ciza-majesty 4 Napisano Maj 6, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem plocu GIVI kofera, monokey, moze polovna ili nova.... ponude ovde ili na pp... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14274 Napisano Maj 6, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ti pasuje od kapa kofera, ako se ne varam, a razlika u ceni :o :o :o odes u radnju i kupis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane-shadow 9 Napisano Maj 7, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Kada kupiš ploču trebaće ti i kofer. Javi mi se,mogu da ti ga dam po povoljnoj ceni ;D (naravno,ako zaslužiš) ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 7, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan imam plocicu viska od givi monokey-a ali nzn da li ti pashe... cini mi se da je stajala na transapu i africi... polovna hoces da ti slikam veceras ? a cenu ne znam da odredim... moracu da proguglam.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ciza-majesty 4 Napisano Maj 7, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ti pasuje od kapa kofera, ako se ne varam, a razlika u ceni :o :o :o odes u radnju i kupis zvao danas par prodavnica... nisu bas najsigurniji, ali misle da odgovara... ;) u svakom slucaju hvala za info.. :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ciza-majesty 4 Napisano Maj 7, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan imam plocicu viska od givi monokey-a ali nzn da li ti pashe... cini mi se da je stajala na transapu i africi... polovna hoces da ti slikam veceras ? a cenu ne znam da odredim... moracu da proguglam.. moze, moze.... mislim da nema razloga da neodgovara.... stavi sliku, proguglaj i vracaj mi oglas na vrh strane... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 8, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan eve ga ;D ker i tastatura idu odvojeno hmm cena... kolko je kod nas ? gogle kaze nov 40-50e, a mi da kazemo 20? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Maj 8, 2010 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jedna napomena, ta ploca ne odgovara za kacenje novijih givi kofera, drugaciji je sistem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 8, 2010 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Jedna napomena, ta ploca ne odgovara za kacenje novijih givi kofera, drugaciji je sistem. Nema starih i novih. Oba se i dalje proizvode. Samo je razlika u vrsti kacenja. Ova ploca koju ima shoe je MONOLOCK. Odgovara za kofere: E 260, E 30, E 340.... Drugi sistem kacenja je MONOKEY Odgovara za V 46, E 52 (maxija) .... Evo i slika ako neko nije razumeo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6391 Napisano Maj 8, 2010 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E to, ranije sam imao Kappa kofer 46 lit koji je imao sistem kacenja monolock (najbolji kofer koji sam ikad imao ukljucujuci i novu maxiu 52), dugaciji sistem kacenja od svih kasnijih novijih givija koje sam imao i koji su isli na monokey sistem kacenja. Zato sam mislio da je to sistem staro/novo. Ernesto, hvala na objasnjenju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 8, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan mono ovo mono ono... dovraga sa tim imenima sto ih lepo nenazovu razlicito Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Maj 8, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan mono i stereo I ja jurim jednu mono, ali mlogo skupo. Mora da ima negde jevtinije, iskočiće već! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ML 1 Napisano Maj 8, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nove Kappa ploce kostaju od 2.400 do 2.800 i moze da se bira Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ciza-majesty 4 Napisano Maj 8, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Nove Kappa ploce kostaju od 2.400 do 2.800 i moze da se bira svratim do vas u toku sledece nedelje.... :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan e onda ja dajem za 1500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ciza-majesty 4 Napisano Maj 16, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan potraga za plocom jos uvek traje.... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
braco1 738 Napisano Maj 16, 2010 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: BIJELJINA Prijavi odgovor kao problematičan potraga za plocom jos uvek traje.... ;D ;D ;D Prva ti je MONOLOCK-druga MONOKEY-a treća MONKEY (ovu ti poklonim ak se ne snadješ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ciza-majesty 4 Napisano Maj 17, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan potraga za plocom jos uvek traje.... ;D ;D ;D Prva ti je MONOLOCK-druga MONOKEY-a treća MONKEY (ovu ti poklonim ak se ne snadješ) trecu necu sigurno... ;D ;D ;D.. prva... kazu neodgovara... druga ok... daj samo neku cenu.... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan africa 0 Napisano Maj 19, 2010 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupovao novu plocu MONOKEY u Guevari bas tu sto tebi treba,i cini mi se da je bila 3000,ali odmah da ti kazem da nisam zadovoljan sa njom,ipak je plastika,mada za te pare odlicno sluzi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ciza-majesty 4 Napisano Jun 14, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ploca kupljena... :D lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...