Jump to content

Moto Zajednica

gde kupiti sachs x-road 125

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 198 postova
  • Motocikl: Sprint Pulser 125

dakle prodao sam sr-a. i resio sam da uzmem x-road

snaga, brzina, izgled mi odgovaraju. probao sam ga itd...itd..

e sad hteo bi da budem siguran i da motor bude pouzdan pa cu uzeti sigurno novo posto sam novi u 4t tehnologiji...

sad me interesuje

bio sam u prodavnici u dimitrija tucovica i tamo je 1800 evra

zvao sam motoshop u pozarevcu i tamo je 1800 evra

na njihovom sajtu pise da u KMH trade daju neki popust i kosta 1499 evra

zovem KMH javlja mi se neka zena kaze da se ta firma odselila i da je sad na drugoj lokaciji i daje mi drugi broj, zovem drugi broj i niko se ne javlja..

sad mi vi recite ako neko zna da li je u KMH i dalje snizenje

i najvaznije koja je prodavnica najpouzdanija, da ne bih dobio neki model koji su svi probali, ili koji je iskisao napolju, ili sa fabrickom greskom jer vidim da su svi dosta neljubazni i neorganizovani

unapred hvala

inace cuo sam samo reci hvale za ovaj model i da je pouzdan. prve verzije su imale morini motor i brembo kocnice

koji je sad agregat na njima ako neko zna???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

bio moj cale malopre u prodavnici

model 2008. godiste

150.000 dinara

bez garancije

kaze vlasnik prodavnice da firma koja ih je uvozila je prestala da postoji i da nema delova :S

sta sad??

• Svrati ponekad, 201 postova

Mislim da bi kupovina pod tim uslovim bila totalna ludost pogotovo kad smo se svi uverili da do prvog servisa ume da prpadne dosta delova. Pročitaj onu temu što sam gore postovao. Ja sam imao taj motor.

pulsera je preporucio mom caletu vlasnik ove prodavnice..

nego ne znam sprint mi nekako deluje nepouzdano

• Drug član, 1412 postova
  • Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L

Moj savet, mozda se mnogi nece sloziti, i to batali.

Uzmi nesto sto provereno radi imash ovde sjajnih 125ica u oglasima, pogledaj malo. Ne bi bilo loshe da imash pored sebe nekog ko znam nesto malo o motorima.

Vidim da si vozikao ovu apriliju pa si navikao sedi i vozi, ako uzmesh novog kineza ima se namuchish dok dodje u stanje kakvo treba (mislim od ovih jeftinijih). Jer shta ti vredi shto je pod garancijom a ti ga ne vozish. A od skupljih, pa oni kostaju ko neki drugi vec firmirani motori.

• U prolazu, 38 postova

ne znam da li hoces novo, ali moja topla preporuka ti je honda varadero 125 4t... Motor je stvarno dobar :)... Vozio i odusevljen sam... Takodje imas i Yamahu TDR 125... A nesto sto se meni mnogo svidja, ali nigde ne mogu da nadjem je Hyosung gt125r (nije kinez, kako sam ja citao to je neka suzukijina fabrika odvojena, ali nisam siguran, nemoj da me drzis za rec)... To je nesto od cetvorotaktnih kvalitetnijih...

A sto se tice 4t motora, mnogo su kvalitetniji i izdrzljiviji od 2t, ali su zato i znatno sporiji...

Moj savet, mozda se mnogi nece sloziti, i to batali.

Uzmi nesto sto provereno radi imash ovde sjajnih 125ica u oglasima, pogledaj malo. Ne bi bilo loshe da imash pored sebe nekog ko znam nesto malo o motorima.

Vidim da si vozikao ovu apriliju pa si navikao sedi i vozi, ako uzmesh novog kineza ima se namuchish dok dodje u stanje kakvo treba (mislim od ovih jeftinijih). Jer shta ti vredi shto je pod garancijom a ti ga ne vozish. A od skupljih, pa oni kostaju ko neki drugi vec firmirani motori.

ehehe kad bi bilo sedi i vozi... naj*bao sam se ja sa aprilijom... 3 klipa i 2 cilindra za 10k..i jos hiljadu stvari pa bio ditech pa dizne, pa sam ga preradio na karb, vozio jos 2-3k i prodao u odlicnom stanju sve sam sam radio...

2T nikad vise

a sachs je koliko vidim proverena masina dosta su prelazili sa njima, a garantujem da ce neka firma da ih uvozi za srbiju

vise od pola delova vec ima jer to proizvode druge fabrike, a ono sto ne valja ce da se naruci iz nemacke

tako da sachs...

• U prolazu, 3 postova
  • Motocikl: nemam jos uvek

najbolji motor u toj klasi tomos sm125 2000e nov.

drug mi ga ima i presao je sa njim 25 000km i jedini kvar je bio bendiks za sad

Sem tockova,ima li jos koja razlika izmedju modela SM i SE?Mislim na prenos i slicno.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja