suzukiford 0 Napisano Maj 13, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan VLASNIK,MOTOR U ODLICNOM STANJU, ODJAVLJENE TABLICE , SA DVA REPA JEDAN ORIGINAL A DRUGI OD K2 TAKODJE I TOP, ZAMENA REPA BEZ IKAKVE PREPRAVKE ZA INFORMACICIJE NA TELEFON 0638517469 I 019468441 ILI E-MAIL pijevic@nadlanu.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 14, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan godiste? kilometraza? cena??????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzukiford 0 Napisano Maj 14, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan ja se izvinjavam godiste 1988, kilometraza 43000 km, a cena 1700 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzukiford 0 Napisano Maj 16, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 1600 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzukiford 0 Napisano Maj 16, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan nova slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Maj 16, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan jel bi mozda prodao samo izduv i ako bi,koja bi bila cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzukiford 0 Napisano Maj 16, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan prodajem u kompletu necu da sitnicarim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzukiford 0 Napisano Maj 17, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan evo jos slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukdjokanovic 2 Napisano Maj 18, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB1300 Prijavi odgovor kao problematičan gde si sale, sta se radi ljudi ovaj motor je u extra stanju, jesi danas bio mozda u BG kao da sam te video? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzukiford 0 Napisano Maj 20, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan bio sam da prodamo drugarov motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzukiford 0 Napisano Maj 22, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan i jos slika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzukiford 0 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan jos slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzukiford 0 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan jel neko hoce zamenu moj suzuki za kawasakia zx7 sa mojom doplatom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzukiford 0 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan drugari jer bas niko nece ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzukiford 0 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan ponovo ja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzukiford 0 Napisano Jun 20, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zajecar Prijavi odgovor kao problematičan ja, pa ja i samo ja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23193 Napisano Avgust 15, 2010 Integrisan, 9832 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti odgovara u zamenu....http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=57627.0 U svakom slucaju sretno sa prodajom, motor ti je lep samo sto je to levi auspuh i kod tebe stoji naopako . Pozdrav Nenad. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...