oldtajmer 78 Napisano Maj 6, 2010 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Devojcica je zadobila visestruki prelom noge i jaci potres mozga.Kazu da joj je stanje stabilno.Vozac motora je zestoko ugruvan ali nije nista polomio i bice dobro.Kaciga ga je spasla.Sva je se raspala od udarca o asvalt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Maj 6, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, svi zivi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 11, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan pa jel tebi stvarno treba "kurs" da bi naucio da kocis?? Ne treba ti kurs ali ti treba ispravna metodologija i tehnike koje ces koristiti za vjezbanje. Pablo ne ja se nisam se naucen rodio ali sam sam naucio kao i 95% bajkera u srbiji To pokusavamo da ispravimo. Zato sto kod nas ne postoji neka ozbiljna napredna skola voznje Nesto slicno postoji i to u blizini i to besplatno. E sad kad vec iznosimo misljenja i ti mislis da je moje pitanje krajnje glupo ja mislim da je taj vas kurs za kocenje krajnje glup bez uvrede bilo kome ali koliki retard treba da budes da ne umes da kocis?? Zasto nisi dosao da provjeris? Otkud znas da je glupo kada nisi bio. Vjeruj mi da je kocenje toliko kompleksna stvar da je jednostavno ne mozes sam otkriti sve tehnike i metode. isto sam tako razmisljao kada sam bio klinac i kada sam upisao fax, ja sve znam, ja sam sve to sam prosao, bla bla bla... E onda sam na faxu imao cijeli jedan semestar samo o kocenju motornih vozila i ne mogu da ti objasnim koliko covjek otkrije da je supalj. Pazi, to je samo za kocenje, a tek ostale stvari... Sta moze specijalno da te neko nauci? (moze mozda da ubrza proces ucenja i da ti skrene paznju na najcesce greske ako pre toga nikad nista nisi vozio a ako jesi to sam vec znas jer si ili naucio ili napravio gresku, pao pa sad znas ) Nije to ulazak u ostru krivinu pri 150km/h ili slide pa da ti trebaju neki strucni saveti a ako se plasis da ne padnes pre nego sto nesto pokusas procitaj savete na nekom od foruma i eto ne treba ti nikakv kurs za pacijente Uh uh uh, procitaj moju prethodnu recenicu. Pazi, ako se nesto zove kurs bezbjedne ili defanzivne voznje, to ne znaci da je cijeli kurs namjenjen samo za gejeve i retarde, ja stalno napominjem da je to bez obzira na ime namijenjeno i naprednim vozacima i onima koji imaju sportske ambicije. Potrudio sam se kao sto si me zamolio da napisem nesto sto nije kranje glupo a sad ja tebe da zamolim da se ti potrudis da posaljes nekog od tvojih instruktora (ne omalovazavam ih niti kazem da ne umeju da voze ali je jedno umeti a drugo uciti) na neki ozbiljni kurs da dobije sertifikat (ne da ga je zavrsio vec da moze da druge obucava) pa onda osnivaj skolu ovakve ili onakve voznje i ja cu da vam budem prvi polaznik na tom kursu Stari, ja i ti se poznajemo i mislio sam da smo drugari, ali ovo meni izgleda kao uvreda. Ja cu za koji dan biti Magistar masinstva motornih vozila, to jedini papir koji od mene mozes dobiti, pored trkacke licence i recenzija mojih profesora na ovaj projekat. Izgleda da si jako neobavjesten u vezi nasih druzenja i ona su namijenjena upravo za takvu grupu ljudi koji misle da sve znaju, jedini problem je tu sto takvi ne dolaze... jel se uci ovakvo kocenje, ja bih dosao onda da probam posto mi nesto slabo ide za sada: Naravno. A jel taj instruktor supermen ili neki nadcovek pa zna nesto sto i mi obicni smrtnici ne znamo . Covjek je samo ludi naucnik, vjeruj mi, znam covjeka kad srbinu kazes "ne znas bilo bi dobro da to naucis-usavrsis" desi se da tema ode u kontra smeru... ;D Upravo to je najveci problem kod nasih ljudi, sujeta. ja sam vala za 15 godina treninga svih mogucih sportova jedno bar naucio - znao neznao, kad nesto ponovis 1000 puta, telo samo nadje najbolji i najefikasniji pokret tako da, ok je cuti osnove i teoriju , ali u ovom slucaju, dok ti ne izvozas par (desetina) hiljada km, nista od toga... i sad da se pravim ucen: repetitio est mater studiorum Recimo da je sve ovo sto rece tacno, ali prije svog tog ponavljanja treba znati STA treba ponavljati. Moras prvo vidjeti i probati pravilno nesto da izvedes i onda to ponavljati do besvjesti, ali niko se naucen nije rodio pa ne moze sam znati