mislim da je odradio posao. Nego ja nisam baš uspeo da razaznam vozače?? Jel vredi razvlačiti sliku na ceo ekran? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...