Popsy 2907 Napisano Maj 3, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, 1. maj je bio određen kao početak kretanja na izviđanje tj. ustanovljivavanje puteva divljih svinja offroadera.. kao što red nalaže okupljanje kod Lipovice put Ibarskom magistralom... kratka pauza u Valjevu grupa mala ali odabrana ;D stižemo u Kosjerić tamo nas već čekaju Spave i VodeniZeka, iskusni offroaderi koji su nam odali par trikova offroada (mentalna i fizička priprema pred dan vožnje - neka su dokumentovana fotografijama) prvo malo odmora u kafiću Kepa i Busman nešto rade u mraku... neko je spominjao neku inicijaciju ;D ;D ;D Pripreme za offroad prvo je neophodno dotaći totalni mir u sebi AcaPn pokušava a zatim i uspeva Naravno Spave vidi da greše (pogled "oprosti im neznaju šta rade" Najzad Zen faza uspostavljena Svako normalan zna da je za naporan dan potrebno dosta sna Domaćin Kepa koji se u ovoj fazi verovatno pitao "a šta je ovo sve meni trebalo" ;D ;D ;D ps. nastavak sledi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 3, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Posle par sati osvanuo je dan za offroad.. na opšti šok prisutnih Afrikanaca pojavljuje se još jedna Super Tenera. Zextreme je stigao iz Užica a ubrzo je stigao i Rusky... pre puta poslednje pripreme, sipanje goriva... Jedna od "petlji" u GPS ovima... u narodu poznatije kao "Rekalkulacija rute" ;D ;D ;D ;D ;D ovde sad ide ogromna rupa offroada koju niko nije slikao al kad smo stali izgledalo je ovako Opet je ovde jedna rupa (u kojoj sam ja ostao uskrađen vožnje po reci ) al sam zato prvi stigao na komplet lepinju ;D ;D ;D ;D ;D Posle laganog brancha stižemo na Uvac... nekima se baš dopalo krećemo na Uvac ... šta reći za ovakvu prirodu... inače dok smo ležali pored jezera najednom su počeli da kruže beloglavi supovi ili ti lešinari pa smo odlučili da nastavimo dalje... inače otkrivena je tjna karakterističnog zvuka Afrike Twin onda smo krenuli i popeli se na na Goliju... Ova slika ima naziv Master of Offroad planira rutu Malo politike ;D ;D ;D A onda smo krenuli sa druge strane.. neko je rekao da tu ima medveda... i tako lagano lagano i opa naletimo na sneg... na vrhu panorama u delovima (možda kasnije sastavim) ps2 nastavice se oma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 3, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svi znamo da se na ovakvim lokacijama nabolje prave planovi... Kad smo krenuli nazad naleli smo na nešto što liči medino go### ;D ;D ;D ;D ;D ja sam u sebi vežbao šifru za siguran prolaz (raširiš ruke i vikneš " A tu siiiiiii") ;D ;D ;D ;D ;D kolko je truda uloženo u ovu frizuru prelepi planinski izvor odatle je išao relativno lep put (nedovršen) al na žalost pun rizle a i kako je mrak padao umor je lagano nastupao što se da viditi po sledećim slikama Tu je došlo do laganog raspada i donesena je odluka da kod Kepe provedemo još jednu noć pa ujutro krenemo za Beograd Ujutro je brzo došlo a sa njime i popratni efekti kada se hoda, saginje generalno pomera u vidu čudnog bola (za koji mislim da će se povećati kasnije). Jutarnja kafica Sipanje goriva Naravno kad smo već tu bila je ideja da svratimo do Skakavaca (mesto gde će biti centar za kampovanje i gde će biti koncert i super l000dilo jednom rečju) i naravno malo offroada (Kepa mi je našao mali potok pošto sam propustio reku prethodni dan) plato Jimmy odobrava lokaciju Janmar koji je sve oduševio sa svojim Dominatorom Opet Jimmy, ovog puta kao Gorska Sirena ;D ;D ;D Priroda... Busman radi-traži nešto u šumi ;D ;D ;D Samo da znate gde je ... Put nazad... Na kraju povratka smo Jimmy i ja otišli na kaficu do Ušća ;D ;D ;D pogodite koje je Jimmyjeva a koja Zeljkampova cipela ;D ;D ;D ;D ;D Još jednom hvala vam svima na predivnom iskustvu... Priroda je fenomenalna, Kepa vrhunski domaćin, verujem da će AT ST Kotlina 2010 biti fenomenalno iskustvo svima koji dođu... aj sad vi ostali sa slikama ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan auuuuu bre ljudi!zbog tih vazi ''izleta'' i ''voznji'' dolazim na pomisao da pocnem da gledam endurace i krossa! ;D ;D ;D a ja hocu RR da lecim komplekse!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1420 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalna priroda! Popsy@ a gde ti je pocetak putopisa- ST ispred zgrade ;D AcaPn@ dobra ti ova afrika ;D Jedva cekam 28.maj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Maj 3, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Evo samo par slicica od mene dok ne postave ostali By jimmy31 at 2010-05-03 By jimmy31 at 2010-05-03 By jimmy31 at 2010-05-03 By jimmy31 at 2010-05-03 Popsy forsira potok By jimmy31 at 2010-05-03 aca pn By jimmy31 at 2010-05-03 Kepu za PREDSEDNIKA!! ;D By jimmy31 at 2010-05-03 By jimmy31 at 2010-05-03 By jimmy31 at 2010-05-03 By jimmy31 at 2010-05-03 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Попси, јако је битно "навозати" се пред вожњу! ;D Не знам шта се дешавало ноћ пред извидницу, али уместо кума у кревету му је лежала панда, а ја сам на ногама имао пераја... Боље није могло да почне. Све у потпуном складу са менталним склопом момака који су се скупили како би обавили нимало лак задатак! Последнњи крик Џи-пи-ес технологије којим Кепо барата са невероватним умећем! Кад смо сазнали где уопште идемо, кренули су да пуцају погледи! ... и радост првог снега... ... и пронађеног ретровизора... ;D Све прошло у најбољем реду! А и не може другачије када се језди са екипом која носи само позитивну енергију! