Jump to content

Moto Zajednica

Tomos BT- HITNO!!!

Recommended Posts

• suzuki rider, 365 postova

Doslo vreme da se uzme nesto vece. Zato crni grom mora da ode  :-\ 1987. god. Farbao sam ga pre godinu ipo kada sam ga uzeo. Sto se tice masine, prosle god. menjana radilica, CKR klipnjaca, semerinzi, lezajevi i sve ostalo sto treba... Za masinu garantujem, jedino bi klip trebalo promenuti jer mi se L karika okrenula i spoj je dosao dole kod izduvnog kanala. Upala je u kanal i pukla i malo ostetila klip. Pali, radi, ide ali samo na donjoj karici. Imam i polovan klip za sledecu specijalu. Nov je oko 30-40€, od nekog ktm-a je. Ja sam ga platio 10 € jer je vrlo malo ostecen ali bolji je od svih novih klipova koji kod nas mogu da se kupe za tomosa. I trajace bar 3 puta duze. Dosta je i laksi pa ce sa njim jos bolje da ide. Svetla rade, kocnice obe takodje. Evo i slike.

cena 250€ HITNO!!!

kontakt na 064/21-95-652

HWbqJ_img2858f.th.jpg

UCK62_img2857o.th.jpg

4E5eT_img2854a.th.jpg

zO3PW_img2853k.th.jpg

DvWYj_img2855v.th.jpg

VyADl_img2859u.th.jpg

1faEc_img2860t.th.jpg

4eLo3_img2861x.th.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Evo ostavio sam u prvoj poruci. Evo i audio snimak da se cuje kako je isao dok je klip bio dobar. Max. speed je bila 91 km/h na 10.000rpm u petoj, bez saginjanja.  Inace blago frizirana masina, menjan tajming otvaranja kanala... Cilindar je bio podbacen od dole i jos nekoliko stvari...

http://www.sendspace.com/file/ke2utw

Evo novosti. Pronasao sam i vlasnika na kom se vodi motor i cuo sam se sa njim, pa postoji i mogucnost prenosa vlasnistva. Posto je to mnogima koji su me zvali predstavljalo problem, vise nije... Mislim da je ovo odlicna ponuda za ovakav motor, sa minimalnim ulaganjima. Mene je dosta vise kostao da bi ga doveo u ovakvo stanje. Zato uzimajte.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja