Jump to content

Moto Zajednica

Night of the JUMPs u Beogradu - 12. maj!

Recommended Posts

• U prolazu, 12 postova

NOVE INFORMACIJE!

Obaveštavamo Vas da æe se Svetsko prvenstvo u ekstremnom freestyle motociklizmu “Night of the jumps”, održati u “Beogradskoj areni” 12. maja 2007.god s poèetkom u 20 èasova na kome æe uèestvovati najpoznatiji šampioni u tom sportu: - Libor Podmol (Libor Podmol, Èeška Republika), Remi Bizoa (Remi Bizouard, Francuska), Fabien Bauersaž (Fabien Bauersachs, Nemaèka)… Ojsten Kjorstad (Oysten Kjorstad, Norveška), Alio Gaup (Alio Gaup, Norveška), Derek Barlou (Derak Burlew, USA), Bartoš Oglazak (Bartoss Oglazak, Poljska), Džimi Verbo (Jimmy Verbourgh, Belgija), Romain Izo (Romain Izzo, Francuska) i drugi.

Pre poèetka spektakla “Noæ skokova”, od 18:00 do 19:30 ispred zapadnog ulaza “Beogradske arene”, takmièari u jednom od najekstremnijih sportova na svetu poziraæe sa svojim motociklima , fotografisati se s zainteresovanim posetiocima i davati intervjue novinarima. Tokom “Noæi skokova”, neustrašivi feestyle motociklisti izvodiæe mnogobrojne skokove medju kojima su: “Kiss of the death”, “Mc Metz”, “Hart attack”, “Cordova”, “Saran wrap”, “Stripper”, “Death body”, “Tsunami” i druge.

Posle spektakla “Night of the jumps” koji æe trajati oko tri sata, svim zainteresovanim akreditovanim novinarima biæe dostupan kompletan foto materijal sa “Noæi skokova”.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 24 postova
  • Motocikl: BMW K 1600 GT
Tokom “Noæi skokova”' date=' neustrašivi feestyle motociklisti izvodiæe mnogobrojne skokove medju kojima su: “Kiss of the death”, “Mc Metz”, “Hart attack”, “Cordova”, “Saran wrap”, “Stripper”, “Death body”, “Tsunami” i druge.

[/quote']

Pa nije valjda da niko neæe uraditi Backflip? :(

• Zainteresovan, 577 postova
Tokom “Noæi skokova”' date=' neustrašivi feestyle motociklisti izvodiæe mnogobrojne skokove medju kojima su: “Kiss of the death”, “Mc Metz”, “Hart attack”, “Cordova”, “Saran wrap”, “Stripper”, “Death body”, “Tsunami” i druge.

[/quote']

Pa nije valjda da niko neæe uraditi Backflip? :(

Pa nije valjda da niko neæe uraditi Double Backflip? :(

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: XLV 1000

Ljudi koji su zaduženi za organizaciju dogaðaja:

Berlinièros PR

Oliver Franke

Franklinstraße 21

10587 Berlin

Germany

T +49 (0)30 39 74 36 65

F +49 (0)30 39 74 59 42

C +49 (0)163 399 80 30

mailto:oliver.franke@berlinieros.de

http://www.berlinieros.de

• U prolazu, 50 postova
Ljudi koji su zaduženi za organizaciju dogaðaja:

Berlinièros PR

Oliver Franke

Franklinstraße 21

10587 Berlin

Germany

T +49 (0)30 39 74 36 65

F +49 (0)30 39 74 59 42

C +49 (0)163 399 80 30

mailto:oliver.franke@berlinieros.de

http://www.berlinieros.de

To je njihov PR menadzer tj. organizator. Mene zanima ko je organizator ovde kod nas, ko ih dovodi?

• U prolazu, 12 postova
Double back flip definitivno nece niko uradit! :wink: Sto se obicnog back flip-a tice svi ga rade! :D

P.S.Organizator je sama Beogradska arena! :wink:

Ja napisah!

p.s. Nemci nisu organizatori (to je event u okviru njihove federacije i to je to)! Oni imaju svoja pravila po kojima takmicenje mora da se sprovede pa to onda u delo sprovode organizatori koji su kupili takmicenje (u ovom slucaju Beogradska arena)! :wink:

• U prolazu, 50 postova

Da, da, da... Upravu si, mislio sam koja ih je nasa agencija dovela kod nas jer nisam znao da Arena ima odeljenje koje se bavi organizacijom. Zvao i pitao, a lepo je pisalo... :wink:

Najverovarnije idem sam ili sa curom pa ako je neko u lozi mozemo da se upoznamo! Moja prva tura :wink:

• Svrati ponekad, 426 postova

Evo ja uzeo karte danas... ono sto je najsmesnije jeste da idem sa sestrom koju motori ne interesuju ni 0.00001% ali je bas izrazila zelju da vidi ovo posto mnogo voli da igra Grand Theft Auto, a tamo najvise voli da skace motorima :):D:D:lol::lol:

• Ne silazi, 5470 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS
Testikularno :lol::lol:

Mina' date=' Evil_Zo, SpaVe, Cope, Endurac, Hellena i ja æemo biti tamo...[/quote']

:cry: :cry: :cry:

A lijepo se bar vi provedite.

• Svrati ponekad, 117 postova
To je njihov PR menadzer tj. organizator. Mene zanima ko je organizator ovde kod nas' date=' ko ih dovodi?[/quote']

E, sto se tice organizatora kod nas to je moj dobar drugar - Djordje Milutinovic. Alfa & omega svih desavanja u areni. Sta ce ti taj podatak?

Testikularno :lol::lol:

Mina' date=' Evil_Zo, SpaVe, Cope, Endurac, Hellena i ja æemo biti tamo...[/quote']

E idem i ja, idem i ja! Nebih sad da zvucim ko neko siroce, ali nikoga od mojih ne interesuju ti skokovi, pa reko ono - mogu li ja malko sa vama :oops:? Ono svi da se nadjemo negde pa da idemo zajedno? A?

Guest diRRty

Ono na TV-u je 0 (nula), ne mogu da verujem.Otisao sam tamo zbog mog klinca misleci da ce biti nesto nalik na cirkus, ali ono sto sam video je vise nego ekstra :D:D:D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja