dexy 41 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1-og maja na autoputu jedno par km pre pumpe zmaj vozim u levoj traci u desnoj polovini i krajickom oka u levom retrovizoru ugledam plavi auto koji mi se velikom brzinom priblizava, refleksno cimnem jedno pola metara u desno i batica me za malo promasi. Da napomenem da sam imam malo vece bocne kofere i nosaci su montirani malo sire zbog auspuha tako da su mi malo siri od rucica. Da se nisam pomerio sigurno ne bi sad ovo pisao. Naravno batica nastavi da vozi cikcak kroz guzvu a ja za njim. Kad sam ga stigao primenio sam "noga u retrovizor" manevar ali bezuspesno, moram jos da vezbam ovo posto se retrovizor samo iskrenuo ka spolja. Provalim da me batica juri ) dam malo gas i pokazem mu da skrene desno na zmaj. Ne znam gde je skrenuo i sta je uradio ali nije ga bilo na zmaju. Par minuta kasnije snimim ga zaglavljanog u guzvi na autoputu pri kraju pumpe. E posto sam bio poprilicno iznerviran otrcim do njega i krenem da se izivljavam po staklima. Predvideo sam da batica ima plasticna stakla na kolima ) i nazalost nisam uspeo nijedno bocno da razbijem ) Opis kola: Neki hechbek nabudzen plavi metalik sa velikim belim slovima na zadnjem staklu, unutra nema sedista osim vozacevog. Batica: celavi sa tribalima na desnoj nadlaktici. Nisam nista vise uspeo da zapamtim posto sam bio poprilicno iznerviran. Jos jedan mnogo brz batica koga se treba paziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D znaci svaka ti cast!!!!verovatno bi i vecina isto uradila samo sto nece da priznaju!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firestarter 0 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad - Šid Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se ja bas hvalio ovakvom reakcijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 454 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan još jedan slučaj road rage-a! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Jes,no Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 1364 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan U teretanu pod hitno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexy 41 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U teretanu pod hitno ;D Ovo sam i ja pomislio posle.... )))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexy 41 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se ja bas hvalio ovakvom reakcijom. Ocigledno nisi shvatio poentu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to je neki civic izgleda type R? a kojim si ti motorom bio? f650? i stigao ga? pa i nije nesto bio brz onda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Par minuta kasnije snimim ga zaglavljanog u guzvi na autoputu pri kraju pumpe. Jos jedan mnogo brz batica koga se treba paziti. Napisao kako : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 5, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan E aaaaaa sta bi bilo da je "batica" lozana 90-ih i da je izvadio lektiru 90-ih tj utoku i malo te naterao da popusis tu istu lektiru a? NE! ljudi iznapusavas ga i zahvalis dragom Bogu da te je promasio i sto si ziv i zdrav,nastavis i onda ovde uvece napises sta ti se dogodilo. BUDALA na svakom koraku, klinci koji mnogo ne misle i znaju samo da prangijaju i nisu nacitani nego samo naslusani i naduvani .PLJAS i nema te onda neka nova tema i "trebao je ili nije trebao da reaguje", REAKCIJA JE PRIRODNA ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan mnogo hrabro, svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 267 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 571 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Ne opravdam nasilje... daleko od toga... ali moramo da se suprostavimo na neki nacin... Sve sto se vise ljudi sklanja i moli bogu sto su preziveli, sve vise tih batica se ponasa bahatije misleci da mogu uvek da prodju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ne opravdam nasilje... daleko od toga... ali moramo da se suprostavimo na neki nacin... Sve sto se vise ljudi sklanja i moli bogu sto su preziveli, sve vise tih batica se ponasa bahatije misleci da mogu uvek da prodju... isto mislimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Maj 5, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan ja to resavao kacigom,mnogo lepo skine retrovizor,jos ja imao podkapu...he he da ste samo videli facu batici iz dzipa...panika u pravom smislu reci...mnogo gledaju filmove pa kad mu neko dotrci do dzipa u podkapi i moto jakni,jos ako je mrak,da vidis kako skacu vene na vratu i celu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigneda 32 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: BG Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan E aaaaaa sta bi bilo da je "batica" lozana 90-ih i da je izvadio lektiru 90-ih tj utoku i malo te naterao da popusis tu istu lektiru a? NE! ljudi iznapusavas ga i zahvalis dragom Bogu da te je promasio i sto si ziv i zdrav,nastavis i onda ovde uvece napises sta ti se dogodilo. BUDALA na svakom koraku, klinci koji mnogo ne misle i znaju samo da prangijaju i nisu nacitani nego samo naslusani i naduvani .PLJAS i nema te onda neka nova tema i "trebao je ili nije trebao da reaguje", REAKCIJA JE PRIRODNA ali... e onda se izvinjavas i pocnes da places ako mozes, kumis i molis da ne puca i sve sto treba da ga malo sokiras ! i dok je on tako malo u shoku i nije mu jasno sta se desava pozajmis taj bukvar-letkiru i olupas mu o glavu ! ! ! 