vatreni covek 4 Napisano Maj 13, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: okolina Valjeva-s.Ducic Motocikl: honda cbr 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan menjam hondu dominator nx 500,registrovanu,vlasnik,bez ulaganja u ekstra stanju,redovno servisiran, za BILO KOJI skuter uz doplatu 0638029170 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Maj 13, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena za dominator? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vatreni covek 4 Napisano Maj 13, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: okolina Valjeva-s.Ducic Motocikl: honda cbr 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan koja je cena za dominator? ??? 1600 ;D daj mi tog crnog sa slike pa cu ja da doplatim tebi ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Maj 13, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan moglo bi,ali zao mi,tek sam ga registrovao i preveo na sebe :-\ koje je god dominator? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vatreni covek 4 Napisano Maj 13, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: okolina Valjeva-s.Ducic Motocikl: honda cbr 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan moglo bi,ali zao mi,tek sam ga registrovao i preveo na sebe :-\ koje je god dominator? 1988,model sa kurblom i elektro starterom,ja sam mu drugi vasnik,stajao u austriji u jednoj garazi dugo,drugar neki od mog buraza on ga malo vozio posto ga je kupio pa ga ostavio sestri,nerazumem sto je ostavio devojci enduro nije tako "mali"motor al bas me briga ova nije htela da ga vozia sam ga ja uzeo i dovukao ovamo,sad trebam jacu masinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan ..sad trebam jacu masinu I mislish li da je skut jachi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vatreni covek 4 Napisano Maj 13, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: okolina Valjeva-s.Ducic Motocikl: honda cbr 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan ..sad trebam jacu masinu I mislish li da je skut jachi? ne druze,naravno imam kombinaciju za drugi motor ali ide skuter plus lova ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...