Cope 215 Napisano Mart 30, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Došao sam na ideju da bi bilo lepo podeliti utiske sa sajma motora i moto opreme (ko je bio). Pošto motor imam i nemam nameru da uzimam novi, uglavnom sam gledao opremu, skupljao kontakte, gledao ribe, itd... Vidim da Centar S i Honda nije uèestvovao, nemam ideju zbog èega, standardno su se svi slikali, pentrali i jahali na R1. Mali izbor opreme, modela i brojeva, (uglavnom prošlogodišnji modeli na popustu i trgovci daju moguænost naruèivanja iz kataloga). Kupio sam kacigu, probao IXS dugaèku jaknu i èizme, ustanovio velièinu, i verovatno æu da poruèim kad legne kinta na raèun od tezgi, uzeo par kataloga opreme, par vizitki i to je to.... Kako ste se vi proveli??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Mart 30, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Isto, pazario kacigu, uzeo kataloge, gledao ribe, slikao se i dodirnuo MV Agustu VELTRO PISTA! Sto se riba tice cak mi je lepo krenulo na standu Benelija ali sam ustuknuo da bi se posvetio motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 30, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako ste se vi proveli??? za mene znas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 30, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pored onog standardnog, dobrih motora i jos boljih riba, mene je najvise zainteresovala jedna firma za koju prvi put cujem (ne znam kako se zove jer sam izgubio njihov katalog), zastupnici su za continental gume i MIVV izduve. Onaj lik sa njihovog standa mi zestoko nahvali continental gume, a cene su dosta pristupacne. Meni je preporucio za R1 neku gumu koja kosta oko 145 eura (zadnja, 190/50 17). Da budem iskren ja pojma nemam kakve su te gume. Da li neko zna nesto o njima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Mart 31, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Continental gume su odlicne. Pogotovo TKC80 za enduro/offroad 50/50. Pogledaj po njihovom sajtu http://www.conti-tyres.co.uk/contibike/index.php Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 31, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Pa pored onog standardnog' date=' dobrih motora i jos boljih riba, mene je najvise zainteresovala jedna firma za koju prvi put cujem (ne znam kako se zove jer sam izgubio njihov katalog), zastupnici su za continental gume i MIVV izduve. Onaj lik sa njihovog standa mi zestoko nahvali continental gume, a cene su dosta pristupacne. Meni je preporucio za R1 neku gumu koja kosta oko 145 eura (zadnja, 190/50 17). Da budem iskren ja pojma nemam kakve su te gume. Da li neko zna nesto o njima?[/quote'] Uzeo sam vizitku od coveka, ali mi je negde u garage, pa cu da stavim na forim kad nadjem, a gume su odlicne! Ja bi uzeo sledeci set TKC80 Twinduro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Mart 31, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa s obzirom da smo bili zajedno, ne bih ponavljao, slazem se u potpunosti, dodao bih ogromno razocarenje zbog cinjenice da od Honde nije bilo ni traga ni glasa i da Centar S nije ozbiljan igrac, i cekam samo kada ce DELTA M da uzme hondu. Primetio sam da im sada na sloganu firme pise automoto Delta. Kawasaki standardno, najblizi u Budimpesti ili kod Petosevica u '"garazi". Od opreme ni traga ni glasa, takodje porazavajuca cinjenica. Par Caberg kaciga i Nolanki od prosle godine, Givi koje kostaju kao da su Shoei i sl... Razmislite, da nije bilo onoliko riba, na sta bi licio sajam?? Svi bi se vrteli oko Benelija :twisted: Fala bogu pa pokupih par telefona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Mart 31, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Primeto sem da oko DUCATI-ja se retko ko zadrzavao a extra je 1098.Nadao sam se da ce biti neki sajamski popust na KAWASAKI 636 pa da se uzajmim i kupim ga ali jok.Sve u svemu,nije lose a moglo je i mnogo bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Mart 31, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo je pod onom šatrom. Volim kad se oznojim i kad se potpari vazduh pa ne može da se diše i kad ne možeš nikog ništa da priupitaš jer je na štand postavljen sluèajno. Još ako