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 3, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 3, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :'( imaš popravni 28og ;D ;D ;D a i neće ti se svideti, nigde asfalta sve neki makadami, livade, potoci, reke, sneg, međedi ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan :'( imaš popravni 28og ;D ;D ;D a i neće ti se svideti, nigde asfalta sve neki makadami, livade, potoci, reke, sneg, međedi ;D ;D ;D ;D ;D А они широки макадамски путеви има да му се напросто згаде! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luchka 9 Napisano Maj 3, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan svaka cas momci ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 3, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan :'( imaš popravni 28og ;D ;D ;D a i neće ti se svideti, nigde asfalta sve neki makadami, livade, potoci, reke, sneg, međedi ;D ;D ;D ;D ;D А они широки макадамски путеви ма да му се напросто згаде! Spave ocu morati da chekam ovog Popsyja ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan :'( imaš popravni 28og ;D ;D ;D a i neće ti se svideti, nigde asfalta sve neki makadami, livade, potoci, reke, sneg, međedi ;D ;D ;D ;D ;D А они широки макадамски путеви ма да му се напросто згаде! Spave ocu morati da chekam ovog Popsyja ? Нећеш! Заврће Попси, на Бога не мисли! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Maj 3, 2010 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vidi bande, vec se raspisali Ja sve po protokolu, prvo sam morao da nadoknadim nespavanje, pa ce biti nesto i od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Maj 3, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu brate :o A jel ovo sve nedje na ovoj planeti il ste vi to uspeli da uslikate nirvanu sa sve rajem, paklom i pride cistilistem ;D Sta reci sem onog cuvenog: "I tata bi sine" p.s. kad ce vec jednom taj 28-mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 3, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu! Sta reci a ne zaplakati. Svaka vam cast svima, kapiram da vam je bilo tako dobroooooooooo. p.s. Jel ima neko neki enduro da se djoramo za 28 :'( :'( :'( :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Branko-ST 33 Napisano Maj 3, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: Split Prijavi odgovor kao problematičan Super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bradica 0 Napisano Maj 3, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci,nadam se .......da ako me posao ne spreci idem i ja:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Maj 3, 2010 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci, a adekvatno preneti zadovoljstvo svih vrsta - pre svega odlicno drustvo, vreme idealno da bolje nije moglo biti, predeli prelepi i poslusni motori bez i najmanjeg kvara. Ja sam vec treci ili cetvrti put u tim krajevima na enduro voznjama i svaki put se iznova odusevim. U subotu popodne se skupismo kod ljudine Kepe, sta cemo, gde cemo, ajmo u kafanu Kepo organizovao rostilj za izgladnele putnike. posle dobre klope i poprilicne kolicine alkohola krenuli na spavanje kako bi ujutru ustali odmorni, ali sarena svetla neke folko/diskoteke nam pokvarise taj plan. Predlog - ajmo u disko da budemo blisko sa mestankama Kosjerica ;D Naravno prihvacen jednoglasno Tu nastavljamo sa unistavanjem alkohola. Popsy objasnjava - "ma bolja je tenera od afrike" Vodeni zeka - "hahaha sta mi naprica" ;D Narednog dana svi osecamo posledice burno provedene noci, ali nista sto dobra enduro voznja ne moze izleciti. Prvo krecemo u osvajanje Zlatibora zatim idemo na jezero Uvac, na obalama ovog jezera nalazi se najvece staniste beloglavog supa na Balkanu. Ovom jezeru pripadaju i čuveni meandri reke Uvac. Nesto od toga se vidi na slikama, za sve se ipak mora doci licno deo ekipe: Popsy Ruska Zextreme jimmy i moja malenkost Posle Uvackog jezera krecemo na Goliju, deo voznje koji se meni najvise svideo. Mali filmic sa Golije I na kraju imate u prilogu track log cele rute. Moze se pregledati u Mapsource-u ili Google earth-u. Za one koji nemaju ni jedno od ta dva, a hteli bi da bace brzi pogled na rutu, evo slike: Kotlina enduro 2010.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Maj 3, 2010 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kako drugacije, nego carski!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Maj 3, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan :'( kako sam htela da odem na Uvac.... :'( :'( :'( Valjda ce i za 28.maj tamo? Jedva cekam! Fotke su super, mnogo lepa priroda! Prvo pitanje mi je bilo - da li je Popsy nosio patike? BTW ko je pobedio - ST ili AT? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Maj 3, 2010 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan I, jel ste vratili bubrege na mesto? :D Još da ste k'o Ber Grils probali ono medveđe g..no, bili biste kompletni survajveri! ;D ;D Alal vera, sjajna akcija! Nek je taki vikend svaki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Maj 3, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Napravili ste mi zazubice, bas mi krivo sto nisam isao !!! :'( Vidi se da ste se extra proveli. Veliki pozdrav za sve vas endurase, nadam se da cu se uskoro vratiti na prave tockove( 21 + 17 ). @ Kepo i Acapn, zovem vas uskoro !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Maj 3, 2010 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan BTW ko je pobedio - ST ili AT? XL ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...