Obelix 140 Napisano Maj 30, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Exit je isto sramota,posalite im koju patrolu,da utisaju muziku ;D ;D Vjerovatno će i GUČU da zabrane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 30, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Da ne zaboravim. Meni je bilo baš dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igorr1976 1 Napisano Maj 30, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: ns Prijavi odgovor kao problematičan skup je bio ok a sto se tice buke cak je i jeknic bio i koliko sam primetio njemu nije smetala buka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIJAGI 6 Napisano Maj 30, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije to buka,covek verovatno slusa neku drugu muziku pa mu ovim putem preporucujem da ode na neke druge sajtove(forume)mislim da preteruje par sati dobre muzike u dva dana od 365 dana nemoze da bas toliko smeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIJAGI 6 Napisano Maj 30, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan i jos da dodam, u kampu koji je udaljen par metara te bfizicki odvojen jednom prizemnom zgradicom je nivo buke bio minimalan ko je bio tamo moze to da ptvrdi,znaci da rezimiramo ne preteruje covek nego laze brate srbski receno,usput svaka cast organizatoru cista petica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 30, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan i jos da dodam, u kampu koji je udaljen par metara te bfizicki odvojen jednom prizemnom zgradicom je nivo buke bio minimalan ko je bio tamo moze to da ptvrdi,znaci da rezimiramo ne preteruje covek nego laze brate srbski receno,usput svaka cast organizatoru cista petica Pa ne bih rekao bas tako da " covek laze " . Ja stanujem kod betanije, pa se cula muzika i kod mene. E sad to sto mu smeta je sasvim druga stvar. I Kad je exit i njih cujem i to jos jace a dalje su . Zvuk je cudan i postoji deo nauke koji se bavi samo njim. Vi ste mladi pa ne znate bas sve, ali pitajte starije clanove NS Ridersa pa nek vam kazu . Kada su NS Ridersi imali klub pored nautickog iza studentskih domova, prvo je bina za svirke bila okrenuta prema gradu. Niko iz obliznjih zgrada se nije bunio, ali su se bunili stanari one kule na uglu dva cara. Jedan clan kluba je imao tamo prijatelja na desetom spratu, i ode kod njega kad je bila neka svirka, kod coveka se cuje ko da mu je bend ispred prozora . Posle toga je bina premestena na kontra stranu, zvucnici okrenuti prema dunavu i niko se nije vise bunio . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično se proveo i drugo veče svaka čast NS RAJDERSI samo napred neka neko stavi slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 30, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sto si stariji vise ti smeta buka i pocnes da vozis gold winga i mz-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Kad si mator ni sam sebe nemoz trpeti a uz to jaka glazba , elem sad 363 dana moze uzivati nas dragi kolega Jel moze neke slicice za nas koji nismo na zalost prisustvovali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Znaci extra je bilo bash mi drago da nike bilo kishe ni kad smo dolazili ni kad smo se vracali u bg. Super atnosvera mozda malo muzika al nisam ni doasao zbog toga vec zbog drzenja sve u svemu extra. A sto se tice vas koima smeta muzika da je bila stoja kukali bi ste sto je tako kratko trajala pa ni ja ne slusaham rock i metal al nekome ce to vishe znaciti nego meni tako da za razliku od vas komentare zadrzavam za sebe ma koliko mi smetalo ne zelim da zbog jednog mene kvarim utisak njima 1000 koliko ih je vec i bilo. NS RIDERS odlicno samo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 468 Napisano Maj 30, 2010 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan da pohvalim pasulj koji je bio extra! atmosfera vise nego odlicna! svaka cast majstori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tattoo021 34 Napisano Maj 30, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad si mator ni sam sebe nemoz trpeti a uz to jaka glazba , elem sad 363 dana moze uzivati nas dragi kolega Jel moze neke slicice za nas koji nismo na zalost prisustvovali Postavicu veceras slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIJAGI 6 Napisano Maj 30, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan BEND X, KAKVO PRASENJE tako se svira,ko ih nije cuo moze samo da zali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIJAGI 6 Napisano Maj 30, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan gde su te slike????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 30, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan sto si stariji vise ti smeta buka i pocnes da vozis gold winga i mz-a A kad si mlad, onda brzas pa ne citas sve sto pise i kako pise . Ja sam samo pomenuo da se cuje i kod mene, al nisam rekao da mi smeta. A osim MZ-a imam i Suzukija, i jos po neki motor ( ukupmo osam komada ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