upadnete u paketu sa nekom srednjoškolskom ekskurzijom, Bog da te vidi! Sva sreæa je i to što je narod pokupaovao samoštelujuæe digitalne aparate pa fotografisanje ide prilièno brzo. Zamislite da imaju one stare naprave pa da nameštraju otvor blende i izoštravaju... Lepo je videti Suzuki u zapeæku na 5 kvadrata, KTM u neèemu nalik na trafiku. Sam dizajn i ureðenje štandova ne bih da komentarišem, kao ni dizajn flajera. I èuveni sajamski popust. Ha-ha-ha! :twisted: Potpuno razumem Centar S što nije uèestvovao na ovom vašarištu... Sve u svemu, pošto je bila dobra zajebancija i stvaranje parodije na parodiju sajma motora, pamtiæu ovaj dogaðaj jedno petnaestak dana. A ako mala Ruža pristane na jedan umetnièki život u dvoje, i ukoliko me ne pretekne Endurac, biæe mnogo lepih uspomena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Mart 31, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan . A ako mala Ruža pristane na jedan umetnièki život u dvoje' date=' i ukoliko me ne pretekne Endurac, biæe mnogo lepih uspomena! [/quote'] Jok, meni se svidela jedna druga plavuša. znaš koja xexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Mart 31, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam da im sada na sloganu firme pise automoto Delta. Mislis, ja sam primetio pa sam ti rekao :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 31, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Continental gume su odlicne. Pogotovo TKC80 za enduro/offroad 50/50. Pogledaj po njihovom sajtu http://www.conti-tyres.co.uk/contibike/index.php Pozdrav Hvala. Cini mi se da mi je pokazivao gumu "roadattack". dodao bih ogromno razocarenje zbog cinjenice da od Honde nije bilo ni traga ni glasa i da Centar S nije ozbiljan igrac To sam potpuno zaboravio, mislim da je jako neozbiljno sto se nisu pojavili na sajmu. A bas sam hteo da pogledam nesto od SUOMY opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Mart 31, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno svi cekaju sajam u Novom Sadu!prosle godine je bilo jako dobro tamo!A ovaj u Bgd je bio onako... Da nije bilo dobrih riba i dobrog BENELI standa,sajam bi bio totalno ispod svakog proseka!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Mart 31, 2007 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mozda mnogo ocekujem,ali je meni sajam u Novom Sadu bio prvi i poslednji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Mart 31, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bilo OK, naravno da ovo nije ni blizu onoga kako bi sajam motocikla trebalo da izgleda, ali me raduje cinjenica da su motocikli konacno postali deo nase stvarnosti a ne samo predmet mastanja kao do pre par godina! A ribe...zanemeo sam :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Mart 31, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam da im sada na sloganu firme pise automoto Delta. Mislis' date=' ja sam primetio pa sam ti rekao :wink: [/quote'] što bre moraš sve da pokvariš :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 31, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Evo našao sam vizitku za Continental gume... MOTOBOX tel: 021-679-1016 mob: 063-515-308 www.motobox.co.yu Jovana Popoviæa 61f 21000 Novi Sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Mart 31, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno je da, u poredjenju sa dodatnom opremom u halama namenjenim automobilima, u "satorcetu", kao sto sam i ocekivao, nije bilo ni d od dodatne opreme :cry: . Ne mogu da verujem da niko cak i ne razmislja da nabavi dodatnu opremu, ne za vozace, kako smo navikli da krstimo dodatnu opremu, vec za motorcikle. Npr. univerzalne hromirane stvari tipa raznih ukrasa za kastome (i ostale tipove motora), uni. gepek, auspusi, krash barovi, nozice itd, itd. Verujem da bi u sred africke nedodjije nasao veci izbor dodatne opreme, ovo kod nas se i ne moze nazvati sajmom, vec vasarom tamo nekih motora. Kao da nas nesto kaznjavaju. Cak i ovi uvoznici kinescica nemaju ama bas nista od opreme, a siguran sam da je ista u Kini dzabe i da bi mnogima ovde, kad bi neko uvezao istu, oborio cene za vise od 50 posto. I ono sto ima je preskupo, a kako i ne bi bilo kad je svuda totalni monopol. Neverovatno ali istinito! