Kopljas 408 Napisano April 30, 2010 Svrati ponekad, 304 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM 1090 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, Gde da potrazim lezaj volana za RD07? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 30, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan 065 6210365,i 063 636156,vidi kod te dvojice,pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano April 30, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, Gde da potrazim lezaj volana za RD07? Hvala! Astrid doo u Trise Keclerovica u Bgd-u. Ide lezaj Koyo 2647, inace vlasnik zna za te lezajeve i uvek ih ima na lageru. www. astrid.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano April 30, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto hteo da pitam samo je u pitanju transalp 98 a cini mi se da su isti lezajevi. U Grckoj original hondin je 42e. U Beogradu mi je majstor trazio 5500din (ne znam da li je orig). Kako da proverim koji mi je lezaj u volanu i iz cega se tacno sastoji(da li postoji neka guma dodatna ili nesto). Drugo pitanje...koliko je tesko to sam promeniti i kako otprilike ide taj postupak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 1, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan nije neki problem,podignes mu prednji tocak,odvrnes centralnu maticu od kormana,i izvuces na dole cele vile,al bolje odnesi kod majstora sigurnije ti je,naravno pod uslovom da majstor zna uraditi :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Maj 1, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel ima tu nesto komplikovano da bih odneo kod majstora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 1, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ma nema nista jbg,reko ako nisi nikad radio nesto slicno to mislim,razvrni sve i cepaj ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Lezaj je isti i za Aficu i za Transalpa Koyo SAC2647 i oko 1300 din je komad. (Mogu i konusno valjkasti, ali ih ovde nema i skupi su. Jeste da su malo bolji ali Hondina prva ugradnja su Koyo kuglicni) Zamena je jednostavna, ali mora da se radi polako i strpljivo. Od alata treba: Cevasti kljuc 30 il Gedora, jedna cev oko 35-40 cm za izbijanje caura (moze sipka od ormana gde se kace ofingeri) i malo vestine... i dosta kvalitetne masti. Takodje i semering ako ga ostetite kod skidanja..... Evo kako to rade italijani... http://tecnica.transalp.it/faidate.php?id=109 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...