winger 15 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gold Wing 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E dobro. Citam malo ove odgovore sto su stizali na moj racun od mog poslednjeg posta i nailazim na vece nebuloze nego sto sam mogao i da zamislim (cast izuzecima tj. izuzetku). Od toga da ne razumem "moto scenu" (sta god time pesnik hteo da kaze), preko toga da nekom Jeknicu nije smetala buka (?!), dalje kako ja slusam Stoju pa mi zato smeta rok, preko prozivke da lazem, do konstatacije da sam mator pa mi zato sve smeta. Ja stvarno ne znam sta da kazem na sve ovo - ovo je u isto vreme i smesno i zalosno. Mislio sam da vise ni ne odgovaram ali kada sam bas ovakve besmislice procitao nisam mogao da odolim. Da krenemo redom: prvo, cuo sam za razne scene do sada ali za moto scenu jos nisam. Nisam znao da treba da pripadam nekoj sceni - mislio sam da sam samo jedan ljubitelj i (kakav-takav) poznavalac dvotockasa, sa zeljom da razmenim misljenja i tehnicka i slicna znanja sa sebi slicnima i to je i razlog zasto sam na ovom (ili bilo kom slicnom) forumu. Drugo, navodno je na skupu bio neki Jeknic pa mu nije smetala buka. Dakle??!? Kakve to veze ima sa mojim komentarom? Trece - ja slusam Stoju (ili koga vec) pa mi zato smeta svako ko slusa rok. E ovo je druga po velicini glupost koju sam cuo (prva ide sledeca). Gle cuda, ja upravo i slusam bivsi jugoslovenski rok i prakticno nista osim njega ni ne slusam. Medjutim, onaj (oni) ko je ovo rekao je malo promasio temu - naime, nije poenta u tome ko sta slusa nego u granicama, tj. u tome da svoju volju ne treba silom nametati drugima. Inace, verujem da mnogi motociklisti vole miris benzina - ali ne i da se dave u cisterni. Znaci nije stvar u sklonostima (ko sta voli) nego u osecaju za meru odnosno pravdu. Sledecu prozivku (bolje receno uvredu) da lazem necu komentarisati. Nije vredno komentara. I sada slag na tortu (ona prva po velicini glupost koju sam malopre najavio) - ja sam mator pa mi sve smeta? Za poborniike ove teorije jedna sugestija - na forumu ima nesto sto se zove profil, tu se mogu naci neke informacije o doticnom korisniku, izmedju ostalog i starost. Mozda nebi bilo lose da se to pogleda pre nego sto se napise neka ovakva konstatacija na neciji racun. Da su gore pomenuti ovo pogledali u mom slucaju videli bi da sam prilicno mladji od njih. Na kraju, neko rece kako kad ostaris pocnes da vozis Gold Wing-a i MZ-a? Drago mi je ako je tako, premda stariji ljudi znaju da cene kvalitet i trajne vrednosti za razliku od (vecine) mladjih. Medjutim i tu ima izuzetaka i sebe smatram jednim od njih (mada nikada nisam vozio MZ). Eto, poslah jos ovu poruku, tek da razjasnim neke stvari onima kojima eventualno nisu bile jasne. Elem, siguran sam da ce isti vec smisliti neke nove ideje na moj racun tipa uprave vodovoda (neko je cak i njih gore pomenuo??!!?!?!) ili slicno. Bilo kako bilo, nemam nameru vise da se raspravljam jer nisam ovu celu pricu ni slao radi toga, nego tek da skrenem paznju na neke stvari. Neko ce se sloziti samnom a neko ne ali ce oni koji su razumni shvatiti o cemu pricam. A, naravno, uvek ce biti i onih koji procitaju pola teksta i onda sto brze pritisnu "odgovor" kako bi napljuvali autora jer je to glavna stvar. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam da smo mi Novozadjani nadaleko cuveni po toleranciji pa ne mogu bas da razumem da nekome smeta malo glasnije muzika jednom godisnje....a jos manje mi je jasno sto ste unakazili ovakvu temu???????? A sto se tice susreta ja sam bio upoznao sam neke forumase pre svega Blue Ridera sa kojim sam se lepo ispricao, sve u svemu nije lose... Zamerka je sto sam u petak bio oko 3 sata na izlazu i video sam mnogo kolega pot uticajem alkohola, pa cak i predstavnike vlasti, iskreno sam se zabrinuo da cu procitati da se nekome nesto lose desilo, srecom nije ali ljudi bas previse alkohola???????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tattoo021 34 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti lepo rekoh da se zalis vodovodu posto nas tvoji problemi ne zanimaju, ovde smo da bi komentarisali moto fest a ne da li je tvoja baba mogla da spava ili ne!!! Posto nisi ni bio tamo nemoj smarati narod i kvariti temu, zbog tog tvog stava ljudi i misle da si mator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Maj 31, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Misssssslim mator u dusi SINKO u dusi ...pu pu daleko te bilo takvog LJUDI dajte slike , sve se vracam na temu misleci bice slika a ono samo ovaj....smarac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIJAGI 6 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa lale ja zivim preko puta kalauza i nemoj brate vise da filozofiras ni ti a ni onaj drugi koji pise novele od hiljadu reci,ma kakva buka i tako to ipak se tu u pozadini krije nesto drugo kazi brate nevolim tog i tog ili to i to i bezi sa ovog foruma a ostalima gostima i domacinima svaka cast niko cak ni glas nije povisio,nista se nije razbilo,niko nastradao,povredio....pa sta jos ocete?DA ODRZE LJUDI MOTO SKUP NA MATINAMA U 10 PRE PODNE? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Maj 31, 2010 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan E sad stvarno da niko od nas 1000 i kusur se za 3 dana nije pozalio a ti koji nisi ni bio na skupu ili mozada jesi nebitno ti jedan da se zalish i kvarsh ovu temu zbog glasnije muzike i zato shto je malo duze trajalo e bre ... Znaci niko od nas ti nije demolirao auto ispred kuce ili ti napravio neku shtetu pa da nas pljujes. Kulturno bi te zamolio da dalje kometare vezane za smetanje i zalbe zadrzish za sebe. Dajte neke slike da cu i ja ima i neki video al sve je kod drugarcie na njenom fonu Cim je dovatim uzecu joj tel ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIJAGI 6 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo wingeru procitao sam tvoj profil pa ti jedva da si punoletan sad te razumem i izvini ne mogu je sa tobom vise da pricam imam ja jednog pubertetliju kod kuce doduse dve god mladjeg od tebe koji uvek gura kontra pa vas razumem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIJAGI 6 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan da se mledji ne uvrede na ovo moje, postujem ja vas sve ljudi samo gurajte kilomrte i uzivajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIJAGI 6 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan tako je ko je obecao slike??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riders021 5 Napisano Maj 31, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima podrsci meni je bilo ekstra narocito subota uuuu brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...