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano April 1, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan videcemo kako ce biti na sajmu u ns...iako je to specijaliozovan sajam motocikala i opreme,meni je prosli bio ocajan..tj.amaterski...valjda ce ga ove godine osmisliti...a za ovaj u bg necu ni da komentarisem od guzve....hteo sam kupiti jaknu ali mi se smucilo da se guram i cekam u redu....tako da cu je naruciti... :roll: ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolapanic 20 Napisano April 1, 2007 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Devojka koja je proglasena za mis,meni stvarno jeste bila najzesca na sajmu,na Beneli standu.U ponudu opreme sam se razocarao-obzirom da su motocikle izdvojili,mogli su da imaju bar vise izlagaca.Svidja mi se to sto je bilo odvojeno od automobila pa mnogi koji ne vole motore,nisu ni svracali da prave samo guzvu(koja je ionako bila ohoho).Ja sam zagledao malo BMW motore i raspitivao se oko nabavke delova za starije modele(nisu povoljni) a krivo mi je jer sam verovatno nekog od vas sreo ali ne poznajem pa se nismo ni upoznali.Moglo bi da se organizuje predstavljanje BJB-a na sledecem sajmu ili sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 17 Napisano April 1, 2007 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Sajam k'o sajam! Smestili motore pod neku shatru, kao da su poslednja rupa na svirali, kao nije bilo mesta u nekoj od hala??!! Pregrst uzaludnih pogleda ka skupim dvotockasima, i jos "skupljim" ribama, ali dobro, bar je je prizor bio lep....Sto se tice opreme, ono sto sam licno hteo, to sam i nasao, kaciga HJC i SPOOL pantalone, stigle mi u GUEVARU i kupio najnormalnije.. i kao sto je neko vec spomenuo, nisam uopste zagledeo motore i divio se jer sam skoro pazario omiljeni moped pa mi nesto i nisu veliki apetiti za zamenu..(za sada ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano April 2, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Guzva, slaba ponuda opreme(nikakva). Cist amterizam. Zao mi samo sto je mnogo ljudi imalo ocekivanja da ce se nesto promeniti.Ali po starom losem obicaju samo se menjaju cene ulaznica ( na vise).One curke se tamo jedine reklamiraju do besvesti i trce da se slikaju.Ne moze covek lepo da pogleda motor od njih. Rodic samo sto nije resetkama ogradio motore :shock: Nije mi jasna ta filozofija ne prilazi ujedam. Na celom sajmu sve mozes da pipnes sednes probas kakav je osecaj a kod njega jedino ne diraj i ne prilazi. OK obilazicu ubuduce i njegove prodavnice U SIROKOM LUKU. Drago mi je da se pojavila alternativa u vidu jos jednog prodavca za Yamahu pa uz to je i povoljniji po cenama , barem na sajmu. Mislim da rodi dolaze crni dani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 2, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da se pojavila alternativa u vidu jos jednog prodavca za Yamahu pa uz to je i povoljniji po cenama ' date=' barem na sajmu. Mislim da rodi dolaze crni dani.[/quote'] Sto se tice ove nove firme koja radi Yamahu, interesuje me jel moguce da je kod njih R6 jeftinija cca 1000 Eura nego kod Rodica. Lik na standu kaze motor je 2007-o god, ima dve god garanicije itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano April 2, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice ove nove firme koja radi Yamahu, interesuje me jel moguce da je kod njih R6 jeftinija cca 1000 Eura nego kod Rodica. Lik na standu kaze motor je 2007-o god, ima dve god garanicije itd Zasto nije moguce, trenutno daju neki sajamski popust. Uostalom, konkurencija je cudo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djudjaro 0 Napisano April 4, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice ove nove firme koja radi Yamahu' date=' interesuje me jel moguce da je kod njih R6 jeftinija cca 1000 Eura nego kod Rodica. Lik na standu kaze motor je 2007-o god, ima dve god garanicije itd[/quote'] Zasto nije moguce, trenutno daju neki sajamski popust. Uostalom, konkurencija je cudo. Kakve li ce im cene biti kasnije? A kako sam se raspitao,salon jos uvek ne radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...