đunta 4235 Napisano Maj 27, 2010 Ne silazi, 6590 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Dok, ja ti nabacujem mušterije. Od mnogo pominjanja će možda da proštucaju pa kod lekara, možda im se nađe još po nešto, na sto i ...Osim reklamiranja nedostižnih vozila i traćenja o zapisnicima Policije ništa. Gledao sam na moto sajmu ono glupuranje preko najlona i sa nekim "fascinantnim" semaforima, kao pokazuju proklizavanje. I drskost je prisvojiti sebi naziv Nacionalna a naplaćivati svaki minut. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Maj 28, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nesto od tog snimka? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan E moj Lazicu mene moji sa posla ko budalu gledaju, kao troje dece, dr, vernik, a seda na motor--kocka se zivotom. I pacijenti kad me vide sa kacigom odma gube poverenje. Valjda kad bi dosao smekerica bez opreme onda bi bilo normalno a ovako eno ga ludi bajker (moram ko Supermen da se preoblacim na poslu ) Dzaba sto bajkeri dobrovoljno daju krv, organizuju humanitarne akcije, pomazu na putu...kad evo ova prica iz SAT-a sve govori. Juce idem motorom na posao kad u ulici Novosadskog sajma taxista oborio motoristu, vidim bajker ustao raspravlja sa ovim bolidom koji mu sasece pravac i izlomi motor.Sreca njemu nista.Verujem da je svako ko je prosao i video prizor prokomentarisao u sebi "Ludi bajker u 7 h ujutro vozi motor " Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Eno ga ludi bajker (moram ko Supermen da se preoblacim na poslu ) Pricaj mi o tome, stanem iza coska, kaciga, protektori, rukavice u kufer, nateram se da skinem osmeh(poskidam insekte sa zuba), pa onda udjem ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13250 Napisano Maj 28, 2010 Ne silazi, 7498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Eeee ludi bajkeri, koliko mi je to poznato Mene stalno psuju sto sa kraja kolone dodjem na pocetak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan u novom broju u istoj temi opet motoristi na tapetu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa daj skeniraj Zmiya, da vidimo i mi koji zivimo zdrav zivot, te se ne trujemo SAT-om Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan ma ja bi da prestanemo da pricamo o tim krelcima,nisu vise vredni jedne jedine reci,pa pogledajte na sta im lice glave Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Maj 28, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan u novom broju u istoj temi opet motoristi na tapetu... Ovo znaci rat... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan WAR > Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Maj 29, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko tu novu sliku, da vidimo sta smo sad uradili... > Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko reko rat?...Moze ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko reko rat?...Moze ;D samo da napravimo strategiju,recimo da slikamo SAT-ovce u akciji ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde je taj snimak???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan tek sam stigao sa posla,ne mogu sad da kačim skener..elem,u pitanju je neki naš kolega koji vozi dete na motoru i "tako mu direktno ugrozava zivot".. sreća da dete ima kacigu a nesreća što je na motoru mrtvačka glava.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja cu kad sam i poceo temu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Auuu...ja sam sad definitivno za to da im saljemo mail Inace, ja bih vec debelo bio na robiji, mene voze na motoru od 3-4 godine ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Maj 29, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ne racunajuci da je zakonom je zabranjeno voziti djete mladje od 12 godina na motoru, sama ideja da se ovako vozi djete budi najdublji otpor kod mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Maj 30, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nek idu u istocnu Aziju, nek tamo slikaju cele porodice na motorima, ovako nesto vidim kod nas, pa bar jednom u dve godine... > To da iskorenimo, i onda ce smrtnost na putevima da nestane kao rukom... > > 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 30, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je odlicno sto ovako slikaju i objavljuju. Vidim da ste se uznemirili. Razmisljam da li biste tako vozili i u Nemackoj, Engleskoj itd. Ovome ko je ovako vozio dete treba doveka oduzeti dozvolu nesamo za motor nego i pesacku dozvolu. A onoga na skuteru ce vec stici neki jugo ili Golf 2! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan vozio bih i u nemackoj,danskoj,holandiji.sto da ne? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Maj 30, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ma nek idu u istocnu Aziju, nek tamo slikaju cele porodice na motorima, ovako nesto vidim kod nas, pa bar jednom u dve godine... > To da iskorenimo, i onda ce smrtnost na putevima da nestane kao rukom... > > Mogu da u Aziji voze sta god hoce i kako god hoce, ali ovakav nacin voznje djeteta po meni nije normalan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan U svakoj civilizovanoj zemlji u Evropi, u spesijalizovanim radnjama, poput Louis, Polo,... postoje decija sedista za motorcikle, i to je regulisano zakonom. Takodje u istim rsdnjama se moze kupiti i oprema za decu, od kacige preko odela, do cizmi, rukavica, kornjaca. Tako da ljudi sa decom tamo ne moraju da da rade kojekakve vratolomije da bi detetu priblizili cari motorciklizma!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan U svakoj civilizovanoj zemlji u Evropi, u spesijalizovanim radnjama, poput Louis, Polo,... postoje decija sedista za motorcikle, i to je regulisano zakonom. Takodje u istim rsdnjama se moze kupiti i oprema za decu, od kacige preko odela, do cizmi, rukavica, kornjaca. Tako da ljudi sa decom tamo ne moraju da da rade kojekakve vratolomije da bi detetu priblizili cari motorciklizma!!! tako je to u svetu,samo je to kod nas bauk.ne razumem pojedine kolege sa ovog foruma!!!ako sam stavio dete na skuter i provozao jedan krug pri brzini od 20km/h po nekom napustenom parkingu,to ne znaci da sam ga stavio na R1 i tockirao 200 metara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Maj 30, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odkad vozim ovakvih scena sam video sve ukupno 5 puta za 15 godina i sad ce sat da mi objasni da je to uzrok svih nasih problema u saobracaju... Po starom zakonu koji je vazio 35 godina, deca od 7 godina su mogla da se voze na motociklu, pozadi, a mladja od 7 godina, na posebnom decjem sedistu napred na biciklu/biciklu sa motorom... Od 10.12.2009, su digli na 12 godina za voznju na motoru, ali jel neko cuo za neki udes sa malim detetom na motoru...? Pre 30 i kusur godina, deda me vozao unaokolo na raznim tomosima/puchovima/solexima i nikad nismo bili ni u kakvoj nezgodnoj situaciji, niti je deda bio na stubu srama zbog toga... Da ne pricam, koliko puta sam objasnjavao ljudima u saobracaju, koje sam video sa sve malom decom napred, da ako se ne daj Boze aktivira suvozacki airbag, dete najeba sigurno... Sto to ne slikaju, nego sto neko rece, ne vole motore... @RSVMillenian: Bas bi voleo da te vidim kako u opremi na 30+ stepeni cekas uredno u koloni(bilo gde na svetu), jer je zabranjeno provlaciti se, a vec smo apsolvirali da ja magarac u puntu drzao svoje desno, skuter bi ga obisao bez prelazenja pune linije, sto je dozvoljeno i po starom i po novom zakonu... Sto ce reci, na slici je uslovno receno iznudjen prekrsaj... Edit: Oba moja deteta ponekad provozam na motoru, polako do 20-30kmh, stazama kroz zvezdarsku sumu, a do sume imam 300 metara kroz neopterecenu ulicu... Naravno, i za tih kilometar, dva, je kaciga obavezna, za svaki slucaj... @ Tomerc: Za doticnog sa slike se potpuno slazem da nije normalan, jer ih nisu slikali na napustenom parkingu, ili na nekom offroadu, nego u saobracaju gde ne zavisi sve od umeca motoriste... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...