tindirbp 289 Napisano Maj 7, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan kao sto rekoh treba mi cdi nenormalni za monstera ,znam da je tesko naci do jaja,al ajd reko mozda neko zna ko ima,hvala!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 8, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan saeee niko nezna aaaa,puuuu utero materi jebo ga Talijan glupi,to treba zapaliti i kraj!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 8, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ima na ebay ko salate ali je bezobrazno skupo. verovatno bi se dalo iskopati i povoljnije al treba vremena/pretrage http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150378315725 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m900 227 Napisano Maj 9, 2010 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Virovitica Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing Prijavi odgovor kao problematičan saeee niko nezna aaaa,puuuu utero materi jebo ga Talijan glupi,to treba zapaliti i kraj!!!! Ispravka netočne tvrdnje, čudan Talijan imena KOKUSAN ;D A pregara samo kada nema dobar kontakt na klemama akumulatora inače je neuništivo, ali i nepopravljivo, već samo zamjenjivo. Dakle nažalost Talijani nemaju veze s tim, već nemarni vlasnici ubijaju Japanca. A da košta, košta i ako ga nabaviš za 200 eura i ta cijena je OK inače potraži u Italiji ,a Talijani je zovu centralina(ćentralina). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 9, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jbm li ga od cega je krepo,al je krepo,a naso sam za 200 evrica jeftiniji nema,ko ga jebe bitno da ga ima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoomla 2 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: hrv Prijavi odgovor kao problematičan jbm li ga od cega je krepo,al je krepo,a naso sam za 200 evrica jeftiniji nema,ko ga jebe bitno da ga ima eh, imao sam monstera 600. jednom prilikom sam isao puniti akumulator preko zime i na sekund krivo spojim plus i minus. kompjuter je izgorio dok si reko keks. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 26, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan meni su na ss,u 600 to nabudzili od juga,i ferceralo je mnogo lepo,ili uno nisam ni ja siguran al znam da me odro elektricar 30e... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 26, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan :D :D :D hahhaah daj nemoj zajebavati,og JUDZERA????nemogu da verujem,i 30 evrica puf :D :D :D,pa dobro 170 samo fali do 200 :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...