mirno600 92 Napisano April 30, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: b.n.s. Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, cime bih mogao napuniti moj auspuh. Punio sam ga kamenom vunom ali mi je izguvao vrlo brzo.A i ubacio sam ono jako fino sito od prohroma kakvo je i bilo u njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 30, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Nadji kod kineza one zice za posudje... napunis time i teraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano April 30, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jesi kompresovao tu kamenu vunu (nije staklena jel tako?) ja sam ranije imao na r1 to u auspuhu i radilo je ok.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano April 30, 2010 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je napunjeno vazduhom i gruva k'o lud ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6442 Napisano April 30, 2010 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Oko perforirane cevi uvijes prohromsku ili obicnu metalnu mrezicu za komarce par slojeva. Posle toga kamenu vunu namokris i tvrdo nabijes u auspuh. Samo obrati paznju kamena i staklena vuna nije isto, staklenu izduva vrlo brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirno600 92 Napisano Maj 2, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: b.n.s. Prijavi odgovor kao problematičan Napunio sam bas kamenom vunom i namotao sam prohromsku zicu sa rupicama od par mikrona i opet je izduvao sve za jako kratko vreme. Odprilike mesec dana. Dali ima kod nas da se kupi nesto sto se koristi bas za to. Unapred hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoganXT 0 Napisano Maj 2, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Niksic Motocikl: Beverly 500ie Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam kako rade punjenje,..tu se isto pominje kamena vuna, ali je ona presvucena nekim platnom,..najvjerovatnije azbestnim,..mozda je to trik da se ne rasprsi tako brzo,..ne znam najbolje bi bilo kad bi mogao ovako nesto da nabavis http://www.shopwiki.com/Muffler+Repack+Kit , ali je to odje malo tezi slucaj,..jedino ako si u prilici da se nekako snadjes pa da porucis ovo sa neta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...