Jump to content

Moto Zajednica

veceras na karaburmi oko 20 h (4. Maj 2010)

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 370 postova
  • Motocikl: Honda cbr 600 f2

sad mi drugarica kaze na karaburmi veceras oko 20h motociklicta udario devojku koja je valjda izletela iza autobusa ona je odletela par metara a nas kolega udario u auto...........zna li neko nesto vise??   

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 25 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom DL 650

VestiHronika...Motociklista udario devojčicu

Beta | 04. 05. 2010. - 22:05h | Komentara: 0

Jedna četrnaestogodišnja devojčica teško je povređena večeras kada je u ulici Marijane Gregoran u beogradskom naselju Karaburma udario motociklista, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoci.

J.N (14) je sa teškim povredama glave, nakon reanimacije, prevezena u Urgentni centar, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

• Drug član, 1392 postova

jbg ja se uvek plasim da mi se to ne desi pa oko busa polako i sviram svaki put

cesto vozac busa vidi u retrovizoru sta se sprema pa svira i onom ko ga obilazi a i onom kome je palo na pamet tako da istrcava

• Drug član, 1137 postova

taj bus na slici je u ulici gde se ne pretrcava, tzv magistralni put 3 trake u svakom smeru

99% je devojka pretrcala neku zavucenu ulicu koja ima jednu traku

ovo se meni inace jako cesto desava u guzvama po gradu, da retardi iskacu iza i ispred autobusa

naravno uvek ima i vozaca koji daju pun gas u tim situacijama (i kola i motori), i evo sta se tada desi

• Architect, 341 postova
  • Motocikl: Tracer 7GT

Roleri su zakon!  ;D

Ja sam tu lekciju oko busa dobro naucio iz licnog iskustva. Bio sam u kolima doduse ali svejedno.

Nisu mi jasni ljudi koji istrcavaju iza autobusa a da ne pogledaju.

• Drug član, 1392 postova

Nisu mi jasni ljudi koji istrcavaju iza autobusa a da ne pogledaju.

pa pogledala je ona

u smer iz kojeg u toj traci dolaze vozila i nije bilo nikog

nije ocekivala da ce neko da obilazi autobus u stanici

a on nije ocekivao da ce ona da prelazi gde ne treba

jbg za sranje je uglavnom potrebno dvoje (ne citaj - kao i za sex)

• Ne silazi, 7493 postova
  • Motocikl: TDM 900

Joj ozbiljne teme ali me nasmeja ova fotka......znaci sszgo zadnjak ( skoro pa Fila papuce ) frajer na eRu cure gledaju a bogami i momci...heheheh koja fotka nemam reci.....

Jbg. mali nije kriv, ta klinka mu se bacila pod tockove.........ali i sto kaze sszgo mali je neiskusan znas da oko busa iskacu ko pilici, nekad prodju a nekada i NE.....JBG. nadam se da ce se oporaviti sto pre...

Kada cete da shvatite da se motor vozi 50 - 60 po centru...

• Svrati ponekad, 297 postova
  • Motocikl: Vfr 750

Zaustavljanje pri 50km/h je 7.5 m ....kad se dobro uvezba, a pojedincima bih savetovao da je bolje vezbati kocenje nego voznju na zadnjem.

evo  slike sa kursa bezbedne voznje gde se vezbalo i kocenje  ;)

post-3416-12879073901901_thumb.jpg

Guest Stevan Husqvarna

Zna se da nema brzog obilazenja busa u stanici. Ali ni ljudi ne gledaju. Poludim kad vidim one babe koje prelaze ulicu kao da su je osvojile. Dignu nos i molim lepo, samo cepaju pravo. I onda tako da nosim neku budalu na dusi ceo zivot.  :-\

• Vlasnik sajta, 5375 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

evo  slike sa kursa bezbedne voznje gde se vezbalo i kocenje  ;)

pa jel tebi stvarno treba "kurs" da bi naucio da kocis??

Kakvo je to pitanje? Znam, nemoj da mi kazes - krajnje glupo. A da pitam ja tebe - jesi li se ti naucen rodio? Ako nemas ili neces vec nesto pametno da kazes, daj molim te prekini sa takvim izjavama...

• Zainteresovan, 713 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS LC ADV

neko ko je dugo vozio bicikl po svakojakim terenima definitivno zna tehniku kocenja dvotockasa ma kakvog,kad sedne na motor mora samo proci malo vremena da mu motor jednostavno "legne" i to je to.Ali ako tata sinu kupi zver na dva tocka od 100 i vise konja a dete nije nikad samo ni lanac na biciklu namestalo a kamoli otislo na put sa istim od recimo 100-200km ...e tu je problem ! Kupio tata sinu mrtvacki sanduk ! E tata da je pametan platio bi tom detetu kurs bezbedne voznje,kupio mu kvalitetnu kacigu i objasnio mu njenu svrhu pa onda ajmo polako u svet motociklizma ! Rutinu ce dobiti vremenom,naucice i u krivinu da udje i da izadje i sve ostalo.I dokle god u glavi bude imao respekta prema onim konjicima ispod guzice i dokle god u njemu bude straha od iste masine-vozice se bezbedno i postovati i druge ucesnike u saobracaju...A ako situacija predje u *ur*enje eto jos jednoga koji je nastradao ! Pa zasto dosta "bajkera" ne nosi kacigu ?! Njihov odgovor je "pa ko ce onda znati da ja vozim GSXR-a ili R1 ili nesto drugo " !

Vise ja volim da upiru prstom u mene i da kazu "vidi onu budalu ide u punoj opremi kroz grad" nego da ja dodjem u situaciju da kazem sebi " a da sam imao opremu na sebi..."

Ovakve teme me opasno iznerviraju...da je momak sa pocetka price isao 30na sat kraj autobusa ne bi bilo ove teme,da je imao full opremu verovatno ne bi toliko stradao...ali sta bi bilo kad bi bilo - za tu pricu sada je kasno ! :-[

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja