vladacbrpc25 162 Napisano Maj 8, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan da li postoji neko ko ispravlja izduvne grane,zna li neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Ako su cevi nagnjecene, bez secenja i ponovnog varenja nema ispravke. Nadji negde polovne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan postoji nacin da se to sredi ali kod nas ne......ako su iskrivljene na pravom delu onda je moguce da se ispravi bes bveceg zahvata....daj sliku,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Ako su cevi nagnjecene, bez secenja i ponovnog varenja nema ispravke. Nadji negde polovne. ja bi vrlo rado ali ih nema niko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 9, 2010 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja 4 u 1 grane od mog motora Evo je slika od pre 2 godine nakon peskiranja i farbanja pa nisu više u tako dobrom vizuelnom stanju ali nisu nigde lupane i iskrivljene. Imam i top od cb600f takođe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...