RS 132 Napisano Maj 9, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, da li neko ima iskustva sa ovim skuterom. Potrosnja, odrzavanje. U ponudi imam 2004 godiste, nije los, samo me zanima sta dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Maj 9, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Cao, ja vozim AA 500 trecu sezonu presao sam oko 15000 trosi 4-5 l na 100 km 80 km/h-4 l, 150 km/h 5 l-5,2 l bas ako ti i vetar smeta .... imam 130 kg.Za to vreme nisam imao ni jedan veci kvar osim redovnog servisa (zamenio sam silen blokove, svecicu kabal, termostat on im je problematican, akumulator, plocice, sad cu prvi put rolnice i kais-kupljeno)Ide super i sa suvozacem i bez...Od mene sve pohvale! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 9, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Cao, ja vozim AA 500 trecu sezonu presao sam oko 15000 trosi 4-5 l na 100 km 80 km/h-4 l, 150 km/h 5 l-5,2 l bas ako ti i vetar smeta .... imam 130 kg.Za to vreme nisam imao ni jedan veci kvar osim redovnog servisa (zamenio sam silen blokove, svecicu kabal, termostat on im je problematican, akumulator, plocice, sad cu prvi put rolnice i kais-kupljeno)Ide super i sa suvozacem i bez...Od mene sve pohvale! Hvala na informaciji, to me i zanima. Da li atlantic menja brzine ili ima varijator? Ako sam se lepo izrazio. Koliko te kostao taj set rolnice kais? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Maj 10, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan varijator, 100 e, aku 45 e, termost. 35 e, gume oko 100e obe, silemi oko 50 e..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...