vladacbrpc25 162 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan sad mi drugarica kaze na karaburmi veceras oko 20h motociklicta udario devojku koja je valjda izletela iza autobusa ona je odletela par metara a nas kolega udario u auto...........zna li neko nesto vise?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Agressor 0 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Decko 91 godiste vozio motor od 600.Koliko sam cuo poceo je da pretice autobus i devojka izletela i on pravo na nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan klasicna greska, glupaca i neiskusan vozac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan on 19 godina povreda kicme,a devojcica 14 godina tesko povredjena,kolega izgleda nije nosio kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to bre 2 grama mozga nema pa prvo sto te uce valjda je da usporis oko autobusa i da ne pretrcavas kad ne vidis ulicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan klasicna greska, glupaca i neiskusan vozac... Ljubi ga majka, genijalac mamin! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan on 19 godina povreda kicme,a devojcica 14 godina tesko povredjena,kolega izgleda nije nosio kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanmc2 4 Napisano Maj 4, 2010 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan VestiHronika...Motociklista udario devojčicu Beta | 04. 05. 2010. - 22:05h | Komentara: 0 Jedna četrnaestogodišnja devojčica teško je povređena večeras kada je u ulici Marijane Gregoran u beogradskom naselju Karaburma udario motociklista, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoci. J.N (14) je sa teškim povredama glave, nakon reanimacije, prevezena u Urgentni centar, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan inicijali motoriste D.C Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Strasno sta se desava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jbg ja se uvek plasim da mi se to ne desi pa oko busa polako i sviram svaki put cesto vozac busa vidi u retrovizoru sta se sprema pa svira i onom ko ga obilazi a i onom kome je palo na pamet tako da istrcava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan taj bus na slici je u ulici gde se ne pretrcava, tzv magistralni put 3 trake u svakom smeru 99% je devojka pretrcala neku zavucenu ulicu koja ima jednu traku ovo se meni inace jako cesto desava u guzvama po gradu, da retardi iskacu iza i ispred autobusa naravno uvek ima i vozaca koji daju pun gas u tim situacijama (i kola i motori), i evo sta se tada desi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se zna koji je motor u pitanju? @sszgo I to sve sa rolerima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Maj 4, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Roleri su zakon! ;D Ja sam tu lekciju oko busa dobro naucio iz licnog iskustva. Bio sam u kolima doduse ali svejedno. Nisu mi jasni ljudi koji istrcavaju iza autobusa a da ne pogledaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nisu mi jasni ljudi koji istrcavaju iza autobusa a da ne pogledaju. pa pogledala je ona u smer iz kojeg u toj traci dolaze vozila i nije bilo nikog nije ocekivala da ce neko da obilazi autobus u stanici a on nije ocekivao da ce ona da prelazi gde ne treba jbg za sranje je uglavnom potrebno dvoje (ne citaj - kao i za sex) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13241 Napisano Maj 4, 2010 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Joj ozbiljne teme ali me nasmeja ova fotka......znaci sszgo zadnjak ( skoro pa Fila papuce ) frajer na eRu cure gledaju a bogami i momci...heheheh koja fotka nemam reci..... Jbg. mali nije kriv, ta klinka mu se bacila pod tockove.........ali i sto kaze sszgo mali je neiskusan znas da oko busa iskacu ko pilici, nekad prodju a nekada i NE.....JBG. nadam se da ce se oporaviti sto pre... Kada cete da shvatite da se motor vozi 50 - 60 po centru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan verovatno je toliko i vozio... al kad ti neko iskoci iza coska tu nema kocenja ako ides preko 20... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markes 3 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jbg. mali nije kriv, ta klinka mu se bacila pod tockove......... ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mojsa 226 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: bgd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zaustavljanje pri 50km/h je 7.5 m ....kad se dobro uvezba, a pojedincima bih savetovao da je bolje vezbati kocenje nego voznju na zadnjem. evo slike sa kursa bezbedne voznje gde se vezbalo i kocenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Maj 5, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Zna se da nema brzog obilazenja busa u stanici. Ali ni ljudi ne gledaju. Poludim kad vidim one babe koje prelaze ulicu kao da su je osvojile. Dignu nos i molim lepo, samo cepaju pravo. I onda tako da nosim neku budalu na dusi ceo zivot. :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan slazem se sa kolegom sszgo kao i naravno sa ostalima.kad obilazim bus ,obavezno je to bez gasa i dva prsta na kocaljki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan meni su i na autoputu dva prsta na kocnici, u gradu, obrnuto, prsti na kocnici a gas dajem palcem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 5, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo slike sa kursa bezbedne voznje gde se vezbalo i kocenje pa jel tebi stvarno treba "kurs" da bi naucio da kocis?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Maj 5, 2010 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan evo slike sa kursa bezbedne voznje gde se vezbalo i kocenje pa jel tebi stvarno treba "kurs" da bi naucio da kocis?? Kakvo je to pitanje? Znam, nemoj da mi kazes - krajnje glupo. A da pitam ja tebe - jesi li se ti naucen rodio? Ako nemas ili neces vec nesto pametno da kazes, daj molim te prekini sa takvim izjavama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Maj 5, 2010 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan neko ko je dugo vozio bicikl po svakojakim terenima definitivno zna tehniku kocenja dvotockasa ma kakvog,kad sedne na motor mora samo proci malo vremena da mu motor jednostavno "legne" i to je to.Ali ako tata sinu kupi zver na dva tocka od 100 i vise konja a dete nije nikad samo ni lanac na biciklu namestalo a kamoli otislo na put sa istim od recimo 100-200km ...e tu je problem ! Kupio tata sinu mrtvacki sanduk ! E tata da je pametan platio bi tom detetu kurs bezbedne voznje,kupio mu kvalitetnu kacigu i objasnio mu njenu svrhu pa onda ajmo polako u svet motociklizma ! Rutinu ce dobiti vremenom,naucice i u krivinu da udje i da izadje i sve ostalo.I dokle god u glavi bude imao respekta prema onim konjicima ispod guzice i dokle god u njemu bude straha od iste masine-vozice se bezbedno i postovati i druge ucesnike u saobracaju...A ako situacija predje u *ur*enje eto jos jednoga koji je nastradao ! Pa zasto dosta "bajkera" ne nosi kacigu ?! Njihov odgovor je "pa ko ce onda znati da ja vozim GSXR-a ili R1 ili nesto drugo " ! Vise ja volim da upiru prstom u mene i da kazu "vidi onu budalu ide u punoj opremi kroz grad" nego da ja dodjem u situaciju da kazem sebi " a da sam imao opremu na sebi..." Ovakve teme me opasno iznerviraju...da je momak sa pocetka price isao 30na sat kraj autobusa ne bi bilo ove teme,da je imao full opremu verovatno ne bi toliko stradao...ali sta bi bilo kad bi bilo - za tu pricu sada je kasno ! :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...