Mina 545 Napisano April 2, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan U chetvrtak je iz Umaga doshao Sasha. Odseo je kod Yomana, a drushtvo ovih 4-5 dana smo mu pravili Yoman, Urosh [Ernesto] , Lazar [Evil Zo] i ja . Naravno bilo je tu josh ljudi s foruma sa kojima se Sasha upoznao Dirrty, Mikka i foto ekipa, Dexter,Pablo, NeshaXX ... itd.. nema shanse da nabrojim sve ljude U subotu smo na poziv MK Brothers-a otishli do NS-a . Da bi nam bilo zanimljivije, a ne samo dosadni auto put, svratili smo do Salasha 84 ! Stvarno prelepo opushtajutje mesto ! Popili kaficu , izblejali, opustili se i nastavili dalje ! U NS-u se nalazimo sa brothersima i meso se baca na roshtilj ! Tu smo sedeli dobrih par sati, prichali, zezali se, klopali Svratili do kafitja Route 66 , i tu popili kaficu pred polazak nazad. Od Brothersa smo dobili poklone kachkete i prishivke Route 66 . Hvala ! Krenusmo iz NS-a preko Mitrovice, jer je Kvarko pravio kotlitj tj pasulj Poshto smo svi bili poprilichno najedeni onog roshtilja, pasulj smo preskochili ali Yoman je jedini imao mesta za koji tanjir pasulja, pa tje vam on retji kakav je ! U Mitrovici je vetj bila neka ekipa ljudi, Pablo, Dex, Marko Lopin itd...koga sam zaboravila izvinjavam se [pishem ovaj Rat i Mir i nije mi dobro ] ... Ah umalo da zaboravim i u Mitrovici smo svratili u BIKE caffe , gde smo popili pitje sa Krkeljom, Mikom Arhangelom [Cigo] ... Iz Mitrovice nazad ka BG-u al preko Indjije! I u Indjiji naravno stajanje u kafitju.... I na kraju konachno BG ! Gde smo opet otishli na otvaranje bajkerskog kafitja A BRE ! Jedan super dan, sa super ljudima i super provodom i hranom itd... i vozala sam Varadera i TDM-a i Kvarko me provozao na njegovom motoru ... Ma extraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Kad tjemo ponovo !!??? Yoman ima sve slike, i nadam se da tje biti dobar i da tje ih postaviti ! A do tada evo samo jedne s telefona ! Parkiran na svom mestu Trom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 2, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Cisto for da record: ja vise necu da vam kuvam pasulj, niti paprikas, kasnili ste tri sata, zadrzali se sat, a uz sve to niste hteli da jedete mojih ruku delo. Sledeci put jedite lepo kupovne kobasice na rostilju. Dexter i Pablito kadgod vam se hasa, samo predlozite i realizovano je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 2, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Parkiran na svom mestu Trom Uh kakva prozivka.... hihihihiihihi, a samo zato sto nisi probala i vtroma?!? 270km, fenomenalna ekipa, klopa, ... Salas - jako lepo mesto ali sve ima svoju cenu.... Kamp kod Caje: Jako simpaticno mesto, Dunav, sunce, rostilj, vo-pi.... sta ti vise treba. Pozdrav Mihajlu i ostalim Bradersima... Iriski venac: ko je rekao da je varadero autobus??? (vidi moj potpis) Mitrovica: Kvarkova nova masina, onaj nasip koji se iscrtan od tragova guma sa DR-a... Ko je ono bese samo probao paulj iz kurtoazije ??? 3 puta??? Indjija: Hvala domacinima na gostoprimstvu ali kada sam shvatio kaliko je sati morao sam da krenem ranije. Hvala Pablu na pravljenju drustva u povratku... Hvala svima, Sasa nadam se da te nismo razocarali ili smorili! Jos jedan dodatak da se voznja nastavila i u nedelju. Od Usca, preko Obrenvca do Makisa i nazad u Bg. Yo ce vam preneti utiske o potezanju sa TDM-om :finger: A sledeci put....:mrgreen: Slike??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 2, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan :oops: :oops: :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano April 2, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan hehe, ja krenuh sa vama a zavrsih na Miseluku sa probijenom gumom (vec drugi put) :? Mozda je bolje da sam ipak produzio sa vama, mada i ovako nije bio los dan - Moj konjic je uspio da dohvati nevjerovatnih 279 km/h, trenirao sam puna 2 sata na miseluku, vodile me dvije cice na sokic u grad (joj kakav dan i koliko suknjica u tom Novom Sadu... 8-[) i poslije me nahranile i pripremile za put nazad... I nije bilo tako lose :mrgreen: A vidim i vi se ne zalite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano April 2, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan hehe' date=' ja krenuh sa vama a zavrsih na Miseluku sa probijenom gumom (vec drugi put) :? Mozda je bolje da sam ipak produzio sa vama, mada i ovako nije bio los dan - Moj konjic je uspio da dohvati nevjerovatnih 279 km/h, trenirao sam puna 2 sata na miseluku, vodile me dvije cice na sokic u grad (joj kakav dan i koliko suknjica u tom Novom Sadu... 8-[) i poslije me nahranile i pripremile za put nazad... I nije bilo tako lose :mrgreen: A vidim i vi se ne zalite [/quote] Lepo od tebe sto si se javio :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano April 2, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Lepo od tebe sto si se javio :? Vjeruj da su me ove dvije odmah poslije voznje scepale i nije bilo