Nemanja Pavlović 0 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 38 postova Lokacija: Leskovac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koju masinu nosi ovaj motor??? Kakvog je kvaliteta?? Da li je neko imao iskustva s njim... Svaki post je dobrodosao :) :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Maj 11, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio ortak ranije, sad je na CBR600rr. On je njegovu bas akao, a nije imao problema. ;D Sad, jbg, to je 4t 125ccm, RS bi te oduvao kao i druge cvaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2010 je 4t...a taj tvoj drug sto je imao 2t masina iz yamahe dt 04- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13202 Napisano Maj 11, 2010 Ne silazi, 7486 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Piaggio i Minarelli su isli. Mislim, bolje ne moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJ_MY_SOUL 6 Napisano Maj 12, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Mladenovac, Medjuluzje Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam vrlo zagrejan da uzmem GPR 125. Ima masinu kao i yamaha DT 125 full otvorena imala je 22ks. E sad blokada se skidala tako sto se zameni samo jedan osigurac. Ja bih ovaj motor zaobisao i uzeo RS-a 125 koji je 5x ozbiljniji motor od GPR. GPR je 90% isti kao i RS od 50ccm. Pocevsi od dimenzije guma nekih sitnijih plastika, dugmica rucica kocnica preko toga se vidi da je ista firma. Rezervoar mu je full plastika ;p Jedino ako neko zeli pouzdanost treba uzeti ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...