tattoo021 34 Napisano Maj 27, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan I to ce biti reseno, ne brini. POCINJE ZURKA!!! DOBRO DOSLI SVI!!! ;D ;D ;D Vidimo se tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas bio u tom delu i nikako da nadjem mesto ,jer to iza elektro vojvodine ?Dajte putokaze je..i ga ovako za NS nisam očekivao ni plakate ni reklama ma ništa ajde Raidersi znate vi to malo i bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 27, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kad se ide sa Klise, predje se kanal, prodju se one dve pumpe kod mlekare, i na raskrsnici sa partizanskom se skrene desno prema detelinari. Na krivini pre OMV pumpe ima raskrsnica nakojoj se moze sakrenuti samo desno, i tu se skrene. Posle pedesetak metara , prvo skretanje levo ( danas su nasipali i ravnali put ), i ma putic koji ulazi na kapiju i tu je skup u tom krugu neke fabrike. Kod tog skretanja ma putokaz , pise " Toys - veleprodaja " . Znaci pratis taj Toys i stignes na skup . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 27, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad se ide sa Klise, predje se kanal, prodju se one dve pumpe kod mlekare, i na raskrsnici sa partizanskom se skrene desno prema detelinari. Na krivini pre OMV pumpe ima raskrsnica nakojoj se moze sakrenuti samo desno, i tu se skrene. Posle pedesetak metara , prvo skretanje levo ( danas su nasipali i ravnali put ), i ma putic koji ulazi na kapiju i tu je skup u tom krugu neke fabrike. Kod tog skretanja ma putokaz , pise " Toys - veleprodaja " . Znaci pratis taj Toys i stignes na skup . Maaa Lijane Igrachke su uvijek bile dobre kako za male, tako i za velike... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIJAGI 6 Napisano Maj 28, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan naleteo sam jutros da vidim izgleda da su ljudi sve spremili,sve ti izgleda jako dobro a i mesto nije lose,kamp je malo odvojen pa ko hoce malo da odmori ::)moze i to ovde u ns je suncano znaci da mozete lagano da krenete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tattoo021 34 Napisano Maj 28, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postavili smo neke putokaze pa cete nas lakse naci.Vreme je extra i bice ceo vikend, pa navalite na dobar provod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Maj 28, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Sad ću da krenem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markedjani 0 Napisano Maj 28, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Dve suzane iz SU upravo krecu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Maj 28, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Dosta je mali prostor , bice krcato... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Sada došao kuči odlično se proveo upoznao mnoge sa foruma sreo stare prijatelje i bio na skupu naš stari poznanik Dag iz Amerike i njegov drug Lijan iz Irske na svom proputovanju ko zna gde Sjutra idemo opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIJAGI 6 Napisano Maj 29, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo malo boli glava,inace ono sinoc ;D ;D ;Dsvaka cast za sve i goste i domacine,veceras ponovo :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tattoo021 34 Napisano Maj 29, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je drago sto vam je bilo dobro , veceras ce nadam se biti jos bolje. Nemoj te da vas uplase oblaci nece biti kise. I da vam se izvinim u moje ime i mnogih iz naseg kluba zbog onog "voditelja" na bini, nije popio lekove pa je poshizeo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tattoo021 34 Napisano Maj 29, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ....Nemoj te zaboraviti PASULJ JE U 14h ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ima li slika????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
winger 15 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gold Wing 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dva dana i dve noci slusam tamburanje sa tog "skupa" iako zivim preko kilometar dalje vazdusnom linijom - opet je buka nesnosna, pogotovo nocu. Ovo upucujem organizatorima - pa kakvi ste vi to ljudi? Pola Salajke ne moze nocu da spava od vase muzike, a tu ima i bolesnih, starih, na kraju krajeva sta bi rekli da neko vama celu noc tambura ispred prozora? Mogu da razumem skup, muziku, sve bi to bilo u redu ali do nekog razumnog vremena - 10, 11 sati uvece i fajront, tisina, a ne celu noc praviti zemljotres u sred naseljenog mesta! Iskreno nisam ni znao o cemu je rec, prvo sam mislio da je u pitanju neka podivljala kafana u okolini pa sam mislio da im posaljem patrolu da ih nauci nekim stvarima ali kada sam saznao da su moje kolege motoristi u pitanju stvarno sam se razocarao. Ovo je velika sramota i ne sluzi vam na cast. Toliko od mene.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Citam i nemogu da verujem sta napisa covek > > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 29, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Exit je isto sramota,posalite im koju patrolu,da utisaju muziku ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan pazi ovo: dva dana sluša glasnu muziku iz stana a uz to još i bajker ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
