fibra 345 Napisano Maj 10, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Najtezi deo posla - tapaciranje je gotovo. U stvari skoro gotovo. Imao sam samo municiju od 10mm pa sam finalno heftanje municijom od 8mm ostavio za sutra, ali oblik je manje vise tu. Fali mu jos samo final touch. Ispalo je daleko bolje nego tapacirung koji je ranije bio na njemu ako zanemarim samu nadgradnju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 10, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad imas i nesto da te zadrzi kad raspametis po gasu. ;D Odlicno je ispalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Maj 10, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti si moj idol na ovom forumu. Svaka ti cast. Svaki put me iznenadis akcijama, ali ovo je bilo neocekivano. Sta da ti kazem do jos jednom SVAKA CAST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Maj 10, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ti je ovo ispalo! I mene ocekuje modifikacija i presvlacenje sedista... Zasto nisi castio i svoje dupe sa malo vise udobnosti? Ipak je i prednji deo sedista dosta neudoban na duze staze... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan jesi koristio fen za rastezanje eko kože ili samo brute force... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 10, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jednom bez i jednom sa fenom. Sa fenom je lakse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 10, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu, brate Fibra, oduševljavaš vala i mene! ALAL TI ĆUFTE U PARADAJZ SOSU! Pa ovo izgleda EEEXTRA!!! Svaka čast! P.S. Mogu ti doneti i moje sedište? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari na lepim recima! Podrska veoma znaci. Prilicno sam nesigurno usao u ovu akciju sa sredjivanjem sedista i moram da priznam da nisam ocekivao bas neke rezultate. Nadogradnja i oblikovanje je relativno jednostavan zadatak, a i prilicno zabavan, samo kad se covek malo ubaci u semu. Inace, nisam crtao sablone, sve je radjeno odokativno. Tapaciranje je bio najozbiljniji zahvat, i nismo se ni devojka ni ja narocito zabaviili. Hteo sam po svaku cenu da izbegnem savove. Nisam imao potrebu da nesto posebno radim sa svojim delom sedista, pa sam ga ostavio na miru. Jedini dodatak je 6 mm Armaflxa. Eventualno cu da nadjem negde ovcije krzno za duza putovanja. Voleo bih to da probam. Popsy, naravno da sam koristio fen. Nisam ja mazohista. Jegeru, moraces ipak sam da se pozabavis svojim sedistem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 11, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jegeru, moraces ipak sam da se pozabavis svojim sedistem. Pih, znao sam da ćeš i ti bar jednom prilikom ispasti pas ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fibra 345 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 1826 postova Lokacija: DE Prijavi odgovor kao problematičan Heheh. Pa moras i ti nekad da zasuces rukave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 11, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jegeru, moraces ipak sam da se pozabavis svojim sedistem. Pih, znao sam da ćeš i ti bar jednom prilikom ispasti pas ;D ;D ;D kad dođeš do Labaratorije pa možemo zajedno da radimo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 11, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam još kakav je suvozački deo sedišta na novoj trafici za duže vožnje ... ako se gđa bude bunila, ima zajedno da grunfujemo Samo da prvo i pokupim novu kraljicu. Strpljenja malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano April 1, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Taj armaflex je super fora, još je i samolepljiv. Pošto ozbiljno razmišljam o reparaciji i redizajnu sedišta ovo mi je bila krucijalna informacija jer sam se baš pitao kako se štiti sundjer od eventualnog prolaska vode kroz šavove tj štepove. Kažu neki i impregnira se. Pretpostavljam da postoji još fazona. Ja još samo kibicujem neku mašinu, koja šije kožu, sa dugačkim štepom, koja prima onaj debeli konac-a jeftinu. Fibro, super odradjeno i samo nam reci u kakvom je stanju sada, posle 3 godine, taj skaj iz Derme. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Zaista lepo odradjeno, a i lepo objasnjeno, sad znamo i mi neuki kako tako nesto odraditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...