Jump to content

Moto Zajednica

Gde naci gumice za kocioni cilinadar?

Recommended Posts

• Enduro maniac, 1754 postova
  • Motocikl: Yamaha XT660R

U ptanju je suzuki ts 125 r, prednja kocnica marke nissin, lose gumice, ne baca ulje uopste. Gde naci te gumice, treba mi sto hitnije ocu da se vozim, al ne mogu da stanem  ;D :D Precnik cilindra je 12, 5 mm, a 6 mm je precnik klipa gde staju gumice. Ima ih dve, na jednoj pise sledece: 1/2 seiken 698 ako to sta znaci, a drugu nisam skidao izgleda dobra, ali bih najradije kupio obe. Ako zna neko gde ih naci, nek odgovori ovde ili posalje pp. Unapred hvala  ;) ps. slikacu sve ovo ako treba...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• hoochie coochie man, 1239 postova
  • Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81

Samo da se prijavim i ja :)

Uskoro cu da repariram kociona klesta na prednjim diskovima pa me zanima 'de mogu da nadjem gumice... :)

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

toshin bunar , onaj zanatski centar gde su delovi za kamione i buseve , adam servis itd , e pa tu al u desnom coshku zaboravio sam kako se zove firma sve gumice uvek kupujem kod njih , bili nekad u pazovi mala privreda a  sad su fabrika u J.Africhkoj republici i odatle dolaze gumice , a lik je proshirio proizvodnju na cilindre i idu u prvu ugradnju u WV tako da kvaliteta ne manjka ... a tuga shto mu nashi vadili mas na slamku za dozvole pa se chovek pokupio i otishao tamo gde se pare cene ... 

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

"sigurnost" u Zrenjaninu, bave se izradom i veoma su dobri, ali se ne snadjete vicite me na PM!  ;)

• Enduro maniac, 1754 postova
  • Motocikl: Yamaha XT660R

Da li bi bilo pametno da kupim ovaj cilindar od kineskih skutera http://shop.motobike.rs/index.php?_a=viewProd&productId=1364

i da stavim umesto originalnog,m ako ne uspem da ga repariram? Da li bi bio dovoljno jak? Na izgled je takoreci isti kao moj...

• Svrati ponekad, 114 postova
  • Motocikl: Варадеро

Imam dva kontakta:

MF SEALS Leštani 0118035231

BG HIDROMATIK  0112288479

Mene snabdevaju sa nekim zaptivačima i gumicama i imaju veliki izbor a nešto može da se napravi.

Pozdrav

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja