AtoZz 43 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan dobro je ako ima anlaser.....al to nije to....pravi enduro=kurble.....moj kad je hladan 2-3kurblanje i pali...ak je radio na 1. kurblanje pali....al hocu da stavim anlaser...moj je nekad imao..... al je neko skidao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Maj 19, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako sam ja svoju nakazu unakazio, mozda pokupis neku ideju. iz ove u ovu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan fabricki mi svidja....a i hocu da ofarbam moji za fabricku plavu ili belu...al taj sa kawa plastikama mene ne svidja....veoma je gore rep....a ostalo ajde....meni vise svidjaju one stare hard enduro motore kao i xt,tt....a ovaj zeleni je tvoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Maj 19, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Taj zeleni je crveni , tacnije kad je bio crveni dobio je ime Govece. Jedini ruzniji motor od Afrike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Maj 20, 2010 Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan ha ha ,znaci zbog toga je Govece! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Maj 20, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Taj zeleni je crveni , tacnije kad je bio crveni dobio je ime Govece. Jedini ruzniji motor od Afrike Ма дајте, па који је то мотор ружнији од Африке??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano Maj 23, 2010 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan danas sam pravio sajlu za obrtmer...od nekog automobilov km sajlu...i radii ;) http://img191.imageshack.us/i/prismimg2003.mp4/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickomm 0 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: NS Motocikl: R6 2005 Prijavi odgovor kao problematičan E blago tebi ti bar imas satove ;D Ako neko ima jedne viska pa mu netrebaju ili neke pojeftino da i ja stavim na svoju tenericu bio bi mu vjecno zahvalan ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Maj 24, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Meni takodje treba obrtometar bez sajle i puzha. Pratim temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan e owako...pitacu drugovima za satove ...ima nekoliko ko je iz madjarske i tamo ima puno otpad...a meni treba neki zadnji lancanik oko 48-50zuba....i bocna plastika kod auspuha al sa druge strane....vozio sam drugovog tt-a..on ima prenos 14-50 al nenormalno ide..a na moj je 15-40....:C Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickomm 0 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: NS Motocikl: R6 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam onu plastiku sa desne strane viska ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan a meni leva treba.... :( i zadnji lancanik 48 ili 50z....ili tako nesto.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickomm 0 Napisano Maj 29, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: NS Motocikl: R6 2005 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako ljudi, nabavio sam satove, cajgere za Yamahu, nisu od tenere samo znam da su od yamahe i da rade ;D Problem je sto nemam sajle da ih povezem... Moze li mi neko objasniti jeli dzek ili saraf, ulaz, kako god, na masini(obrtomer) i na prednjem tocku(km sat) standardan kod svake Yamahe ili ima neku svoju oznaku, sifru po kojoj da je nadjem?? Procitao sam sve moguce manuele ali nema ni u jednom nista o tome... Nasao sam majstora koji pravi sajle ali tu su mi samo cajgeri a masina mi e daleko pa neznam kako da mu objasnim sta da pravi kad neznam da li su ti ulazi isti kod svake Yamahe??' ??? ??? Sliku satova ne mogu da ubacim nesto nece :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan neznam dal su iste al samo tako moze da te pravi kad doneses mu masinu...najlakse tako moze... ....probao sam kako pali motor najlakse...kad je hladan pali iz 1.-2.ge kurblanja... ....ka ne radi dekompresor, mislim kad je dole kurbla...trazim kompresiju(kad je tvrd) onda pustim gore kurblu da ukljuci dekompresor i oodna jedan veliki kurblanja i ide...samo saug treba da dobro stoje.... ovako izgleda: http://yfrog.com/16prismimg2007z i josh jedno pitanje...gde mogu da nabavim zadnju lancaknik 47-48z? i prednji 13 i 14z? i neki dobar lanac? i koje su cene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano Jun 1, 2010 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan danas sam zamenio razvodnog lanaca(D.I.D).....a sad chester bezsumno radi ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickomm 0 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: NS Motocikl: R6 2005 Prijavi odgovor kao problematičan E da si blizu i meni sve to da zamjenis ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickomm 0 Napisano Jun 2, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: NS Motocikl: R6 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo Shoma......... I navoj na prednjem tocku od km sata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano Jun 2, 2010 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan to neznam...al kad cu jsoh jednom putu skidati onda cu izmeriti....a od km sata neznam...nekog dana skidacu da namazim....i dakle si ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickomm 0 Napisano Jun 6, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: NS Motocikl: R6 2005 Prijavi odgovor kao problematičan IMAMO I FORUM, JA CLAN ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Filip-NRK 0 Napisano Jul 11, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I JA, I JA, I JA IMAM KAMILU ;D i vala jasem je vec 4 dobre godine bez milosti, ali posto sam srbenda po pitanju vozila (vozi dokle god ikako ide) sada vec imam po neki problemcic. POMAGAJTE!!! gde da nadjem levu bocnu plastiku? imam moju, al je skroz pokrsena, mislim da joj spasa nema... zatim, zadnji amortizer, zapravo samo opruga je dosta oslabila i spala, imate li neki predlog, sugestiju, kako to da sredim, jer bi da stavim neku malo jacu, da drzi motor vislje, i kada ja sa 100 kila sednem. ima jos, ali nije mnogo hitno, bitno da mi je agregat u odlicnom stanju, sem sto sada ima samo kurblu, pa udri, al ne zalim se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Koja je ok dimenzija zadnje gume za taj motor? 140/80/18 ???Jel to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 19, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da je 120 ili 130 za njega. Mada, mozhe i malo shira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drivee 7 Napisano Jul 19, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: NS Motocikl: BMW F650ST Prijavi odgovor kao problematičan Nisam u srbiji pa nemogu da vidim dimenzije, kontam da probam da kupim to u indiji, kontam da je jeftinije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Jul 20, 2010 Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Drive i Atozz vi da se upoznate live obavezno.Tu ste u komsiluku,a vasi motori se odavno znaju.Atozz kupio od mene,a Drivee od mog kuma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...