Ludiserviser 1 Napisano Maj 8, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Naravno uvijek nesto me interesuje imam problem malo mi baca varnicu na svecice a bombine i kablovi skoro novi pa me zanima ova kutija imali sta u vezi struje jer je moja u losem stanju pa sam je ispajao svu pa mislim da je do nje zelim vase misljenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 8, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kućište osigurača ??? Šta njemu može da fali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Maj 10, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Pa neznam ni ja da nije problem do ovog crnog tj Osiguraca kockastog jer moja je ploca na par mjesta pregorela itd pa sam narucio drugu malo mi baca varnicu na svecice radi toga sam prepostavio jer sam stavio druge bombine i kablove..???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 10, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to crno kockasto je rele a ne osigurac i , da, naravno da ume da zaebava. da si blize, mogo bi da ti napravim drugu plocu ukoliko je tvoja katastrofa, al ajd ako je do sada krpljena radila, verovatno da nije do nje nego do releja. isti nije skup i ima ga da se pazari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ludiserviser 1 Napisano Maj 10, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Pa prepostavio sam da je do nje kad je drugo sve zamijenjeno hvala druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 10, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan releja ovog oblika i rasporeda imas u jeftinim elektronikama na 12 volti odakle bi se dalo ocerupati ako ne nadjes nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...