Misha_ 0 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega me je zamolio da okacim oglas,pa evo da mu ucinim.. Trebaju nam retrovizori za Suzuki RF 600 R ,tacnije samo desni.. Ali nije problem ,uzeo bi i oba.. sve zavisi od cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop22 4 Napisano Maj 11, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan guevara 011/311-95-11 novi a garantovano naj povoljniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha_ 0 Napisano Maj 13, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan ..Mozda neko ima polovne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop22 4 Napisano Maj 13, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan ..Mozda neko ima polovne? mene su izasli jeftiniji novi kod njih nego sto su mi trazili za polovne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misha_ 0 Napisano Maj 14, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aha, ok . A koliko su novaca? Jel salju postom ili kako ? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickypl 0 Napisano Maj 18, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...