Boga da mrdnem, a i bio sam u kombinezonu zbog Miseluka pa bas i nisam bio opusten, ali sledeci put kada budem bio pozerica obucen :jos_piva: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano April 2, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lepo od tebe sto si se javio :? Vjeruj da su me ove dvije odmah poslije voznje scepale i nije bilo Boga da mrdnem' date=' a i bio sam u kombinezonu zbog Miseluka pa bas i nisam bio opusten, ali sledeci put kada budem bio pozerica obucen :jos_piva:[/quote'] Pa de æeš veæu pozericu od onog ženskog kombinezona??? :shock: najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano April 2, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Lepo od tebe sto si se javio :? Vjeruj da su me ove dvije odmah poslije voznje scepale i nije bilo Boga da mrdnem' date=' a i bio sam u kombinezonu zbog Miseluka pa bas i nisam bio opusten, ali sledeci put kada budem bio pozerica obucen :jos_piva:[/quote'] Pa de æeš veæu pozericu od onog ženskog kombinezona??? :shock: najzli :finger: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 2, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan kod BROTHERSA u N.S . u kaficu ROUTE 66 u OBRENOVCU SALAS kod KVARISE na otvaranju kafica A'BRE ...................i jos puno,puno toga.................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano April 2, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Ispunjen dan nema sta svaka cast majstori \:D/ :food: :jos_piva: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 2, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedan od zescih vikenda!!! A sezona nije ni pocela... Na ovom se frumu bas vozi!!!! :kul: :kul: :kul: :kul: :kul: :kul: :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano April 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre, pa vi samo da jedete :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 2, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan samo da se zna,od cetvrtka do ponedeljka sam dobio tri kile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano April 2, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan samo da se zna' date='od cetvrtka do ponedeljka sam dobio tri kile[/quote'] Tako to funkcionise kod nas! Jede se kad imas priliku, ko zna kad ce biti sledeci put klopa :mrgreen: ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 2, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan samo da se zna' date='od cetvrtka do ponedeljka sam dobio tri kile[/quote'] Oces da kazes da si se prosli put za kilo bolje proveo??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 2, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan samo da se zna' date='od cetvrtka do ponedeljka sam dobio tri kile[/quote'] Oces da kazes da si se prosli put za kilo bolje proveo??? ovaj put nisam pretjerivao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 2, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan ovaj put nisam pretjerivao Iskusno staaari! :mrgreen: Nego sta se desilo sa Yo-om...?...nema ga... Sta bi u Bjeljini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 2, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ovaj put nisam pretjerivao Iskusno staaari! :mrgreen: Nego sta se desilo sa Yo-om...?...nema ga... Sta bi u Bjeljini? ne pitaj,bili smo umorni,imali smo dobru volju,ali nismo ni krenuli,ja sam isao ravno za Umag,a Yoman je sigurno u komi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 3, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj put nisam pretjerivao Iskusno staaari! :mrgreen: Nego sta se desilo sa Yo-om...?...nema ga... Sta bi u Bjeljini? ne pitaj' date='bili smo umorni,imali smo dobru volju,ali nismo ni krenuli,ja sam isao ravno za Umag,a Yoman je sigurno u komi[/quote'] Mozda jede pasulj ! 8-[ :finga: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 3, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan samo da se zna' date='od cetvrtka do ponedeljka sam dobio tri kile[/quote']Nisi probio rekord... :oops: E jeeee.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 3, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Mozda jede pasulj ! Ko pre kotlicu....njegov kotlic! -Stara srpska poslovica :finger: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 3, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan samo da se zna' date='od cetvrtka do ponedeljka sam dobio tri kile[/quote']Nisi probio rekord... :oops: E jeeee.... Sledetji put kad dodje mora da obori rekord ! Potruditjemo se ! :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 3, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan e da je jeo pasulja, mozda bi i tu kili nadoknadio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 3, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ljudi ne treba vama evropa,neka evropa dodje kod vas,oni su gladni ja vam kazem,samo se na balkanu dobro jede Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...