drumskalisica 8741 Napisano Maj 11, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Evo moj prijatelj Zoran je ispunio sebi davnasnju zelju da poseduje i vozi MZ Mastif 660. Stigao je pre neki dan, ocarinjen, placen porez i registracija i vozi se ! Evo malo i Slika : Ponosni vlasnik Zanimljivo resenje, bocna nogara kad je podignuta stoji veoma visoko uz sam ram Ima jos slika, al to drugi put. Ovaj MZ ce biti i na moto skupu u Kisacu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Maj 11, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ga je kostao? Mnooogo lepo izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 11, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Spustena bela gumica na poluzi menjaca, da moze da se vozi motor u belim patikama Na svim plastikama , pa i ovde na rezervoaru za gorivo ( sa donje strane ) postoji odliven MZ logotip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 11, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ga je kostao? Mnooogo lepo izgleda... Komplet sa carinom, porezom i registracijom oko 2800 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 11, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Normalno, morali smo tu kupovinu malo i da zalijemo - iz odgovarajucih casa A kafa iz odgovarajucih loncica Evo kako meni lezi taj motor ( visok sam 182 cm ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv je i meni licno LEP!!! Koliko vidim u pitanju je agregat od YAMAHE XT stariji model?????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Maj 11, 2010 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan da sam ranije saznao za ovo, dosao bih licno po dizne sto sam porucio kod Zorana... cestitaj mu u moje ime kad ga vidis...a potrudicu se i ja licno da dodjem... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 11, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv je i meni licno LEP!!! Koliko vidim u pitanju je agregat od YAMAHE XT stariji model?????? Agregat je nemac - radjen po Yamahinoj licenci. Evo par slika iz fabrike, doduse, nemam bas direktnu sliku agregata od ovog modela, ali i ovi su isto Yamahini po licenci : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima ona torta na stolu ;D ;D Dobro motorče neka ga vozi u zdravlju i veselju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne gresim dusu-veoma lep motor, mada je to meni daleko od MZ-a...(a blize Yamahi ili tome sl.)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Maj 12, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Extra izgleda motor ! Jedino mi se instrument tabla ne svidja, sve ostalo je za 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan super motorce,neka ga sluzi milion bezbednih kilometara ;D ;D ;D.nego,reci mi da li imas neka iskustva u vezi sa ovim motorcetom,tmislim na potrosnju,rezervne delove ,itd.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 12, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nemamo ama bas nikakvih iskustava. Motor stigao pre par dana, provozan mozda 20 - tak kilometara do sad. Mislim da ce trebati par nedelja do mesec dana, da bi se malo vise provozao, presla neka kilometraza, pa da se moze vise reci o njemu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Maj 12, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan a koje je godiste ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor,da li su originalni tockovi na njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ahhh... stari dobri MZ... A po satovima i karburatorima se vidi genetsko poreklo, ima neka (tajna) veza sa proslocu... Meni se licno veoma svidja. U zdravlje ga terao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ima sjediste za svaku pohvalu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan e lijo,kad zavrsite testiranje,mogli bi da postavite fotke i neke osnovne podatke sa testa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Maj 12, 2010 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan MZXT. Pa to je savrsena kombinacija! Jos ove gume, mora da lezi u krivini predobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Maj 12, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan dobar je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom da ga vozis, po suncu. LLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Novi koncept za neke nove klince,iskreno meni se ne dopada.Ja sam vise za neki ovakav Countri U svakom slucaju srecna kupovina i puno predjenih kilometara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 12, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan uf... mnogo lep motor... puno puno sigurnih kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 12, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima ona torta na stolu ;D ;D Dobro motorče neka ga vozi u zdravlju i veselju Torta je bila super ! a koje je godiste ? 1999 - to Lep motor,da li su originalni tockovi na njemu Originalni, nemacki, na svakom ima ukucan broj i oznaka, snimio sam, al je nejasno ispalo . MZXT. Pa to je savrsena kombinacija! Jos ove gume, mora da lezi u krivini predobro... Gume su perfektne, kocnice takodje. Gume su inace nemacke " Heidenau " . To je inace novo ime fabrike, u proslosti se zvala " Pneumant " , i vec dugi niz godina proizvodi gume za prvu ugradnju u MZ motore . Sa srecom da ga vozis, po suncu. LLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Nije moj, vec od mog druga, naravno i ja cu ga provozati s'vremena na vreme . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fantom69 3 Napisano Maj 13, 2010 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa... Zoran Vukovic... Ili ti: Poslednje (glavno) utociste za vlasnike Jawa ili Mz-a Znaci ostaje veran svojoj dugogodisnjoj sustini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...