NEBOJSAA3 1 Napisano Maj 7, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: sirig Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je problem sta kod nas moto i auto trke uopste nisu mediski zastupljene u batajnici i vrscu je bas bilo dosta i takmicarai publike,od 10 dnevnih listova jedan ili dva su u dve recenice samo spomenuli trke ostali nista.neki mnogo manji sportski dogadjaji budu na naslovnim stranama.kao da u srbiji nepostoji auto moto sport Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 7, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je problem sta kod nas moto i auto trke uopste nisu mediski zastupljene u batajnici i vrscu je bas bilo dosta i takmicarai publike,od 10 dnevnih listova jedan ili dva su u dve recenice samo spomenuli trke ostali nista.neki mnogo manji sportski dogadjaji budu na naslovnim stranama.kao da u srbiji nepostoji auto moto sport Jbg. Takav nam je horoskop izgleda. Kad je sve ovde poremeceno. Sto bi stavili na naslovnu stranu neku sliku sa trka , kad im vise odgovara slika neke pevaljke u minicu uz komentar da je doticna pevala " tu i tu, tad i tad " i da nije nosila gacice. Takodje je i mnogo interesantnije ko je kome u skupstini opsovo majku i ko je koga optuzio za kradju i povezanost sa mafijom. Da remiziramo : Pevaljke ne nose gace, politicari se tuku i psuju, huligani idu na utakmice da bi se tukli a ne radi navijanja - i sve je to interesantnije medijima od moto trka ( bar ovde kod nas ) . Pre tridesetak godina su u Nisu organizovane trke za sampionat grada Nisa. Trke su vozene otprilike svake dve nedelje tokom celog leta. Poseta tim trkama je bila toliko masovna da su predstavnici fudbalskog kluba " Radnicki " iz Nisa dolazili u Auto Moto drustvo u Nisu da bi uskladili trke i utakmice, jer kad god bi se trke poklopile sa utakmicama - stadion u Cairu je zvrjao prazan ! Gde ide ovaj svet ? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Maj 7, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo šta sam mislio. Full-Gas i ovako i onako organizuje moto dane na Hung. Organizuju sponzore i prodaju karata. U okviru dana imaju stazu na raspolaganju od 8 do 18 s pauzom za ručak od 1 sat. Ponekad dele troškove sa drugim organizatorima i na drugim stazama. Ako se sa njima dogovori termin u napred i garantuje dolazak (kešom) treninzi bi mogli da se održe zajedno a i možda i trke u nekim kategorijama u kojima i oni imaju manje vozača. Ne kažem da je 100% izvodljivo ali ako se ne pita ne može ni da se zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Maj 7, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pojasnjenju.Koliko sam shvatio datum nase trke bi trerbao da se poklopi sa nekim vec zakazanim desavanjem na stazi koji bi bio interesantan njihovim medijima i sponzorima.Kako smo mi iz Srbije poznati po tome da bismo sve organizovali i u svemu ucestvovali, ali da nas to ne kosta, ja imam interesantan predlog.Neka se nasi takmicari prijave na trku Alpeadrija, a njihov plasman na njoj nam nije od nikakve vaznosti.Mi cemo jednostavno racunati samo njihov uzajamni poredak i na osnovu toga podeliti bodove za nase prvenstvo.To je najeftinija varijanta a ujedno prilika da u daleko jacoj konkurenciji na samoj stazi unaprede svoju voznju.Mislim da jeftinije i kvalitetnije ne moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Maj 8, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pojasnjenju.Koliko sam shvatio datum nase trke bi trerbao da se poklopi sa nekim vec zakazanim desavanjem na stazi koji bi bio interesantan njihovim medijima i sponzorima.Kako smo mi iz Srbije poznati po tome da bismo sve organizovali i u svemu ucestvovali, ali da nas to ne kosta, ja imam interesantan predlog.Neka se nasi takmicari prijave na trku Alpeadrija, a njihov plasman na njoj nam nije od nikakve vaznosti.Mi cemo jednostavno racunati samo njihov uzajamni poredak i na osnovu toga podeliti bodove za nase prvenstvo.To je najeftinija varijanta a ujedno prilika da u daleko jacoj konkurenciji na samoj stazi unaprede svoju voznju.Mislim da jeftinije i kvalitetnije ne moze Pa to je otprilike to, samo što ne mora da se čeka Alpe Adria i da se ispunjavaju njihovi uslovi nego može i sa lokalnim takmičenjima i klupskim trkama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Maj 9, 2010 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, bravo..... evo razmišljanja u pravom smeru. euroring je dosta lepa staza za trening(bio sam tamo) , nije brza ali ima jako lepe krivine za vežbanje, a Hungaroring nema šta da se kaže, top staza. Samo napred ja sam od prvih koji će ići tamo ,ako ništa drugo onda ću da gledam (Mađarice) ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Maj 9, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Zna to tocrank sve dobro. Mislim i stazu a i madjarice.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...