Jump to content

Moto Zajednica

Pa vi nemate svoju traku...

Recommended Posts

• Ne silazi, 6532 postova
  • Motocikl: đački pešački

Mi smo još uvek malobrojna populacija pa samim tim i slaba i na našu tragediju, od mnogih omrznuta. Samo fali da na medijima  motormrsci popunjavaju vreme  ocrnjavajućim opisima kako obesni motorciklisti lome nedužne vozače. Ja sam imao par duela al sam se suzdržo i razgovorom pokušao da objasnim da mogu da me obore, da će verovatno biti krivi, da iako nisu nosiće me na savesti, da ih čeka zakonska sankcija a i lično vraćanje povrede, da sam ja slab na 2 točka... Čak sam imao reagovanje od obesnog i nasrtljivog na mene da sam u pravu i izvini mi se čovek. Svako od nas može da napravi grešku na žalost, al tako je. Nasrtaj može izazvati kontra efekat. Sasvim je moguće voziti auto i bezazleno "navući" motor da nastrada očas posla, a to su mnogi spremni da urade ionako. Da ne bude da sam ubačenik, baco sam ja i Zipo upaljač i cipelu a jednom me bolela ruka 3 dana kad sam ko pešak zveknuo jugišu što me ne pusti na pešačkom. I dan danas se nasmejem od zamisli kako mu zvonilo.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja