AtoZz 43 Napisano Maj 14, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan da kazem,pojma nemam sta bi lepo leglo na motoru,one na ttu sam ja stampao,pa drugar isekao,one su dvoslojne a za moje motore sam pravim ewo koja slika stitnike ovde ima josh koja slika tog tta,prosle sezone sam sredjivao,farbao http://www.sportmotor.hu/motoros_kepek/enduro/?dr=51818 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan na kraju i stitnici su na svom mestu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam imao malo slobodnog vremena,i napravio sam par nalepnice oprema i material i onda sam krenuo s radovima : i na kraju ovako izgleda: komentarisajte,svaki savet,kritika dobrodosao 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Maj 17, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 18, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Dzukac razbija koliko je dobar hahaha A motorce vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pospani 8 Napisano Maj 18, 2012 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: YAMAHA TT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dje si kupio ove folije? Ja to nigdje u cg ne mogu da nadjem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano Maj 18, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan hvala svima:) u jednoj farbari kupujem u Backoj Topoli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi stigla guma od clana "B@ne",i po ovom putu da pohvalim montirao sam,evo par slika a evo i jedna od pre neki dan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 25, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Jao samo mu fali disk nazad pa da bude ful Mozda da nadjes od 2kf viljusku sa diskom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano Jul 25, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan thx nego 2kf vila pase bez prepravke?sirina?duzina i sve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jul 25, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran, ali trebalo bi da ide sraf na sraf Mada raspitaj se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano Jul 25, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan koga da pitam? ovde u okolini ima 1 tt600,i ovaj moj xt....a i tt ima nazad dobos.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Avgust 5, 2012 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan moram reci da si je bas dobro izlepio. slicno sam video na Africi u beloplavoj kombinaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AtoZz 43 Napisano Avgust 17, 2012 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: St.Moravica Motocikl: CRF 450 Prijavi odgovor kao problematičan danas bio motor na vagi 154kg s tekucinama(9lbenz) fabricka tezina bez tekucine je 179kg(podatak sa interneta) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Avgust 17, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Avgust 17, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Nalepnice su bas dobro ispale lep motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...