zverinjak 403 Napisano Maj 16, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan RAZZOR, Vlajko@ Ja sam to vise trazio da se navede zbog ljudi koji nikada nisu prosli tim krajem. Ja sam bivsi taksista i covek od volana ili ti bolje, covek kome je muka od volana. Bez obzira na to, svaka ograginazija okupljanja trebala bi da ima iscrpno objasnjenje kako se dolazi, detalje oko mesta i naravno, svako neka prepise brojeve telefona clanova foruma , zlu ne trebalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 16, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da se vidi na ovoj mapi kuda treba,i da sam dovoljno dobro objasnio,ne ide mi to bas... Napravicu putokaze od te raskrsnice posle Rumenke... Evo jos jedna mapa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Maj 17, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan sam se bojim da nas vrime ne zajebe ufff Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Maj 17, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan ajde da i ja malo pomognem kada budete u novom sadu samo pratite putokaz Rumenka.ili vrbas ako dolazite auto putem iz bg morate se iskljuciti sa njega kod kacke petlje onda se ne zaustavlate mislim ima dosta stoperki... pa predjete ben.pu mpe most pa ste na partizanskoj ul idete skroz do kraja prolazite 4 semafora pa ispod podvoznjaka pa na semaforu desno to je rumenacka ulica i onda samo pravo .i to je to izlazite iz ns 5km je rumenka a jedno 5km jenasa lokacija ako sam nesto pogresio neka me isprave na izlazu iz Rumenke imacete vec putokaze koje cemo ja floid i lale postaviti a neko ce vas vec sacekati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 17, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan e da se javim ja ... mozda tj. 80% dolazim samo ako vreme ne zezne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja u subotu radim do 13h. Posle tog vremena bih trebao krenuti (ako sve bude OK).Tako da sam do 15h tamo, daj Boze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Maj 17, 2010 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan samo polako i sticicete nigde ne zurimo imamo celo poslepodne,celu noc i pola dana na raspolaganju samo vi polako dodjite pamet uglavu pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 17, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, mzjasi, gde nam je Turbo Prdja? Pratili on dogovore? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 17, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj Pedju da mi diras ;D Bolje dodji sutra na kotlic, pa mu sam objasni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 18, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan e da se javim ja ... mozda tj. 80% dolazim samo ako vreme ne zezne... Resi na vreme pa bi mogli i zajedno mozda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 18, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan e da se javim ja ... mozda tj. 80% dolazim samo ako vreme ne zezne... Resi na vreme pa bi mogli i zajedno mozda resio dolazim.. ;D ;D samo koliko sam video na vestima javili kisu... :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 18, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jebes kisu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 18, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan :-[ http://vreme.yubc.net/prognoza3dana.php?kv=61881&idg=567&idz=1&idf=9924 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Maj 18, 2010 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da bih svakako mogao , a koiko bih zeleo to je nemerljivo... al 250 km u jednom smeru... Ljudi , dacu sve od sebe... ako ne uspem, izvinite al u spisak ne mogu jos uvek... nadam se da cu uskoro biti siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Maj 18, 2010 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jebes kisu ;D auuu... meni inace mz po kisi ne koci ali uopste ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Maj 18, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ajde,ne kukaj tu,kad sam ja mogao apenom sa dvojicom do Cacka,tebi ja ovo nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano Maj 18, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Narode je l`neko prati prognozu? Da ne dolazimo u Kisac camcima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Maj 18, 2010 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da nece padati kisa i da ce vreme biti koliko toliko lepo za voznju, posto nemam bas nikakvu opremu... necu jos da se upisujem na spisak, ali za sada 70% dolazim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 18, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Jebes kisu ;D auuu... meni inace mz po kisi ne koci ali uopste ... Necemo ni da kocimo.KAKO NE KOCI??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 18, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan :-[ http://vreme.yubc.net/prognoza3dana.php?kv=61881&idg=567&idz=1&idf=9924 ovde vam je prognoza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 18, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da bih svakako mogao , a koiko bih zeleo to je nemerljivo... al 250 km u jednom smeru... Ljudi , dacu sve od sebe... ako ne uspem, izvinite al u spisak ne mogu jos uvek... nadam se da cu uskoro biti siguran sta se zalis i ja imam toliko.... samo ako ne bude padala dolazim 100% . Mozemo zajeno ja uvek nosim alat a i znam skoro sve da popravim na emzi... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 18, 2010 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da bih svakako mogao , a koiko bih zeleo to je nemerljivo... al 250 km u jednom smeru... Ljudi , dacu sve od sebe... ako ne uspem, izvinite al u spisak ne mogu jos uvek... nadam se da cu uskoro biti siguran sta se zalis i ja imam toliko.... samo ako ne bude padala dolazim 100% . Mozemo zajeno ja uvek nosim alat a i znam skoro sve da popravim na emzi... ;D ;D Pa kisa moze da pada u Arilju a kod mene kad podjem greje sunce.Dok dodjem do pozee ona ispadala pa opet greje sunce.Ne mozes da planiras put na osnovu toga da li trenutno pada kisa kad pogledas kroz prozor posle ustajanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GMH 3 Napisano Maj 18, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: AJDOVŠČINA SLO Prijavi odgovor kao problematičan Posle kiše uvijek je sunce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Maj 18, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Posle kiše uvijek je sunce bas tako.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Maj 18, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan ja i mali miha nekako si sad razmisljamo i zakljucili smo da cemo vjerojatno doc i ako bude padala kisa. malo testirat emze kako po kisi idu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...