'svi dobri ljudi kad SAMO nista ne bi uradili, ZLO bi pobedilo' ! ! !...mislite o tome ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Maj 6, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan nije mi jasno sto svi kad je neko s...odma se pominje vadjenje prangije... pa ako u bg-u ima 3 mil ljudi,nek je i pola mil u tom fazonu "90",i samo njih 10-20 000 sme da upotrebi (a cifra je mnogo manja),i ako ti bas naletis na tako nekog...onda se ubi sam... ne znam sta se tripujete,sta sad,treba svi da se plasimo nagruvanih,celavih...jos ako imaju neku tetovazu,najbolje da ne izlazimo napolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan S 1 Napisano Maj 6, 2010 In memoriam, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sada kada sedim kod kuce u fotelji i kuckam ovaj tekst mislim kako sve ovo nije u redu kakve sve posledice mogu da budu: (ajde)utoka ,tuca sa nekim ko je jaci od tebeStane i odvali te od batina),zamisli samo da te obori sa motora dok ga jurisi vozis uporedo sa njim(iz straha ne sto to hoce) i statine drugih situacija u kojima mozemo izvuci deblji kraj.Da ne pricamo o bilo kakvoj tuci u saobracaju ide se u zatvor odmah!Ali na putu ne mislim ovako nekako drugacije kao da nisam ja,valjda borba za zivot.Cuvajte se ljudi i budite sto tolerantniji!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6490 Napisano Maj 6, 2010 Enduraš, 6426 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Meni samo nije jasno sta je on radio dok si mu ti razbijao stakla i izivljavao se na autu ? Sedeo i sve to mirno gledao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Maj 6, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan kad su ovakve ili slične situacije, ja se uvek setim nemilog događaja od prošle ili predprošle godine, neznam sad tačno...Ispred Metroa, kada tip se ugurao na parking prostor samo nekoliko sekundi ispred batice koji je to isto parking mesto snimio za svoj džip. Tada je batica iznerviran, izvadio prangiju i opalio par metaka. Neznam, prirodna je to reakcja da pružiš otpor, ali u ovoj zemlji, je puno neprirodnih stvari i iskompleksiranih i bolesnih ljudi koji šetaju ulicama,pa se shodno tome se moraš prilagođavati ako hoćeš da opstaneš. Ako bi hteo, mogao bi svaki dan da se potučem minimum po dva pta, koliko me stvrai u okolini iritiraju, ali jednostavno, kažem sebi, pametniji popušta, izbrojim do deset, pogledam u nebo u kažem hvala bogu što sam živ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Maj 6, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan nije mi jasno sto svi kad je neko s...odma se pominje vadjenje prangije... pa ako u bg-u ima 3 mil ljudi,nek je i pola mil u tom fazonu "90",i samo njih 10-20 000 sme da upotrebi (a cifra je mnogo manja),i ako ti bas naletis na tako nekog...onda se ubi sam... ne znam sta se tripujete,sta sad,treba svi da se plasimo nagruvanih,celavih...jos ako imaju neku tetovazu,najbolje da ne izlazimo napolje... Niko nije rekao da teba da se plasimo nagruvanih,celavih i istetoviranih likova to je samo fizicki izgled,a moguce da je sisa,a mali i uduvani majmun koji nema vise od 50 kg i 2 gr mozga koji ce mozda iz straha pucati...Ja sam samo rekao da treba dobro razmisliti pre lomljave retrovizora i slicno . ok impulsivna reakcija ...pa procitajte danasnje novine Narkoman ubo policajca spricem u predelu prepona...i slicna sranja se desavaju. Da a sta je radio celavi u autu dok si ti sve to lomio?Plakao,zvao telefonom 92,bo se u venu,smejao,,,, ili ti to malo preterujes? VODITE LJUBAV A NE RAT! ;D mozda ja malo drugacije gledam na stvar, verovatno to ide sa godinama mozda sam ckicapi ali dokle god govna diras ona smrde ako ih nediras sasuse se i prestanu da smrde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 6, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni samo nije jasno sta je on radio dok si mu ti razbijao stakla i izivljavao se na autu ? Sedeo i sve to mirno gledao ? ima blindirana stakla... gledao ga kako se muchi zabadava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexy 41 Napisano Maj 6, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @sszgo: Da li je civic ili neki pezo nemam pojma posto je bilo previse plastike. Bila je tolika guzva da bi ga stigao i skuterom. U principu je ok to "ljubav", tolerancija i sl. ali sve ima svoje granice i mene je u principu vrlo tesko iznervirati i izbaciti iz koloseka ali kad mi neko ugrozava na tako bezobrazan nacin licnu bezbednost jednostavno nemogu toliko da se kontrolisem. Nije prvi put da me neko isece ali ovde nije bio slucaj izvini nisam te video, to mogu da razumem, svakome se desi ali bio sam direktno ispred njega i svesno je uradio to sto je uradio. Sad kad vracam film mislim da nije ni imao tablice. I ja mislim isto sto je rekao despic a i kad bi gledao "sta bi bilo kad bi bilo" onda ni netreba da vozim motor. I da je batica bio Tajson u tom trenutku sam toliko adrenalina imao u sebi da ga nista nebi spaslo u slucaju da je izasao iz kola )) Ja se licno vise plasim hladnog nego vatrenog oruzija. Ne zelim sad da objasnjavam zasto. Ono sto mene zanima je sta uraditi pa da ovakvi likovi vise nikad nevoze? Polomiti mu ruke i noge? To mislim da nije resenje, zarasce a i postoji mogucnost da mi izvucemo deblji kraj. Prijaviti muriji? Milsim takodje da ni od ovoga nema preterane vajde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexy 41 Napisano Maj 6, 2010 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni samo nije jasno sta je on radio dok si mu ti razbijao stakla i izivljavao se na autu ? Sedeo i sve to mirno gledao ? Da nesto je mlatarao rukama i vikao ali ga stvarno nisam cuo Iskreno scena je podsecala na film Men of Mystery Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Maj 6, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan odseces mu noge...a posle i ruke...da ne cese ranu sve je to super...al ne slazem se sa onim "izvini nisam te vid'o" u fazonu,zamalo da me pokosi da ne budem u gipsu 6 meseci,i onda mi mahne kao:"jbg,izvini!" ja vozim kola ko p...ne zato da ne bih pokosio nekog...nego zato sto mi nista ne znaci 2 minuta sto cu stici ranije...samo cu se nervirati bzvz!pustis muziku,zapalis cigaru i polako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...