winger 15 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gold Wing 1000 Prijavi odgovor kao problematičan "A uz to jos i bajker".... Dali biti bajker znaci praviti nevolje drugima? Mislim da ne. A sto se exita tice (neko ga je gore pomenuo) to naravno da jeste sramota ovog grada sto je dozvolio da se jedna tvrdjava koja je odolela stotinama godina sada unistava necijim hirovima tacnije necijim materijalnim interesom. Ali to, hvala Bogu, nema veze sa motociklistima pa i nije tema ovde. Kako god. Ja naravno tu ne mogu nista kao ni ovih ostalih par stotina ljudi kojima se skace po glavi u nihovim rodjenim domovima. Proci ce i to ali, kao sto rekoh, ovakav nacin organizatorima ne sluzi na cast. Uzgred budi receno, usled obaveza nisam stigao da posetim okupljanje ljubitelja MZ motora koje se odrzalo u Kisacu, ali kako sam cuo od onih koji jesu sve je proteklo mirno, bez baseva velicine sifonjera i danonocnog trestanja tako da predpostavljam da su ucesnici imali prilike da sa skupa ponesu i po koje novo iskustvo i saznanje a ne samo glavobolju, zujanje u usima i psovke komsiluka.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan wingeru šta ja da kažem ??? stanujem pored jednog bazena(kao veštačko jezero kod autopijace u subotici) a tamo sad od juna svako drugo veče one žurke rave i techno pa da vidiš koja buka do 5 ujutro. neznam odakle ta dozvola ali brate do 5 ujutro se uz jednolični ritam tresu prozori i ormani ali šta da radim ??? neko se i tako zabavlja .smetalo mi je ali nikog nisam prozivao i osudjivao. neko voli teški rok a neko tamburaše uz uvce ;D ;D pozdrav iz subotice gde za nedelju dana ja trpim rave i techno ;) a ako popi.....im odo i ja u buku na red bull i votku kažu ljudi:: ako ih nemožeš pobediti ti im se pridruži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da ih je vreme poslužilo,na prošlogodišnji katastrofalni led koji se zadesio uh i prisetiti se zlo.Dobar skup,jedina zamerka što onu vodu ispred bine nisu razmetlali,ali je..i ga. Ako neko zna šta se desilo oko 21 i 45 na uglu kod mlekare,samo sam video da leži motor i policija vrši uvidjaj . Pozdrav Arpad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 29, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Oko 21,45 je matori prdonja divljao svojim mercedesom i sejao strah medju novosadskim motorciklistima. Kad mu se upalilo zeleno svetlo, ladno je oduzeo prvenstvo vozacu skutera koji mu je dolazio u susret , jer on je jaci, vozi mercedes. E tu se malo zesce zajebunio jer je oduzeo prednost Policiskom skuteru i razbio ga samo tako. Kofer na kome je rotacija se otkinuo i odleteo desetak metara daleko . Pitao sam policajce, rekli su mi da njihov kolega ima lake telesne povrede ( to ce tek lekari da utvrde ), mada kako je policajac razbio sofersajbnu na mecki - moze tu svasta da bude. Ukratko, dolazili su jedan drugom u susret, policiski skuter je hteo da produzi pravo kroz raskrsnicu, a matori hteo da ide levo pa ga isekao. Dosla su troja patrolna kola na uvidjaj, cak je bio i komandir ( koji mi nije dozvolio da slikam izbliza ) . Evo malo slika : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Maj 29, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan aaauuuu jbt,eto opet naheba bajker... kako li će ovo biti protumačeno od strane policije...hmmm možda ludi bajker... baš me zanima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tattoo021 34 Napisano Maj 30, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega bih zeleo da se zahvalim svima koji su nas podrzali i ove godine ucinili nam skup boljim i vecim. Fala bogu da nije bilo kise i koliko sam upucen sve je proslo u najboljem redu. A sto se tice tebe Wingeru malo preterujes i da si imalo upucen u moto scenu Novog Sada bilo bi ti jasno kako i zbog cega, a posto vidim da nisi jbg ljuti se koliko hoces skupa ce biti i dogodine pa mozes da se zalis upravi vodovoda. a inace skup je odrzan u INDUSTRISKOJ ZONI tako da neznam cemu drama.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...