Gile 1873 Napisano Maj 23, 2010 Drug član, 926 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Otisao moj teca sa svojim komsijom na auto pijacu da prodaju komsijinog starog Wartburga, a ovaj zacepio cenu 600 evra. Normalno, niko i ne prilazi da pogleda kola, teca se posle par sati smorio i rekao komsiji da spusti cenu ne bi li ga prodao, na sta mu je ovaj mrtav ladan odogovorio: "Nema sanse, meni toliko para treba!" ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmiillan 0 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zovi tog sa prikolicom da se vrati ja cu coveku da doplatim tih 30 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Maj 23, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Imam vec nekoliko ponuda, dosao iz Sr.Mitrovice da ga kupi, povezao i prikolicu da ga odmah , ali nudi 420 . Malo nedam ga ispod 450. >>> razumem te skroz ja juce cepo 250 iz bendza, ali malo... mora 300... Kralju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Maj 23, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je bolje da si cutao ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Najbolji oglas koji sam video. Ma decko ima cenu, toliko ceni skuter i nema tu sta da se prica. Jedino sto je stvarno mogao da se opere malo. Ja licno preterujem oko cistoce, ali ako je prljav, niko ga ne voli, kad manje volis onda i ne pazis. Isto kao na zenu. Srecno sa prodajom. he he sad si me razveselio,ja se razveo a sad znam i zasto...nisam prao zenu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
colonelo 1 Napisano Maj 28, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tema moze da se zakljuca. P R O D A T O. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Maj 28, 2010 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahahaha ;D Otiso za 600 garant :D Buahahahhahahahhahaha Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 28, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Tema moze da se zakljuca. P R O D A T O. Super je tema, greota zakljucavati, bas ste me slatko nasmejali svi zajedno 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
colonelo 1 Napisano Maj 28, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahahaha ;D Otiso za 600 garant :D Buahahahhahahahhahaha bas vickasto nema sta. Ja sam ga prodao za 450 evrica a vi svi koji ste u to sumnjali mozete samo da mi zavidite. Da bi sprecio glupe i zlonamerne komentyare zatvaram temu jer je zavrsila posao. Cao luzeri. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...