đunta 4171 Napisano Jun 3, 2010 Ne silazi, 6532 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo još uvek malobrojna populacija pa samim tim i slaba i na našu tragediju, od mnogih omrznuta. Samo fali da na medijima motormrsci popunjavaju vreme ocrnjavajućim opisima kako obesni motorciklisti lome nedužne vozače. Ja sam imao par duela al sam se suzdržo i razgovorom pokušao da objasnim da mogu da me obore, da će verovatno biti krivi, da iako nisu nosiće me na savesti, da ih čeka zakonska sankcija a i lično vraćanje povrede, da sam ja slab na 2 točka... Čak sam imao reagovanje od obesnog i nasrtljivog na mene da sam u pravu i izvini mi se čovek. Svako od nas može da napravi grešku na žalost, al tako je. Nasrtaj može izazvati kontra efekat. Sasvim je moguće voziti auto i bezazleno "navući" motor da nastrada očas posla, a to su mnogi spremni da urade ionako. Da ne bude da sam ubačenik, baco sam ja i Zipo upaljač i cipelu a jednom me bolela ruka 3 dana kad sam ko pešak zveknuo jugišu što me ne pusti na pešačkom. I dan danas se nasmejem od zamisli kako mu zvonilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...