sta i kako dok negdje ne "pokupi mote". Nemojte taj poziv shvatati kao nikakav "kurs" vec prije svega kao druzenje. Tu ce se razmijeniti iskustva i odgovoriti na sva moguca pitanja i nejasnoce. Bilo da je u pitanju sigurnost na cesti ili sekunde na stazi. Dakle, u pitanju je samo druzenje uz prijateljsku atmosferu i razgovor o stvarima koje svi ovdje volimo uz sticanje novih vaznih znanja. Sve je besplatno, nije u pitanju nikakva otimacina i teorija zavjere, nista nije tako strogu, ijaoj "kurs" idt. Samo opusteno, bez bilo kakvih tenzija, niko vas nista ne cera i ne maltretira. Proveo sam sest punih godina razvijajuci ovo i izucavajuci tehnike upravljanja motorciklom (izmedju ostalog) i zelim da to podijelim sa ljudima koji dijele ove strasti a nisu u mogucnosti da dodju do toga kod nas (kao sto ni ja nisam bio kada sam pocinjao da vozim dva tocka). Sve sam sveo na "smrtnicki" jezik da ne bih davio sa strucnim i fizickim detaljima, dakle sve je vec sazvakano i za pravnike i za masince i za sve ostale. Pablo i AMS su obezbjedili salu, poligon za rad, zasto ne iskoristiti to za kvalitetno druzenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Maj 11, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se uključio u temu. Jedan sam od "pacijenata" ,kako uff reče, koga je Laza učio da koči prošle godine. I kao kurs, i kao druženje, bilo je fenomenalno korisno, zabavno. Ko je pitao za stoppie, i to je moglo da se vidi. Još jednom se ovde zahvaljujem Zou i ekipi! A siguran sam i svaki, ali svaki forumaš koji je toga dana imao sreću da bude u Lazinom društvu, a nije pročitao ovu temu i oglasio se. Na kočenju sam padao, krvario, krpio se. Nisam morao, ali tada mi znanje nije kipilo iz dupeta iako sam do tada 1000 puta pritisnuo kočnicu. Ako 1000 puta pokret ponoviš pogrešno, naučiš ga pogrešno, i telo ti samo ne kaže da si ga naučio pogrešno. Koliko povreda u teretani treba da prođe da bi se pravilo naučilo mrtvo? Vučeš i kad dovoljno ojačaš na poklon dobiješ diskus herniju jer se kriviš ko banana. Naravno, i sve vreme si vukao, šta tu ima sad da se filozofira kad imaš šipki i imaš ruke. A možeš i da naučiš kako se diže... Koliko li sredovečnih vozača znam koji i u automobilu, i dalje gaze kočnicu a ne pritiskaju je... Da li je adekvatan opis procesa kočenja- "prstima privučeš desnu metalnu polugicu ka ručici gasa, i motor se zaustavi", i da tu nema više šta da se kaže? Ma daj... Čoveče, ma daj... Da su ljudi svesni koliko nisu u stanju da zakoče manje bi se ginulo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lazo nisam imao nameru da te uvredim pa se izvinjavam ako je to tako ispalo Ja sam npr zavrsio masinstvo i to me ne cini strucnjakom pa ne drzim predavanja o obradi metala ili slicno imam i preko 20 polozenih microsoft sertifikata pa opet mislim da ne bi mogao nekog da obucavam jer od mene ima mnogo strucnijih (sertifikovani za instruktora) i jedno je znati raditi a drugo je umeti to preneti Hteo sam da kazem da ako vec ides na neku obuku onda da bude nesto kao twist of the wrist: staza,motor (trenazni ne tvoj),instruktor,profi vozac.. (smizla mozda moze da nam napise nesto detaljnije o tome) Bilo koja obuka je bolja nego nikakva i cak i da nista ne naucis trening sam po sebi je dobar Ne mislim da sve znam niti sam to ikad tvrdio i to sto radite je ok i za pohvalu ali nisam dosao jer ne verujem da mogu nesto mnogo da naucim i mislim da bi se smorio gledajuci i slusajuci o tome kako ne smes naglo da kocis na klizavom mokrom,rizli u krivini... jer bi u sebi mislio "ne seri, stvarno" ?? Da ste to organizovali u vreme kad sam kupio svoj prvi motor sigurno bi bio medju prvima Eto mozda i dodjem sledeci put ako ti mislis da gresim pa da se i sam uverim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 11, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Eto mozda i dodjem sledeci put ako ti mislis da gresim pa da se i sam uverim Iskreno mislim da si pogrijesio. Niko ti nece reci da ne kocis na podlozi sa smanjenim prijanjanjem vec npr. bas kako i na koji nacin da kocis sto efektivnije, a koliko ces od toga iskoristiti je na tebi. Sledeci put ces doci, popicemo po pice, proci ovu pricu, onda cemo se testirati na poligonu, obecavam da