Funduk 29 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Evo posle skoro 2 meseca cekanja sam skupio pare i kupio Canon 550D !!! Uzet je u kitu na popustu u BM fotou za 850 eura sa 18-55mm i dodatnom baterijom plus sam kupio 16gb memoriju (da se nadje )! Fotke krecu uskoro ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 5, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam,da se slatko naskljocas sa aparaticem.. Slike,naravno..makar i probne.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna probna od danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju da te sluzi...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Maj 5, 2010 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan svidja m ise probna daj nesto zivlje kao na avataru (tvom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo posle skoro 2 meseca cekanja sam skupio pare i kupio Canon 550D !!! Uzet je u kitu na popustu u BM fotou za 850 eura sa 18-55mm i dodatnom baterijom plus sam kupio 16gb memoriju (da se nadje )! Fotke krecu uskoro ;D najbolji izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima ! Od sutra krecem u akciju tako da ih ocekujte uskoro ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spel 72 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: Šabac Motocikl: bez motora od 1.10.2008 zbog udesa Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobar izbor, cestitam, jedina zamerka je ergonomija, ali sem toga je odlicna masina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan HHHH... Ovako izgleda moj poklopac za objektiv od kad ga je Splash (moj pas) dohvatio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan HHHH... Ovako izgleda moj poklopac za objektiv od kad ga je Splash (moj pas) dohvatio! zato vise nemam dlakave stvorove u kuci ;D ;D ;D ; u vreme dok sam ih imao (komada x2) svakih 7 dana sam kupovao papuce (valjda imaju neki fetish prema njima ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zivuljke idu na jake mirise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 6, 2010 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom Kenondzija. Da se dobro druzite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Maj 6, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Zivuljke idu na jake mirise hahahah sto jes jes ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Maj 6, 2010 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan E sa srecom. P.S. Nikad ne spavaj u vozu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 6, 2010 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Provjereno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Maj 6, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna takodje probna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Maj 7, 2010 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan jos probnih jos probnih ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Maj 7, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us uz malu pomoc Lightrooma ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Maj 7, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan odlican aparat......koristi video, prilicno je kvalitetan, za voznje motora i guzica u svakom slucaju i vise nego dovoljno ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 8, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Man' se LR-a daj izvorne slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Maj 8, 2010 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma slabi su Canoni sa bojama i dinamikom, zato im i treba LR. Nego vidi nekako da uzmem instalaciju za taj LR. Imao sam jednom davno, ali radila gumica. Slabo stojim sa torentima Adobe proizvoda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Maj 8, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Ma slabi su Canoni sa bojama i dinamikom, zato im i treba LR. Nego vidi nekako da uzmem instalaciju za taj LR. Imao sam jednom davno, ali radila gumica. Slabo stojim sa torentima Adobe proizvoda nikav problem ,pisi na pm pa cemo da se dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Maj 8, 2010 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Joshh ftoki daj!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Maj 8, 2010 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan jedna pesma jedna zelja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...