ce biti zabavno Radim na tome da ovo razvijem do kraja, imam sve sto treba, jedino sto nemam su sredstva za stvari koje pominjes. Nemam da dam motore da ljudi voze, nemam stazu za toliki broj ljudi. Sve ove godine istrazivanja i rada cu nadam se u saradnji sa AMS-om pretociti u udzbenik. Nista sto kazem nije izmisljeno vec potkovano strucnom literaturom i istrazivanjima sa autorima iz tih oblasti, dakle sve sto kazem ima debelu pozadinu, cisto da se neko ne bi priupitao odkud ja to znam itd. Dakle, moja je dobra volja sto zelim ovo da podijelim sa ljudima, zelim to. Sto se tice masinstva, ako imas ambicije i vrijeme za istrazivanje i bavljenje bilo kojom oblasti, apsolutno imas pravo i potpuni kredibilitet da bilo koga poducavas osnovama iz iste oblasti. Cekaj, hoces da kazes da ako nisam profesor matematike nisam sposoban da bilo kome objasnjavam kako da rijesi prosti integral? Cekaj kolega, pa prosao si tu matematiku i znas koliko se i kakvih integrala tu uradilo. Ja sam od 2004. godine poceo sa istrazivanjima u saradnji sa mojom katedrom na ovu temu, zatim sa ispitivanjima u prvenstvu Srbije u sezoni 2007. i kasnije. U jednom trenutku sam udario u zid i pomislio, pa sta sad sa svim ovim podacima, sta sa svim ovim ulozenim radom i trudom i ispitivanjima? Tada sam pomislio da bi bilo dobro da pomognem ljudima koji zele, a ne mogu da dodju do adekvatne obuke za upravljanje masinerijom na dva tocka. Naravno, ja sam se bavio stazom i granicnim performansama vozila, sve je to previse za nekoga ko nece da se bavi inzenjerstvom i konstruktovanjem iz te oblasti, u najmanju ruku bar treba da ima sportske ambicije. Medjutim, ulozio sam vrijeme i napravio jednu cjelinu koja nece sadrzati prekomplikovane fizicke probleme i dubinu materije vec ce obicnom covjeku na najjednostavniji nacin objasniti sta tacno treba da radi na svom motorciklu i koliko njegov motorcikl moze da to prati, s druge strane, jednom trkacu mogu pomoci da poboljsa svoja vremena i napravi pomak na stazi. U planu mi je i takva vrsta "kusrsa" (mrzim ovu rijec) koji bi bio potpuno napredan (prije toga bi se morao proci ovaj) u smislu zainteresovanih strogo za sport i granicne performanse, ali opet se javljaju oni uslovi kojih kod nas ipak nema Individualno i nekako, ali grupno zaista nema uslova za rad... Mislim da je u voj prici najgora stvar naziv: "Kurs sigurne voznje". To automatski odbija ljude koji su zeljni brzine, ali sigurnost je samo dio ove price, apsolutna vecina vremena je prica na relaciji motorcikl-vozac, preostali dio je bezbjednost u saobracaju, statistike i prva pomoc, to moramo ispricati zbog ljudi koji pocinju i koje to interesuje. Ko misli da mu to ne treba, u redu, ali sam siguran da imam za svakoga gomilu novih stvari na onoj relaciji motorcikl-vozac-podloga i jako mi je zao sto slabo dolaze ljudi sa sportskim ambicijama, a bas za njih imam najvise materije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Maj 11, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Imam blag osećaj da se na zadnje dve strane zaboravilo na povređenu devojčicu i činjenicu da je na tom mestu puna linija, te je obilaženje i zaustavljenog autobusa zabranjeno, a to nema nikakve veze sa tehnikom vožnje. Pre je pitanje poštovanja ili nepoštovanja pravila. Uobičajno kad neko napravi sranje prema bajkeru sledi bar dve strane navijačkog nadglasavanja šta bi mu ko od vas radio. Šta bi ste vi dosudili ovom kolegi da ste u neprijatnoj situaciji da određujete kaznu (zbog pune linije krivicu ni ne treba dokazivati). Samo nemojte da kažete da bi ste ga osudili na BJB kurs vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Maj 11, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da, mnogo je korisnije za društvo u celini pozivati na linč i smišljati sadističke načine da se vozač koji je preticao preko pune kazni što je udario pešaka koji je prelazio na nedozvoljenom mestu ulicu. Paa, ne bih bio toliko strog da ga osudim na kurs, to ipak previše boli.Dečko bi mogao nešto novo i da nauči, ne daj bože i primeni kad mu neko izleti pred točkove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan gde mozemo da dodjemo da vezbamo stoppie? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...